T

Teğmen
02 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
49 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
10 yıl
2000 partner sis fari
Dostlar merhaba gecen gece bursa uludagdan inerken adeta 2 m onumuzu goremedigimiz yerler oldu sisten dolayi aracimizda bi eksiklik olan sis fari aramaya basladim ve ararken resimdeki urunu buldum acaba kullanan memnun kalan varmi aydinlatmasi nasildir?.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
T
11 yıl
Sizce uno nasıl bir araba?
Merhabalar 8 9 bın lıralık bır arac alıcaz ve unolar dıkkatımızı cektı bursa da kullanıcaz aracı ve ılk arac olucak yanı acemıyız acemilik atmak ıcın alınacak bir aracmı bırde aracın ılanlarda okudugum kadarıyla az yaktıgı soylenmıs eger alırsak uno model olarak sxie modelini alıcaz ve alırken 97 ustu km 130000 altı sımıt lpg li olmasına dıkkat edıyorum senedede max 10000 km yapıcam sizce bu araca verılen bu para degermı acemılık ıcın ıyı bır aracmı fıkırlerınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
T
11 yıl
10000 11000 tl arasında alınabilecek araçlar tavsiyelerinizi bekliyorum.
Merhaba dostlar max 11000 tl bir araç almak istiyoruz normalde bütçemiz 12 bin lira ancak bu paralara alınabilecek aracların illaki masrafı olur dıye butcemızı 11 bın lıra olarak belırledık bu paraya alınabılecek az yakıcak ıkıncı eli saglam parcaları ucuz bır arac ıstıyorum alıcagım araba ılk arabam olucak ve acemiliği atıcagım bir arac olmasını istiyorum lütfen kus serisi hariç 97 model üstü arac tavsıye ederseniz cok sevınırım iyi forumlar.
T
12 yıl
tüm peugeot hayran ve tutkunlarına.
arkadaşlar merhaba peugeot tutkunlarının buluştugu güncel bir forum sayfamız bulunmaktadır.buradaki üyelerimiz kendi illerinde etkinlikler düzenleyerek iç içe birlikte neşeli güzel günler geçirmektedir.Donanım haber peugeot hayranlarını forum sayfamıza bekliyoruz.

http://www.peugeotteam.com/
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.