Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 kayıtlı üye, 3 misafir, 1 mobil kullanıcı
72338
Cevap
3798424
Tıklama
190
Öne Çıkarma
Cevap: Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (409. sayfa)
F
2 yıl
Yüzbaşı

Geliştirici takımı geçenlerde Rusya'dan Kıbrıs'a kaçtı. Bu yüzden yaptırımlardan da kurtulmuş oldular. Artık resmen Kıbrıslı bir şirket olarak devam ediyorlar.

Kıbrıs'a taşınmadan önce, saldırgan Rus politikaları sebebiyle geniş oyuncu kitleleri tarafından boykot edileceği biliniyordu, şirketin gelirinden Rus hükümeti de nasiplenecekti çünkü. Söz konusu boykotlar sebebiyle oyunu satın alan sayısı ciddi darbe yiyecekti. Yine de muhtemel boykotların etkilerini azaltmak ve daha fazla oyuncuya ulaşmaya çalışarak gelirlerindeki ciddi kaybı azaltmak amacıyla Game Pass'e geldiği düşünülüyor.

Edit: Ayrıca geliştirici takım Discord kanalında, Rusya'nın Ukrayna'yı işgalini desteklemediklerini belirtti. Böylece çoğu oyuncunun da gönlünü almış oldu. Şimdilik isimleri temize çıkmış durumda, bundan sonra pek sorun olmaz gibi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 11 Aralık 2022; 14:55:56 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @7ender
S
2 yıl
Yarbay

Yok kıymetli hocam Şanlı Türk Ordumuzda görevli değilim

Battlefield dörtte kendi logomuzu oluşturuyorduk ya hem silahımızı da da görünebiliyordu ben de bu şekilde tasarım yapmıştım kıymetli hocam çok sevdiğim için avatarım da da kullanıyorum :)
ve
ALLAH Teala Şanlı Türk Ordumuz’a Şanlı Askerimize Polisimize bütün Tüm Güvenlik Güçlerimize vatan evladı abilerimize muhteşem cesaret güç kuvvet heybet ve nice zaferler nasip eylesin
ALLAH Teala Hiç birinin ayağına değil taş toz bile değdirmesin yar ve yardımcıları olsun
Tüm iç ve dış tehlikelerden muhafaza eylesin
amin





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 12 Aralık 2022; 8:51:49 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @yerel oyun kulübü
A
2 yıl
Yüzbaşı

M
2 yıl
Yarbay

Sürekli batarya mı şarlı pil mi diye soran arkadaşlara kesin çözüm. Gazla çalışan mini jeneratör.

6:29'da.

https://www.youtube.com/watch?t=389&v=XbCLokA3XP8&feature=youtu.be



A
geçen yıl
Yarbay

Aynen kardeşim hayal adamlar 1 tf luk ps4 ile 1080p de last of us 2 rdr2 üstüne gow ragnarok ve spiderman oynadılar

sizlerin anlayamadıgı noktada bu

çöpten hallice ps4 bile gow ragnarok gibi bir oyunu kasmadan 1080p açıyorsa series s 4tf ile 2k da 60 fps oyun açar nokta



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Kubilay S.
A
geçen yıl
Yarbay

Ben bu forumdaki kafa yapısını anlamadım bana series s konusunda saymadıgınız hakaret kalmadı (seni kastetmiyorum) sizler burda series s i resmen kötülüyorsunuz aldıgım bir üründen gerçek performansını görmek istiyorum yani bana 1080 p 60 fps normal standart bu denmesine rahatsız oluyorum series s tanıtılır iken bakın tüm basına tüm dünyaya bu konsol 2k net 60 up to 120 diye pazarlandı ben 120 2k olmayacagıın pazarlama hilesi oldugunu biliyorum ama 2k net 60 fps i görmek isterim artık series s için bir standart yok atıyorum bir firma 2k 60 veriyor diger firma diyor series s çöp sonra millet delleniyor laflar geliyor adam 2k 30 veriyor vs


Bakın dostlar kendi kendinize konsola düşman oluyorsunuz artık 1080p bir kıstas degil adı üstünde bakın tekrar ediyorum adı üstünde NEXT GEN artık 30 fps miş 1080p miş artık bunları görmememiz gerekiyor ha sen performans modu diye 1080p 120 olrak sabitlersin 2 mod olarak performans istiyorsan 1080p 120 net kalite istiyorsan 2k 60 ben 1080p 60 a ok diyemem kusura bakmayın series s güçlü bir cihaz bügün series s e yakın ve geçecek bir pc toplamak isteseniz en kötü şartta klavye fare dahil 20 bini var


Buyrun adamlar tabletten bozma 2013 den kalma ps4 de yani 1 tf ekran kartı olan konsolda gow ragnarok gibi bir oyunu 1080p 30 fps kamadan oynatıyor

Düşünün ps4 pro series s den güçsüz denilen alet bile bakın performans modunda 60 fps açabilmiş oda yanlış bilmiyorsam 4 tf ve eski nesil mimari 4tf series s yeni nesil rdna 2.0 4 tf


https://www.youtube.com/watch?v=QZdCeY23pTk&t=286s


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @wither
H
geçen yıl
Binbaşı

A
geçen yıl
Moderatör

< Resime gitmek için tıklayın >

Birleşik Krallık CMA'ya gelen kamuoyu tepkileri genel olarak Xbox x Activision Blizzard birleşmesi lehindeydi.

"Halktan yanıtlar talep ettik. İncelediğimiz 2.100 e-postanın yaklaşık dörtte üçü genel olarak birleşmeyi destekliyordu."



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
geçen yıl
Yarbay

Konuda da daha önce konuştuğumuz üzere GPU ve diğer özellikler TR den kalkmıştı. Bu konuyla ilgili Twitter dan Xbox Support ve TR ye ulaşmaya çalışıyoruz.
Hesabı olan herkes aynı yazıyı paylaşabilir veya attığım linkteki tweet i RT leyebilirsiniz.
En fazla 10-15 saniyelik bir şey işe yarar mı belirsiz fakat hepimizi ilgilendiren bir konu.

Xbox Türkiye' den kaldırılan özellikleri geri istiyoruz. | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
geçen yıl
Yüzbaşı

Konsolda oynamak bilgisayara kıyasla daha keyifli ve konforlu bence. Artık PC'de oyun oynayacağımı düşünmüyorum. Yani oyun pc'niz varsa da konsolu daha çok sevebilirsiniz.

PS4'e geçenlerin sebebi muhtemelen PS özel oyunlarıdır. Series S'in avantajları yeni nesil, daha sessiz, daha hızlı, bir çok oyunda Xbox FPS Boost, geriye dönük uyumluluk desteği vs.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @kırılanhayaller
A
geçen yıl
Moderatör

Microsoft Kojima'nın yaklaşan Xbox oyununu "anladı", diğerleri ise "deli" olduğunu düşündü

Hideo Kojima, yeni bir oyun için Xbox Game Studios ile yaptığı ortaklığın nasıl ortaya çıktığını açıkladı ve Death Stranding'in yaratıcısının yeni oyunu için konseptini yalnızca Microsoft'un anladığını söyledi.
Haziran ayında Kojima ve Microsoft, Microsoft'un bulut teknolojisinden yararlanacak yeni bir oyun üzerinde birlikte çalıştıklarını duyurdular. Kojima o zaman, duyurulmamış oyunun her zaman yapmak istediği bir şey olduğunu ve "daha önce hiç kimsenin deneyimlemediği veya görmediği" bir oyun olacağını söyledi. Şimdi ise Kojima bu konsepti anlayan tek şirketin Microsoft olduğunu, diğerlerinin ise kendisinin "deli" olduğunu düşündüğünü açıkladı.

Hideo Kojima Xbox ortaklığını tartışıyor

Videoyu izlemek için tıklayınız

Kojima IGN'e verdiği demeçte, "Kolayca sıkılma eğilimindeyim," diyor ve ekliyor: "30 yıldır oyun yapabilmemin bir nedeni de yeni teknolojinin eskisinin yerini çok çabuk alması. Bugün kullandığınız teknoloji yarın geçerli olmayabilir ve ben yeniyi dahil etmenin yollarını bulmakla ilgileniyorum. Yanlış seçim yapmak elbette başarısızlıkla sonuçlanabilir. Bu yönüyle uzay programına benziyor.

"Microsoft ile üzerinde çalıştığımız proje beş ya da altı yıldır üzerinde düşündüğüm bir projeydi. Proje daha önce hiç ihtiyaç duyulmayan bir altyapı gerektiriyordu, bu nedenle birçok farklı büyük şirketle görüştüm ve sunumlar yaptım, ancak gerçekten deli olduğumu düşünüyor gibiydiler. Nihayetinde anladıklarını gösteren Microsoft oldu ve şimdi teknoloji cephesi de dahil olmak üzere proje üzerinde birlikte çalışıyoruz."

Kojima'nın, Death Stranding'de rol alan Margaret Qualley'nin yer alacağı Overdose adlı yeni bir korku oyunu üzerinde çalıştığı söyleniyor. Bu ayın başlarında Kojima PS5 için Death Stranding 2'yi duyurmuştu.

https://www.trueachievements.com/n52374/hideo-kojima-xbox-game-microsoft



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

T
geçen yıl
Yarbay

Zaten öyle hocam. Ps4 aldim ben de. 2-3 ayda tüm exc leri bitirdim plus sayesinde. Tekrar sattim series s ile devam şimdi. Ps tarafı BİZİM ÜLKEMİZ İÇİN bana göre sürekli kalınacak bir platform değil. Avrupada Abd de vs olsan sıkıntı yok da. Gamepass avantajından dolayı Xbox tarafı halen daha ağır basıyor benim için. Tek sıkıntım bir an önce söz verdikleri oyunları çıkarsınlar artık.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Numenorian Man
#
geçen yıl
Yarbay

Mutlu, sağlıklı ve bol oyunlu yıllar dilerim.



D
geçen yıl
Yarbay

İyi seneler cümleten



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

S
geçen yıl
Yüzbaşı

Herkesin yeni yılını kutlarım. Nice Xboxlı mutlu yıllara hep beraber.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

F
geçen yıl
Yüzbaşı

"Microsoft" Xbox, Windows tabanlı olduğu için böyle. Microsoft her iki platformda da kâr ediyor sonuçta. Ayrıca oyuncu dostu bir durum bu, aynı oyunu dileyen PC'de dileyen konsol rahatlığında hatta cross-progression oynayabiliyor. Tekelci faşizan tutum arıyorduysanız o konuda meşhur diğer platform var, gerçi onlar bile sonunda oyunlarını PC'ye de getirmeye başlamış



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kortor
F
geçen yıl
Yüzbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >
Aklıma şu meşhur yanıt geldi :) Düşüncelerinizde yalnız değilsiniz, çoğu oyuncu da senelerdir aynı düşünüyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Numenorian Man
B
geçen yıl
Yarbay

2021den beri aynı sorular 🤣



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mucahid_06
L
geçen yıl
Binbaşı

PC'den XBOX'a geçmenin en kötü yanı oyunlarda Türkçe altyazı çok nadir. İngilizcem zayıf kalıyor oyuna veremiyorum kendimi. Sürekli çeviri yapmam gerekiyor. Belki böyle böyle İngilizcem gelişir



A
geçen yıl
Moderatör

Blizzard Entertainment Oyunları Türkçe Olacak!

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz yılın Mayıs ayı itibarıyla Battle.net mağazasında Türk Lirası desteği gelmişti. Haliyle oyunları, kendi para birimimiz üzerinden satın alabilir olmuştuk. Bizleri sevindiren bu gelişmenin ardından epey bir süre sonra, Blizzard Entertainment tarafından şimdi de oyunlarda Türkçe dil desteğinin sunulabilmesi için düğmeye basıldı.


Yakın bir zaman önce resmi sayfası üzerinden Türkçe Dil Lideri (Turkish Language Lead) adı altında ilan açan Amerika menşeli yayıncı, oyunların ve hizmetlerin yerelleştirilmesine destek olması için bir aday arıyor. Söz konusu kişinin çeşitli ortaklar ile birlikte çalışarak, yerelleştirme kalitesini ve halihazırda yerelleştirilmiş varlıkların gözden geçirilmesine destek olacakmış.


Blizzard Entertainment Oyunları Türkçe Olacak!
Beklenti yönünden, aday kişinin çalışkan olması, dil bilgisine ve oyun ve eğlence sektörü bilgisine sahip olması söyleniyor. Uygun kişi seçildiğinde, güvenli kullanıcı deneyimleri sunmaya da çalışacakmış.

İlanda Blizzard Entertainment şirketinin teşvik edici konuştuğunu da görebiliyoruz. Öyle ki, yapılan araştırmalar sonucunda, kadınların ve temsil edilme konusunda yeterli desteği göremeyen grup üyelerinin bir şekilde başvurmaktan geri durduğuna temas edilmiş. Yani şirket, her yeterliliği karşılamanız durumunda başvurmanızı önemle arz ediyor.

Söz konusu pozisyon için uygun aday bulunduğunda, Diablo ve World of Warcraft gibi popüler markaları Türkçe olarak oynayabilmemizin yanı sıra, Battle.net mağazasını da Türkçe olarak kullanabilmek mümkün olacak. Gelişmeleri takipte olacağız.

https://www.turunculevye.com/blizzard-turkce-dil-destegi-icin-dugmeye-basti/



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.