S

Yarbay
08 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
616 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
HDD Sağlık Durumu
3 yıldır Toshiba marka 500gb lık bir harici hdd kullanıyorum. İşlemlerde arasıra takılmalar olmaya başlamıştı ve bazen boyutlar PB cinsinden gözüküyordu. Bende SMART için kutusundan çıkarıp kasaya sata kablosu ile bağladım. Bu sonuçları yorumlayacak biri var mı HDD Sentinel da kritik olarak gözüküyor durum.
< Resime gitmek için tıklayın >
Speed map
< Resime gitmek için tıklayın >
S
8 yıl
Müstakil ev için fiber problemi
Superonline ile yaptığım kısa bir görüşme sonucu müstakil eve fiber çekmedikleri cevabını aldım. Forumda müstakil evine fiber bağlattıran kullanıcı varsa nasıl yaptığını anlatabilir mi veya tavsiye verebilecek olan var mı? (Caddeden kablo net geçiyor diye biliyorum ve bir iki alt sokakta fiber de mevcut)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.