Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 6 misafir, 1 mobil kullanıcı
26002
Cevap
1789414
Tıklama
88
Öne Çıkarma
Cevap: ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (25. sayfa)
E
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Mi 9t 600 nit parlaklığı otomatik modda veriyor, manuel olarak parlaklığı maksimuma çekerseniz 600 nit göremezsiniz.

Ekran amoled zaten, super amoled yazanlar yanlış.

Kameradaki problemlerin çoğu ois olmamasından kaynaklı. Ois li cihazların fiyatları malum. . Yazılımsal sıkıntılar da mevcut. 4k30fps video çekmeye başlarken ilk 2-3 sn video takılıyor mesela. Yada dediğiniz gibi makro çekimlerde manuel yapmak gerekebiliyor.

Samsung yazılım olarak canlı renkler sunuyor, ekran ayarlarından doğal renk ayarını(normalde adaptif yada canlıdır) seçerseniz pek fark olmadığını görebilirsiniz.( amiral gemi telefonları hariç s8-s9-s10 vs)


Sonuçta bu cihaz, sunduğu amoled ekranı, tam ekran deneyimi, işlemcisi, rami hafızası gibi konularda şu anda f/p konusunda rakipsiz. Aynı özelliklerde aynı fiyata samsung cihaz bulamazsınız.

Daha kaliteli telefon isteyen daha fazla para verip başka cihazlara yönelecek yani kısaca olay bu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ajanblue
B
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ajanblue

cevabı bana mı yazdın anlayamadım..Eğer bana yazdıysan ukalalık yapan sensin şuan..Aynı görüş ve tecrübeyi paylaşmadığın birine ukala diye itham edemezsin..Her gün telefon değiştirmen senin herkesten daha bilgili/tecrübeli olduğun manasına gelmez..Macro tele arası ani odak değiştirmeyi çekip videosunu eklermisin? Kamerada bahsettiğim problemler varmı yokmu görelim

dipnot:Fanboysun diye ben yazmamıştım.Fakat verdiğin yanıtlarla arkadaşların ithamlarını doğruluyorsun..

Alıntıları Göster
Ben herkesten daha bilgiliyim en iyisini ben bilirim diye bir idda da bulunmuyorum.ama emin ol senden daha çok biliyorum. Bu işler öyle teknoloji marketlerde stantlarda ki telefonları üstün körü inceleme ile olmuyor , veyahut da internet sitelerindeki yanlı incelemeleri izlemekle de olmuyor. Yahu en basiti ben senin sahibi olmadığın sabahtan beri atıp tuttuğun telefonu kullanıyorum aylardır sen hala neyin tecrubesinden bahsediyorsun ? Son olarak sana video performansını beğenmediğini yazdım tabi yazılanları ne derece okuyorsun ondan da şüphe duyulur :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
5 yıl
Yüzbaşı

Kamera performansı için de Murat Gamsız kesinlikle referanstır arkadaşlar. Kendisi teknoloji editörleri arasında kameranın piridir, üstadıdır. Paylaşmış arkadaş birkaç sayfa geride. Şüphesi olan varsa izleyebilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
5 yıl
Binbaşı

Olmaz toplam sar değeri 1 de kullansan 2 simde kullansan aynıdır 0.1 veya 0.2 bir değer oynar belki



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @alfa105
S
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: alfa105

Tek hattan tek sinyal değeri olur çift hattada çift olmaz mı. Sonuçta sim kart sinyal yani veri gönderiyor. Eğer özellikte yazan sar degeri çift hat içinse tek hat kullandıgımızda yarısı olması gerekmez mi? Veya özellikte yazan tek hat değeriyse çift hatta iki kat olmaz mı sar değeri?
Geçen gün bununla ilgili bir araştırma yapıp buraya açıklama yazmıştım. Düşündüğünüz gibi olmuyor. Nasıl ki telefonda hiç sim kart takılı olmasa dahi acil arama yapılabiliyorsa aynı şekilde 2. sim yuvası da boş olsa dahi acil aramalar için baz istasyonu ile sürekli iletişim halinde. O yüzden 2. sim takılı değilken dahi düşündüğünüz gibi yarıya düşmüyor ancak bir miktar azalıyormuş. Yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi az miktarda bir düşüş oluyormuş.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Demand it!

Bt kilidiyle alakalı değil
< Resime gitmek için tıklayın >
Bu şekil yazı çıkması lazım
Evet bende bu ibare çıkıyor teşekkür ederim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

0
5 yıl
Yarbay

bu konu altında bu telefonun kullanıcılarının telefona çöp demiş olmalarına şaşırdım. ekran parlaklığını yeterli bulmamışlar sanırım.

demekki beklentilerin farklılığına göre memnuniyet derecesi çok değişiyor. ben mesela telefonu çok çok sevdim. tam ekran PDF okuyabilmek için ekranın çentiksiz olması benim için önemli idi ve bu telefonun ekran keskinliği de harika bence. parlaklık benim için birincil kriter değil bu yüzden benim dikkatimi bile çekmedi maksimum parlaklık olayı. sonuç olarak ben aşırı memnunum telefondan.

iphone ile takas soran arkadaş olmuş. iphone ile bu telefonalr çok farklı. tamamen kişiden kişiye değişen bir seçim meselesi bu. ben mesela hayatta iphone kullanmam, ve bana göre bu telefon iphone'a göre çok üstün br telefon. ama iphone'dan başka kullanmam diyenelr de var tabi öte yanda.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
5 yıl
Yarbay

Bu GÜNCELLEME. E.U.romdan farklı bir roma geçerken ben her zaman önce format data ondan sonra reboot recover deyip twrp açıldıktan sonra da tüm tikleri işaretleyip siliyorum,sildikten sonra yükleyeceğim rom ve magisk dosyasını atıp yeni romu kuruyorum. Linkten kendi el emeği göz nuru videomu izleyebilirsin.


https://www.youtube.com/watch?v=t1qWyDxMbxQ


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @warchief46
A
5 yıl
Yüzbaşı

Hocam haklısınız kusura bakmayın gözümden kaçmış normalde bende kızarım böyle olaylara ama başa geliyormuş maalesef.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @efebora06
L
5 yıl
Yarbay

Sağdaki bütün tuşların üstü kapalı :)



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @y4g12
E
5 yıl
Yarbay

Hocam Orijinal rom olarak 2 adet Global Rom var.

Bir tanesi AVRUPA (EUROPA) için olan EEA kod lu (PFJEUXM ).


Diğeri ise ÇİN ve Avrupa hariç olan GLOBAL rom. Sürüm kodu da bu. PFJMIXM


Şu an miui 11 güncellemesini EEA romu aldı.Diğer global roma henüz gelmedi. Güncelleme gelmeyen GLOBAL romda olan arkadaşların komplo teorisi kurmasına gerek yok güncelleme dağıtılınca cihazları alacak.

Bunlar harici cihazlarında Xiaomi.eu yazan romda bulunabilir bunlarda CUSTOM rom tabir ettiğimiz romlar.Bu romda bulunan arkadaşlar google amcaya " xiaomi.e.u mi 9t rom " yazarak romlarına ulaşırlar... Bu romda da 2 çeşit vardır birisi her hafta (WEEKLY) yayınlanan BETA (KOBAY) diğeri de STABİL dir.


https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 23 Ekim 2019; 18:24:44 >
Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Enver5
G
5 yıl
Binbaşı

GCam_v7.0.009-v4.4.apk

https://f.celsoazevedo.com/file/cfiles/gcm1/GCam_v7.0.009-v4.4.apk





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 23 Ekim 2019; 23:25:1 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

S
5 yıl
Yarbay

Yani tek sıkıntı geç gelmesi ise sorun yok. Çıktığı gün güncelleme gibi bi derdim olmaz. Kaldı ki ios’ta da bir süre beklerim hep. Ama gördüğüm kadarı ile cihazda güncelleme görünmesine rağmen sorunlar yaşanıyor. Bu çok garip.
Bin çeşit cihaz olması gerçekten sıkıntı. Ama üreticiler saçmalıyor bence bu konuda. Mesela xiaomi’nin şu an birbirinden çok küçük farklarla ayrılan 10 tane cihazı var aynı segmentte. Halbuki her sene 2-3 düzgün cihaz çıkarsalar çok daha iyi olur.
Apple bu konuda çok akıllı davranıyor. Her yıl 1-2 model çıkarıyor. Daha ucuz cihaz almak isteyen 1-2 yıl hatta gerekirse 3-4 yıl öncenin modelini alıyor.
Çinliler bu işi çok abartmış durumda.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @LacWer
A
5 yıl
Teğmen

Kapalıyken kendisi otomatik açılıp çalıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @echto13
S
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: GkA13

Mi 9T için İstanbul Bilişim'de baya bı indirim var. Aşağıya linkini bırakacam 64 GB modeli 2340'a kadar iniyor. Bir de bir sorum var malum yol ile 1800'e gelen 64 GB modeli var. 64 GB ile gelen hafıza ne kadara düşüyor bir de sizce yeterli olur mu? Şu anda 32 GB kullanıyorum ve genelde dolu kalıyor artı 16-17 GB Sd Kart var kullanılan. Sizce yeterli olur mu?

Bu arada İstanbul Bilişim linki;https://www.istanbulbilisim.com/xiaomi-mi-9t-64-gb-kirmizi-dual-sim-cep-telefonu-fiyati-289030.html
İstanbul bilişime bulaşmamanı tavsiye ederim. Detaya gerek yok.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
D
5 yıl
Yarbay

Kamera olarak gayet yeterli, ilk mesajda yer alan apk linki ile Gcam kurdum (root vs gerekmiyor tıkla indir şeklinde), gece çekimlerinde fazlasıyla fark yaratıyor. Işığın yeterli olduğu durumlarda ise kendi kamera arayüzü gayet yeterli. İşlemci konusunda en ufak bi şüpheniz olmasın, ben PUBG ve Real Racing 3 oynuyorum yüksek grafik ayarlarında, takılma kasma vs yok. PUBG açılışında iPhone 7'nin 9 saniye civarı gerisinde kalıyor oradan da kıyas yapabilirsiniz.

Ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, herhangi bir uygulama çökme sorunu vs de yaşamadım. Tam ekran deneyimi ise gayet güzel :)



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @berkaydj
E
5 yıl
Yarbay

E
5 yıl
Yarbay

Ben bu şekilde aldım diyorum sen hala şoför cukka yaparsa diyorsun? Sen bu şekilde alma kargo ile al



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @nediyonlasen
W
5 yıl
Binbaşı

Mesaj, IMEI atılan cihazlara gelmiyor ki. İlk aldığı gibi kullananlara, kayıtsız telefonlara geliyor. Bu da gayet doğal, prosedür böyle zaten.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @The Red Fox
-
5 yıl
Yarbay

Hocam ben 9T den 9T Pro ta geçiş yaptım. Hiç gerek yok. 9T işlemcisi her türlü yeterli..



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @AHZ