Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
301
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Xiaomi yeni bir kablosuz kulaklık çıkarmaya hazırlanıyor
M
4 yıl
Moderatör
Konu Sahibi



Gerçek kablosuz kulaklık (TWS) pazarı hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Çinli Xiaomi'nin Mi True Wireless Earphones 2S olarak adlandırılacak yeni bir kablosuz kulaklık piyasaya sürmeye hazırlandığı ortaya çıktı.



Ayrıca Bkz.DxOMark'a yeni bir kral geldi: Oppo Find X2 Pro



TWSEJ05WM model numarasına sahip kulaklık Kablosuz Güç Konsorsiyumu'nun (WPC) web sitesine ortaya çıktı. Listelenen ürün piyasadaki mevcut Mi Air 2 modeliyle tamamen aynı görünüyor.





Yakında piyasaya sürülecek



Bununla birlikte 2S modelinin donanım anlamında çok büyük değişiklikler içermesi beklenmiyor. Şu an için sadece maksimum şarj gücünün 2.5 watt olacağını biliyoruz. Mi True Wireless Earphones 2S'nin çok yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor.


 Haberi Portalda Gör

xiaomi şuana kadar kulaklık işini beceremedi
Yoruma Git
ronicfarm - 4 yıl +5
Kentilyon tane kulaklık olacağına Apple gibi sınırlı sayıda fiyat performans kulaklıklar üretse çok daha iyi olmaz mı? Bir süre aynı fiyat aralığında seçenek var ama tatmin edici b...
Yoruma Git
Yorumun Devamı minkowski33 - 4 yıl +5
L
4 yıl
Yarbay

Air 2 aşırı kaba bir cihaz, umarım 250-300 civarında silikonsuz nazik güzel bir model çıkarırlar.




R
4 yıl
Teğmen

xiaomi şuana kadar kulaklık işini beceremedi




G
4 yıl
Yarbay

Dışarıdaki sesi kesmeyen bi kulaklık işe yaramaz o yüzden şuan bu işi en iyi yapan apple gibi kullandım baya kesiyoe dış sesleri.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
4 yıl
Çavuş

Kentilyon tane kulaklık olacağına Apple gibi sınırlı sayıda fiyat performans kulaklıklar üretse çok daha iyi olmaz mı? Bir süre aynı fiyat aralığında seçenek var ama tatmin edici bir performans sunan yok.




İ
4 yıl
Yarbay

O kadar ürün çıkıyor ki hangisi alacak bu tüketici elindeki eskiyor ve sıfır alacak adamda hangisini alacak kafası çok karmaşık. Redmi serisi ve xiaominin mi serisi gibi oldu oldu artık...




D
4 yıl
Yarbay

Bazıları Apple daha iyi demiş şu yönde hak veririm:<br /><br />#kutusu<br /><br />Onun dışında minimalize fön makinesi isteyenler saygım sonsuz ama xiaomi haylou gt 1 pro modeli çok iyi o model kısaca 25 saatten fazla ömrü olan buds a yakın tasarımlı şu an 180tl olan f p ürünü isteyen bakabilir. Bu arada Xiaomi çok ürün çıkarıyor çünkü adamlar Çin deki teknoloji firmalarının yarısına sahip adamların kendi firmaları birbiri ile yarışıyor ayrıca hayatımda daha önce hiç fazla modeli olduğu içi. Ve ucuz olduğu için eleştiri alan bir ürün bu ürünü böyle eleştiren birini görmedim Saygılar




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.