Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9654
Cevap
253892
Tıklama
13
Öne Çıkarma
Cevap: Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦ (9. sayfa)
V
8 yıl
Yüzbaşı

Ortada çöplük bi durum yok.Hatta bana göre rn2 daha bile iyi. Bataryam ölse yenisini alırım.Parmak okuyucuyu da kullanmıyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @usorguncu
K
8 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: cepAnkara

hocam hangi program ile yaptınız süre çok çok iyi .nasıl yaptığınızı anlatırsanız çok makbule geçer teşekkürler

Öncelikle telefon rootlu ve süper su yüklü olmalı daha sonra redminote 2 tool var google playde onu indirin max frekansı 1183 ya da 806 yapın ( her ikisinde de kasma vs olmuyor) en son sag üstten save yapın eğer telefonun her açılısinda olmasını istiyorsanız yine sağ sütten 3 noktaya tiklayip "set on boot" seçeneğini işaretleyin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Ö
8 yıl
Teğmen

Hocam kimse sallama imei falan atıp başkalarını mağdur etmesin çok yanlış bir uygulama. Kullanılan bir cihazın imei numarasına denk gelirse karşıdaki kişiye eşek yüküyle iş çıkar, hatta faturası kayıpsa elindeki cihazdan olur.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @suprose
C
8 yıl
Binbaşı

mi5 tanıtılınca bu konuya giresim gelmiyor artık :)



M
8 yıl
Yarbay

3 Haftadır kullanıyor eşim. Ben de fırsat buldukça (özellikle akşamları birkaç saat) sık sık uğraşıyorum telefonla.

+Batarya Performansı fena değil. 3g+wi-fi sürekli açık olmak kaydı şartıyla 3-3,5 saat ekran süresi ve 2 saat civarı konuşma yapılıyor.

+Ses seviyeleri yeterli. Ahize, hoparlör sesleri tatmin ediyor.

+Wi-fi çekim gücü çok iyi. Samsung J5 var evde kullanılan, onunla aynı yerlerden aynı seviyede çekiyor. (Çoğu çin telefonunda wi-fi gücü zayıf oluyor)

+Vodafone hat ile kullanılıyor, dışarıda denedik 3G ile kopma olmadan rahatça internet kullanılıyor. (Facebook, twitter, watsapp v.s.) Ama online oyun oynuyorsanız durum nasıl olur bilmiyorum, denemedim.


-Arka kamera olsun ön kamera olsun beklentimizi karşılamadı. Daha önce kullandığımız Quatro f1453 (İnev l3) ün 13mp kamerası bundan 1-2 tık daha iyiydi.

-SAR değeri muallakta kalmış. Kimileri çok yüksek diyor kimileri 0.67 gibi düşük değerler söylüyor. Ama günde 2 saat ortalama konuşma yapılmasına rağmen bizde başağrısına felan neden olmadı. (Bazı arkadaşlarda baş ağrısı yapmış, öyle yazanlar var)

Netice-i kelam, 500-550 tl aralığına alıyorsunuz sonuçta ve bu fiyatıyla düşününce bence rakipsiz. Tavsiye ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @...DeAtH...
J
8 yıl
Yüzbaşı

Vallahi biz bunun artılarını eksilerini çok konuştuk konunun başından bu yana. Telefonu kullanmamızın yegane sebebi fiyat performans işbirliği zaten. Özet geçmek gerekirse; telefon epey hızlı, kamera ortalama, şarj ortalama, kasa kalitesi plastik olduğu göz önüne alınırsa orta üstü/iyi, ekran kalitesi şahane, yedek parçası ucuz ve batarya değişebiliyor, arayüz hızlı ve güzel. Sonuç: alınır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @bhawk
G
8 yıl
Teğmen

Telefon performans açısından müthiş iyi.Ekran kalitesi çok iyi.550 tl ye almıştım 8 ay önce.Sistemsel hiçbir sorun yaşamadım.Gordugum sorunlar ise ses ve power bir süre sonra sert basmak zorunda kalıyorsun nedense ama onunda programlar sayesinde çözümü var.Bu fiyata bu telefon pes doğrusu dedirtecek bir telefon.Öneririm.Üst seviye olanlarda bakın ama, bu telefon ağustos 2015 yapımı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garsiya10 -- 29 Haziran 2016; 22:27:37 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
8 yıl
Teğmen

Redmi note 2 icin seffaf silikon kilif tempered cam ahize (kulak) hoparloru,arka muzik dinledigimiz hoparlor mevcuttur. 0535 714 02 19 whatsapp ulasabilirsiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar

quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti


quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar

Şebeke hatası alıyorum. Bi kaç tane rom denedim ama sonuç değişmedi. Sim kartı görmese pin kodunu istemez. Ama şebekeye bağlanamıyorum. Var mı bu sorunu yaşayan biri?

Imei bi sorgulatin hocam patlamış olmasın.

Aynen dediğiniz gibi hocam, kalıcı olarak imei değişimi yapmadığım için rom atınca gitmiş. Peki bi soru daha sorayım izninizle. Miu8 mi yoksa 7 yi mi tavsiye edersiniz?

Miui 8 için erken. Bir kaç ay bekleyin derim.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
.
8 yıl
Yarbay

rica ederim

bi o kalmıştı





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...DeAtH... -- 31 Temmuz 2016; 21:59:14 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @forever58
.
8 yıl
Binbaşı

Arkadaşlar 20 tl lik power bank bu sorunu çözüyor zaten niye bu kadar kafaya taktınız ki. Milyarlar verilen iphone bile şarj sıkıntısı yaratıyor. İphone şarjı az giden ama neredeyse hiç donmayan bir telefon. Aynı şekilde redmi note 2 de şarjı az giden ve neredeyse hiç donmayan bir telefon. Telefonu sevmeye bakın :) :) :) :) ben acayip memnunum. Şöyle ki hiç mi sorun yaşamadım evet yaşadım yaşıyorum. Ön kamera tamamen toz dolu, :) selfie çekmeyi sevmediğim için onu da takmıyorum açıkçası



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
8 yıl
Yüzbaşı

Bircok insan satti saniyorum ki telefonlarini, benim niyetim 1 sene daha kullanip degistirmekti ancak emin degilim, belki baska bir telefona gecerim ben de denk gelirse. Android 6 gelir mi gelmez mi bir muallak. Sarj sorunu olmasaydi cok da onemi yoktu 6'nin gelmesinin. 6'yi sarji duzeltir diye bekliyorduk. Cok da beklentiye girmemek gerek ama. Zira fiyat olarak hem ucuz hem guclu donanim sunan telefonlardan en iyisi saniyorum ki hala bu telefon. Bircok insan 500 kusur liraya aldi 16'lik modeli. Hangi 500 liralik telefon bu telefon kadar iyi piyasada? Bence telefonun en buyuk handikapi pil yetersizligi, baska birsey de degil. Bunlari goz onune alinca cok da uzulmemek gerek. Ama ben de bir sonraki sefer bir amiral gemisi alacagim kesin :)



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @cetinov
F
8 yıl
Yarbay

MUIU 8 stabil cıktı eu kullananlar indirsin.Çin stabilde çıktı MIUI 8 China Stable ROM Rolling Out ayrıca tel canavar gibi satanlar ya sımarık baba parası yiyen yada işi bilmeyendir :)
https://www.androidfilehost.com/?w=search&s=xiaomi.eu_multi_HMNote2


Bu mesaja 2 cevap geldi.
.
8 yıl
Yarbay

Miui 8 güncelleme az önce geldi kurulum yapıldı. ilk izlenimlerimi söyliyeyim
-tasarım güzel olmuş ben sevdim
-ses açma-kısma daha rahat olmuş parmağımızla ayarlayabiliyoruz
-hesap makinesi daha fonksiyonel
-hava durumu daha güzel
-ikinci alan(second space) diye bir şey var ne işe yarar bilmiyorum :D çocuk için kullanılabilinir.
-eski galeri bence daha güzeldi
-eski kamera daha güzeldi
-kamera galeri sorunu hala devam ediyor
-kayan bildirimler köşeli olmuş hoş olmuş :D
-pil tasarrufu denen bir olay gelmiş hadi bakalım hayırlısı :)
-tarayıcıda videoları ayrı bir pencere haline alabiliyorduk çok kullanıyordum ama çalışmıyor (ayrı pencere açıyor ama boyut ayarlayamıyoruz ve taşıyamıyoruz)
-notification bar tamaını gösterme yok illa sağa doğru sürmek gerekiyor (eski hali gibi olabiliyor ama bence bu daha güzel. samsung gibi çift parmak ile çekme olayı olsaydı keşke)
-arada takılmalar oluyor bence miui 7 daha performanslıydı(şuan daha stabil çalışıyor hızlı sorun yok :D )
-video düzenleyici güzel olmuş basit şeyler yapabiliyoruz ama ben düzenlerken hata verdi (şuan denedim bi hata vermdi)
-kamera panorama çekerken yan yok telefonu dik tutarak panoroma çekebiliyoruz. panoroma kalitesi miui7 ye göre iyileşmiş ama hala vasat
-şarj olurken yanan bildirim ışığı eğer farklı bir bildirim gelirse o yanıyor. Örneğin telefon şarj oluyor. Şarjı %92 diyelim bu yüzden bildirim ışığı yeşil yanıyor [şarj olurken %90 sonrası yeşil yanar] ben whatsapp bildirim ışığını beyaz yapmıştım. Şarj olurken eğer whatsappdan bildirim gelirse whatsapp bilriirm rengi yanıyor yani beyaz. Miui 7 de şarj ışığı yanmaya devam ederdi(aradığım özellik gelmiş sevindim)
-barkod tarayıcı ile artık belge tarayabiliyoruz marketten ayrı uygulama indirmeye gerek yok. Belgeyi tarayıp bize düz kağıt şeklinde veriyor. (fotoğraf olarak çıktı veriyor pdf verse daha güzel olurdu)
-sayfanın tamamını ekran görüntüsü alma gelmiş aşırı şekilde hoşuma gitti. örneğin whatsapp konuşmasını ekran görüntüsü alabiliyorsunuz üzerinde karalama yapabiliyorsunuz (kaliteyi bozmuyor)


daha farklı bir şey keşfetmedim dişe dokunur. biraz hayal kırıklığı oldu. daha fazla performans bekliyordum(performans şuan iyi ilk başta bşraz takılma oluyordu) ayrıca olan hata da düzelmemiş. sağlık olsun umarım düzelir. (android M de gelmedi zaten )

Edit:ekleme yapıldı





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...DeAtH... -- 25 Ağustos 2016; 22:43:21 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
8 yıl
Yüzbaşı

Cihazdan soguyan arkadaslarimiz neden soguyorlar? Pil yuzunden mi? 4-5 akilli telefon kullandim bugune dek. Zamaninin amiral gemisi galaxy s2 de vardi iclerinde, her bakimdan en iyisi su an kullandigim RN2. Miui8 ile simdi daha hizli, donma, kasma yok. Arayuz inanilmaz guzel. Kamera ortalama belki ama pili 1 gunu cikariyor rahatlikla. E o da yeter zaten. Oyun oynamadigim halde performansini test etmek icin cok oyun kurdum. Konsol kalitesi triple AAA dedigimiz oyunlar hepsi. Daha nefesinin yetmedigi oyun gormedim. Kasa kalitesi olarak da kotu degil, sik da duruyor bakinca. 500-750 lira bandinda aldik biz bu telefonu, neden soguyoruz? Ha diyeceksiniz e Xiaomi'nin yeni modelleri de bu fiyat. Redmi Note 4 500 lira civari dogru ama arada nesil farki var. Yeni cikanlar elbette daha iyi olacak. Bunun sonu yok ki. RN4 alacaksin 1 sene gecmeden daha iyileri daha ucuza cikacak. Ben bunu alali 1 sene oluyor. Bunu aldigimda bu fiyat bandinda daha iyisi yoktu. S6'lar 2000 Tl'li fiyatlardaydi. Arkadasim s6 aldi O da 1-2 sene icerisinde degisecek ben de degisecegim telefonlarimizi. Ama o aldigi telefona 2500 kusur lira verdi ben 750 lira ve yaptigimiz seyler ayni. Ekran surelerimiz de cok farkli degil. Ayni arkadasim samsung tablet aldi 1500 kusur liraya birkac ay kullandi ve kaldirdi. Yani o paraya degiyor mu aldiginiz sey onemli olan bu. Onca para verdigin seyi kullanmayabiliyosun da tam anlami ve ozellikleriyle. Ama daha ucuza aldigin pekala is gorebiliyor uzunca sure. Epey arkadas konuda telefondan sogudugunu soyluyor ama bana oyle bir telefon gosterin ki 1 sene once cikmis olsun fiyati 500 lira ve RN2'den ustun olsun. 1 sene once 500 liraya muhtemelen cop alirdiniz RN2 almasaydiniz (spesifik olarak size soylemiyorum bunlari, sizin nezdinizde herkese soyluyorum) Telefonumuzun eksikleri var ama sogutacak derecede degiller benim gorusum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamesjay -- 30 Ağustos 2016; 10:04:31 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @anldrms34
R
8 yıl
Teğmen

Hocam cihaz ucuz diye güncelleme vermiyorlar. Ve MTK şirket politikası gereği yongasetlerinin kaynak kodlarını şirketlerle ayrıca ücret karşılığı paylaştığından o lisansı da almıyorlar. HTC M9+'da Helio X10 ama HTC o lisansı satın aldığı için geliştiriciler açık kaynak kodlarına rahatça Rom geliştirebiliyor. Dolayısıyla bu saatten sonra diğer markalar pahalı olduğu için Xiaomi'yi tercih edeceğim ve yongasetinin Snapdragon olmasına dikkat edeceğim. Herkese böyle yapmasını tavsiye ederim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @jamesjay
A
8 yıl
Binbaşı

Hocam Lenovo a7000 gibi bir telefon bile Marshmallow aldı ustelik mt6752 yongası olan bir cihaz ustelik redmi note 2 oldukça satan bir Xiaomi telefonu oldu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
8 yıl
Yarbay

her sim kart yuvası ayrı bir telefondur diye davranırsa sorun olmaması gerekmiyor mu bu durumda ? neticede aynı sim kart aynı imei numarasını gönderecek operatöre.

önceki sayfalarda yazan arkadaş çift sim kart kullanmıştır belki.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @jamesjay
O
8 yıl
Onbaşı

Sevgili redmi Note 2 kullanıcıları bugün custom ROM olarak aosp marshmallow 6.0 çıktı alpha sürüm olarak. İndirdim kurdum şuan kullanılır gibi değil ama artık o ROMu geliştiricilere hallettirirsek 6.0 bizim olucak heleki cm13 ROM çıkarsa tadından yenmez be. Hayırlı olsun şimdiden 1-2 aya 6.0 romlar çıkmaya baslar.
http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerhasbay -- 6 Eylül 2016; 22:22:03 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
.
8 yıl
Binbaşı

Şu telefonun şarj sorunu düzelse uzun yıllar kullanılır. İnşallah yeni Android versiyonu çıkınca düzelir diye bekliyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >