G

Yarbay
06 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
584 (Bu ay: 9)
Gönderiler Hakkında
G
2 yıl
SAMSUNG VE KVK Yetkili Servis SORUMSUZLUĞU !!
Arkadaşlar sizden ricam bu konuyu üste çıkarırsanız sevinirim. Herkes bu rezilliği görsün.

Samsung Note 9 telefonum var.Amazon Türkiyeden aldım. Cihazda 1 kez garanti bitmeden yetkili servis olan KVK yetkili servisinde batarya değişti.
2 ay önce yani 18.07.2022 tarihinde tekrar kvk yetkili serviste 2. kez parasını verip bataryayı değiştirdim. Bu bataryayı değiştiklerinde ön kameradaki lenste iç tarafta bir leke gördüm bu daha önce yoktu. 3 gün önce bu lekeden dolayı yine servise götürdüm kontrol ettiler dışarıdan müdahale ile bu lekenin olmayacağını ve ücretsiz bir şekilde bu lekenin silineceğini söylediler. Bu kesinlikle servis kaynaklı bir sorundu çünkü dışarıdan herhangi bir müdahale ile iç tarafta lense o leke oluşmaz.

Cihaz 1.5 saat sonra servisten çıktı cihazı teslim eden yetkili "Cihazda yetkisiz müdahale var ve Anakartta cihazla uyuşmayan bir değişiklik var dediler Samsungun bir programı varmış pc bağlayınca ekran ile Anakart uyuşmuyormuş dedi. Bende bunun mümkün olmadığını söyledim çünkü cihaz sadece yetkili serviste yani sizde 3. kez açıldı başka yerde kesinlikle açılmadı kayıtlara bakın dedim baktılar 2 kez pil değiştirmeden dolayı servise getirdiğimi onayladılar. Tabi çamur at izi kalsın mantığıyla hareket ettikleri için daha önceki servis kaydını görünce şaşırdılar. cihaz daha 2 ay önce yine bunların eliyle açılıp batarya değiştirildi.

Ama hatalarını kabul etmediler. Bende durumu Samsung merkezine ilettim. Adamlar servise sormuşlar onlardan gelen bilgiyi yine bana söylüyorlar. Buradan Samsung'un ne kadar sorumsuz olduğunu anlıyoruz. Ortada bir usulsüzlük var ve bu usülsüzlüğü yapan Samsung yetkili servisi olan KVK servisi. Artık en son suçu aldığım yere attılar yani Amazon Türkiyeye. Bende durumu Amazona ilettim konu ile ilgileneceklerini söylediler. Sizden ricam bu konuyu üste çıkarıp destek olmanız.
G
2 yıl
LOGITECH ve Yetkili servisi Penta Klavyeyi Tamir etmiyor.
LÜTFEN BU KONUYU ÜSTE ÇIKARIP DESTEĞİNİZİ EKSİK ETMEYİN.

Kullanmakta olduğum Logitech g213 Prodigy klavyem’in garantisi bittikten sonra bazı sorunların ortaya çıkmaya başladı.Sonra araçtırmaya başladım ve klavyenin kronik sorunlu olduğunu öğrendim.Belli bir zamandan sonra bazı tuşları çalışmama sorunu. Bilgisayar başında iş yaptığım esnada bir anda 6 adet (w, a, s, d, e, f) tuşları çalışmamaya başladı.

Logitech müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim. Benden soruna dair videolu kanıt istendi. Klavyede yaşadığım sorunu, garanti belgesi ve seri numarasında içinde bulunduğu bir video çekip müşteri hizmetlerine mail yoluyla gönderdim. Logitech müşteri hizmetleri klavyedeki sorunun kullanıcı kaynaklı olmayıp kronik sorunlu olduğunu kabul etti ve garanti kapsamında tamir veya değişim yapılması konusunda bilgilendirip benden ürünün faturasını istendi.

Bende kendilerine ürünün bana doğum günü hediyesi olarak geldiğini ve faturasının olmadığını belirttim.Logitech müşteri hizmetleri faturasız işlem yapamayacaklarını tekrar belirttiler. Bunun üzerine bende cevap olarak tüketici kanununa göre “fatura, garanti yerine geçmez” diye uyarıda bulundum. Söz konusu malın seri numarası ve garanti belgesi ile işlem yapmaları gerektiği konusunda talepte bulunmama rağmen olumsuz yanıt aldım.

Sonrasında Logitech yetkili servisi olan “Penta Teknoloji” ile iletişime geçtim. Aynı şeyleri onlara da söyledim ama yine faturasız işlem yapamayacaklarını belirttiler.Bende Alo 175 tüketici danışma hattını aradım.Bana her ne olursa olsun fatura olmasada seri numarası üzerinden işlem yapmak zorunda olduklarını belirttiler.Tabi yetkili servis mal ve hizmetin üstündeki seri numarası ve garanti belgesini kanunlara aykırı olarak geçersiz sayıp inatla olmayan faturayı istemeye devam ediyor.

Üretici ve yetkili servis hiçbir şekilde servis hizmeti sunmuyor. Yaklaşık 7 aydır klavye elimde bozuk şekilde duruyor.Parasıyla bile tamir etmiyorlar. Tüketici Hakem Heyetine başvurdum 7 aydır sonuç çıkmadı hala.

HERKES GÖRSÜN BUNLARIN NE MAL OLDUĞUNU.BUNDAN SONRA EVİME LOGİTECH MARKA HİÇBİR ŞEY SOKMAYACAĞIM.

Şİkayetvar.com Penda Teknolojinin verdiği cevap aynen bu şekilde.
< Resime gitmek için tıklayın >
G
3 yıl
Logitech ve Penta Teknolojinin Sorumsuzluğu !!!
Arkadaşlar Logitech G213 klavyemin garantisi bittikten sonra tuşlar yerinden sallanmaya ve tepki vermemeye başladı (planlı eskitme) Oyun oynarken bir anda W,A,S,D,E,F tuşları çalışmamaya başladı.

Sorun ile ilgili bilgi almak için Logitech Müşteri Desteğiyle iletişime geçtim.Klavyenin faturası olmadığı için yardımcı olamayacaklarını söylediler.Yetkili servis olan Penta Teknoloji ile görüştüm onlarda fatura olmadan tamir yapamayız dediler.

Her iki tarafa da ürünün Garanti belgesinin elimde olduğunu söyledim.Tüketici kanununa göre Faturanın, garanti belgesi yerine geçmediğini Garanti belgesi ve seri numarası ile işlem yapılabileceğini söyledim.

1 haftalık uğraşım sonucunda her iki tarafta ücretli tamiri dahi kabul etmiyorlar neymiş faturası yokmuş.O zaman garanti belgesi ve ürün seri numarası ne halta yarıyor dedim.

Ben telefonumu servise verdiğimde sadece faturasız şekilde sadece seri numarasına bakıp tamir ediyolar ki doğru olan da bu.

Tüketici Hakem Heyetine vermeden önce buraya da yazayım dedim.Logitech marka ne aldıysam elimde patladı.Bundan sonra tövbe.
G
3 yıl
DURACELL PİLLERİN AKMA SORUNU !
Çoğu kişinin evinde duracell pil vardır.Duracell pillerinin akmayacağı garantisini veriyor.Ama neden se benim aldığım piller 2. kez akma yaptı.İlk akma sorununda xbox kontrolcüm bozuldu ve para iadesi olarak 2 yıl önceki faturaya göre para iadesi yaptılar yani 170 TL.Ama pandemiden dolayı fiyatları 800 tl kadar çıkmıştı ve bu konuda beni mağdur etmişlerdi.Neyse ki microsoft türkiye, duracellin mağdur ettiği konuda sorunumu çözüp xbox kontrolcümü yenisiyle değiştirdiler.
Geçmiş şikayet ile ilgili şikayet var paylaşımım :https://www.sikayetvar.com/duracell/duracell-pil-akma-yapip-cihazimi-bozdu

Aradan 1 yıl geçti duracell piller tekrar akma yaptı hem de hiçbir cihaza takılı değilken.Pilleri nerden aldın diye soruyolar çünkü her yere farklı kalitede pil satıyorlar amazondan aldıgım pil 2 yıldır akmaz iken migrostan aldıgım piller 3 4 ayda akmaya başlıyor.Bundan sonra duracell marka pil evime sokmam kimseye de önermem.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
G
4 yıl
Yurtdışı 21 TL alışverişe 18 TL Devlete HARAÇ Verdim
Aliexpressten 21 TL alışverişime verdiğim haraç miktarı 18 TL.

Lütfen konunun üste çıkmasını sağlayın arkadaşlar herkes görsün.
< Resime gitmek için tıklayın >
G
5 yıl
SS İPTV VESTEL YARDIM LÜTFEN
Arkadaşlar vestel tv mizde ip tv olarak SS İPTV ve OTT player uygulamaları var eztradan uygulamalar yüklenmiyor bunlar sabit.Neyse m3u dosyasını çalıştıyorum ses oluyor görüntü olmuyor sebebi ne olabilir.
G
5 yıl
BOYNER İADE KURNAZLIGI DİKKAT
Arkadaşlar 1 hafta önce boynerde 100 TL hediye çekimi kullanmak için 99.90 traş makinesi aldım üstüne 8 tl kargo ekledi 107,9 ve hediye çekini kullandırmadı kargo hariç 100 tl olması gerekiyormuş sepet tutarı buraya kadar herşey tmm.Sepet kargo hariç 100 tl olsun diye 6,99 tlik oyuncak aldım sepet tutarı kargo ile birlikte 114,89 oldu siparişi verdim.Toplamda 14,89 tl ödedim.Traş makinesi geldi oyuncagı tedarik edemedik diye iptal ettiler ve kartıma 0.43 kuruş iade yapmışlar.Burada oyuncak parasını 0,43 kuruşunu iade ederken 6,46 tl cebe indirdiler.Cimere şikayet edicem dedim yaptıgınız usulsüzlük dedim şikayeti duyunca çek verelim dediler bende dilenci değilim bana iade etmeniz gereken parayı iade edin dedim kabul etmediler.THH başvurdum.


Söyle bir hesap yaptım yanlışım varsa düzeltin.

99.90 traş makinesi
6,99 oyuncak
8 tl kargo
toplam:114.89 tl
indirim çeki:100 tl
Ödenen tutar:14,89 tl
oyuncak iptal edildi bana 0,43 tl iade edildi iade edilmesi gereken tutar iptal edilen arabanın parası üstüne çöktüler.yani bana 6,46 kuruş daha iade edilmesi gerekiyor.
Toplam iade tutarının : 6,89 TL olması gerekiyor.
G
6 yıl
Boynerin siparişleri kafasına göre iptal etmesi
Bu boynerden şuana kadar yaptıgım 9 internet alışverişinden 7 tanesi iptal edildi.Bu adamlar stoklara olmayan ürünleri koyup 100'lerce kişiye satıp sonra iptal edip en az 2 hafta para iadesi yapmayıp parayı işletiyorlar bunun başka açıklaması olamaz.Üstelik siz aramayana kadar iptali gerçekleşmiyor 2 haftadır bakıyorum ayakkabı tedarik aşamasında en son aradım neymiş mağaza stoklarında yokmuş ondan iptal edeceklermiş iyide ben aramayana kadar neden beni bilgilendirmediniz diyorum öyle bir sistemimiz yok diyorlar adamlar resmen dalga geçiyor.Demekki 1 ay aramasak yine tedarik aşamasından ileri gidemeyecek.Şikayetvar sitesine baktım benim gibi aynı sorunu yaşayan bir dünya insan var onları görünce düşüncelerimde haklıymışım diyorum.Giyim sektörünün teknosası boyner batsada artık bizi bu eziyetten kurtarsa.
G
9 yıl
YARDIMINIZA İHTİYACIMIZ VAR LÜTFEN DESTEK
Arkadaşlar liseyi bitireli 4 yıl oldu bana 4 yıl emek veren öğretmenimin çocugu mps hastası ve devlet ilaç parasını karşılamıyor bu konuda benden destek istedi bende Donanım haber ailesi bu konuda destek verir dedim.Sizden destek bekliyoruz.1 dakikanızı ayırıp imzanızı bırakırsanız alttaki linke çok yardımcı olucaksınız.

Yöneticilerde konuyu silmezlerse memnun olurum.Destek olan olmayan herkese teşekkür ederim.

7 yaşındaki MPS hastası Ekin'in babası Şahin Yıldız, başlattığı Ekine İlaç Lazım kampanyasıyla 240.935 kişiye ulaştı. Şahin Bey yoğun bir şekilde yetkililerle görüşmeler yapıyor. Eğer başarırsa, SGK kapsamına alınacak ilaçla MPS hastası çocuklar yaşama tutunabilecek.


Kampanyanın adresi:https://www.change.org/p/muezzinogludr-ekineilaçlazım-devlet-ilacını-versin-ekin-ve-onun-gibi-50-çocuk-kurtulsun
G
10 yıl
ŞUANKİ DURUM MAALESEF
Şuanki durumu açıklayan bir tablo bana göre..
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.