Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
238
Tıklama
0
Öne Çıkarma
xperia z ultra yardımm
S
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Rkadaşlar ben 32 gb class 10 kart aldım. Müziklerin bazılarını karta aktardım.bazıları ise telefonda kaldı.Telefonun walkman uygulamasında sd karttaki şarkıları çalmıyor,telefondaki şarkıları ise çalıuor.işin garip tarafı ise karttaki uygulamalar sorun vermeden çalışıyor.işin daha da garip yanı file manager ile sd karttaki şarkılara girdiğimde şununla aç seçeneği geliyor,walkman seçiyorum ve şarkıkar açılıyor.sorun kartta mı yoksa telefonda mı anlamadım.nasıl çözebilirim.teşekkürler.
Adroid 4.4.4 kitkat xperia z ultra



-
10 yıl
Yarbay

Attığınız klasörde .nomedia diye bir dosya var büyük bir ihtimalle. Hafıza kartının ana dizininde yeni bir klasör oluşturun, müzikleri oraya taşıyın, telefonu yeniden başlatın ve 5 dakika kadar bekleyin. Müziklerin görünmesi lazım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Scourgeofgod28
S
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

müzikler zaten görünüyor.fakat direkt olarak walkman uygulamasından oynatamıyorum.Şarkı çalınamıyor diyor.Fakat dosya yöneticisinden girip şarkıyı bulduğumda oynat diyorum,walkmanı seçiyorum ve oynatıyor



R
10 yıl
Binbaşı




< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.