Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 kayıtlı üye, 6 misafir, 3 mobil kullanıcı
76261
Cevap
4221131
Tıklama
199
Öne Çıkarma
Cevap: Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1490. sayfa)
M
3 yıl
Yarbay

HDTVTest kanalında önerilen HGiG ile HDR ayarlarını yaparsanız oldukça güzel ve canlı bir HDR görüntüsü elde edersiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @hasomen
H
3 yıl
Yarbay

Aynen çok daha iyi oldu görüntü. Hatta ps5 içinde yaptım o da daha iyi oldu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mcgoktug
C
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

https://twitter.com/xbox_jp/status/1569838434998538244?s=21&t=3DAAYj1C7fLM2ukiksJACg

Xbox TGS'ye katılıyor, sürpriz bir şeyler görürüz umarım.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bu akşam id@xbox gösterimi var.

https://www.youtube.com/watch?v=s3L8TJDGhGA&feature=youtu.be



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

C
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

C
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

https://twitter.com/nibellion/status/1570095593212751873?s=46&t=VFAV7l4GOKY0Up3atRIJ4g

Pc'deki Xbox uygulamasına güncelleme gelmiş, howlongtobeat eklentisi hoşuma gitti.


id@xbox ile aşağıdaki oyunlarda game pass'e gelecek.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Sunum yaklaşık 50dk sürecekmiş. Beklediğimden uzun...

https://twitter.com/MilesDompier/status/1570061245382033411?t=4_eAy-r7aDe04RSZKi6bMA&s=19
Uzattıkça batırıyorlar 20-30 dakika yeter.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @SultanApex
R
3 yıl
Yarbay

Millet metal helsinger indirmeye açılmış



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
3 yıl
Yarbay

Bence de gayet güzel oyunlar geliyor , özellikle Guilty Gear Strive ın grafikleri baya güzel tavsiye ederim.




Bu mesajda bahsedilenler: @Spartan 117
S
3 yıl
Yüzbaşı

Bedava fiyatı :) Garantiliyse çok düşünmenize gerek yok kozmetiği çok bozuk olmasın yeter.Zaten Bir hatası varsa garantiye gönderirsiniz.Sadece konsol kırık,ezik olmasın.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Mubarek_66
A
3 yıl
Yarbay

cod den milyar dolar kırıyor büyük ihtimal sony büyük darbe vurucegı için acayip saldırıyor elinden giderse cod sony nin gelir kaynagı kalmaz fifa ve cod den elde ettigi geliri hiçbir yerde elde edemiyor çünkü sony

siz oyun ve oyun içi para battle pass ve benzer şeyler için actvision a par ödesenizde sony ordan her satılan üründen komisyon alıyor yüzdesini bilmiyorum ama call of duty oyuncuları warzoen ile birlikte acayip çogaldı ve para harcam arttı o yüzden sony bırakmaz




Bu mesajda bahsedilenler: @crypto81
C
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Game Pass'e oyun yağdığı için ilk defa depolama konusunda problem yaşıyorum. Umarım Seagate ile olan anlaşma bir an önce sona erer.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
3 yıl
Yarbay

Ahahaha evet öyle duruyor. Ama aynı zamanda sektiloru parasıyla Microsoft sahiplenmesin diye uğraşıyor da denebilir. Bakış açısına göre değişir. Bu ve önceki jenerasyon iki firmada dünya kadar stüdyo alımı yaptı. Sony PS4 zamanı daha cok, MS te series zamanı daha çok. Hiç biri bu muhabbetlere yada davalara araştırmalara sebep olmadi. Sektorde yön belirleme fırsatı verecek bir alım bu. Biraz objektif bakabilmek lazım. Dediğim gibi bakış açısı. Bana sorarsaniz Microsoft bekleyip bekleyip hiç aksiyon almayıp bir Xbox one nesli boyunca, bı anda bombayı patlatmak yerine örneğin zamanında insomniac i almaya yonelebilirdi. Ki adamların Xbox exc hemde çok başarılı oyun yapmisligi da var. O dönem alinabilirdi firma. Lütfen sunset overdirive dan sonra günümüze kadar insomniac in neler yaptığına kaç goty çıkardığına bakın. Su an firma Sony nin. Microsoft alsaydı bütün bu imtiyazlar onun olacaktı ama almadı. Microsoft kimi aldı? Hellblade in yapimcisi. Ki Xbox alma sebeplerim arasında hellblade 2 de yer alıyor. Bence mükemmel bir oyun olacak. Ama oyun nerde? Insomniac kaç oyun yaptı, bu firma daha hellblade 2 nin gameplay videosu bile yayinlamadi. Bana biraz garip geliyor bu durum. Herşeyin 2023 ve sonrasına ertelenmesi ısrarla. Acaba Ms mi özellikle istiyor bunu. MS in aldığı firma duruyor garip bir şekilde. Bakınız Forza 8. Jenerasyon başlayalı 2 sene oldu. Gt7 cikali kaç ay oldu. Gt7 yle kapisabikecek belki de tek oyun belki 1 sene sonra gelecek. Neyi bekliyor anlamıyorum.

Her halükarda şu 2023 gelsede artık Ms in exc ve iyilki Xbox im var dedirtecek oyunları gelse artık. Çok farklı muhabbetler ederiz bizde. Gamepass le oyalıyor ama hep yarım bırakıyor oyuncularını malesef.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Silkolet
S
3 yıl
Yarbay

Hocam zaten ben Xbox iyi demiyorum. Sony bir çok konuda tepki geldi de geri adım attı ama lekesi kalıyor her türlü. Bazılarında ise geri adım yok son gaz devam.
Daha geçen gün Apple a kulaklığımın mikrofonunda sıkıntı var diye gittim hemen değiştirdiler ıh-mıh demeden. Bu kullanıcı memnuniyetidir işte. Ben 170TL de değilim bakkal hesabı yapmasına takılıyorum. Kaldı ki aldığım oyuna niye ekstra para veriyorum efekt ve 60fps için?

Destiny 2 oldukça büyük bir oyun steam de ilk 10 dan hiç inmiyor ve pvp si çok aktif. Maddi olarak aynı kalibre değiller elbette ama potansiyeli çok yüksek.
Sony konsolu da 500 dolardan satıyorum dedi ve 550 dolar yaptı, siz o lafların iki taraf içinde kalıcı olduğunu düşünüyor musunuz gerçekten?

Xbox şuan bariz Sony nin gerisinde Hellblade 2 de çok iyi bir oyun olarak çıksa bile GoW etkisi yaratmayacak. MS marketing i Sony kadar iyi beceremiyor markalarını Forza haricinde aktif kullanabildiklerini görmedim.
Bence satım alım tamamlanınca tam kafa kafaya gidebilir hale gelecekler ki bu finansal olarakta kanıtlı olarak doğrulanmış bir konu. Belki biraz MS de bastırır Sony i farklı şeyler denemeye iter.

ABK fiyatının yarısı mobilden geliyor neredeyse (King ile beraber). Konsol piyasasında CoD hariç aktif hiçbir şeyleri yok ki pc de WoW un durumu da ortada.
Oysaki Zenimax çok mantıklıydı.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @the duderino
T
3 yıl
Yarbay

Ben de Sony kusursuz demiyorum hocam. Ama kötünün iyisi işte. Hatta baya iyisi. PS sahibi biri xb sahibi birinden 10 tane fazla farklı yeni ve nerdeyse hepsi goty almış oyun oynayabiliyorsa, MS in artık neyi yanlış yaptığını düşünmesi lazım. Hatta daha basitini soyliyim. Son 4 cod oyunundan sadece su an çıkacak olan mw2 ye para verdim. Mw Yi hesap alıp oynayıp sattım 20 TL ye geldi. Mw2 yi alma sebebim de mw nin hala gordugum belki en başarılı grafiklere sahip olması. Gerçi DF açık açık bunun için horizon forbidden west i seçti ama mw nin ilk bolumundeki patlamalar bana 700 lira verdidi. Ha onun dışında deseler ki cod artık exc sadece Xbox ta ve PC de. Xbox im olmasa bile zerre umrumda olmaz. Online iyla hiç alakam yok zaten. Warzone a da kuruş para vermedim.

Sony le MS in bu satın alımlarda bir farkı var. Sony hepsini küçükken aldı. Az oyunları varken yada yapacakları duyurulmamisken aldı. Destekledi ve ilah yaptı firmaları. Emek verdi bunlarin olması için. Doğru kararlar aldı seçimler yaptı. Acti alimindaki benim tek rahatsızlığın MS acik açık ben beceremedim ama param var alırım en büyük en ünlüsü farkı kapatırım demesi ve insanların bunu saksaklamasi. Bu başarı değil ki. Kroyum ama para bende dese benim destekledigim firma benim midemi bulandırır gururlandirmaz. Yoksa actiyi alsın cod u diabloyu overwatch i exc yapsın. Zerre umrumda olmaz. Zaten Xbox sahibiyim gp den bedavaya oynarım
Açtı alimini hunharca savunanların anlamadığı birşey var. MS Microsoft studios icinden dünyanın en çok satan online en yakın oyunun 100 katı kazandiran bir oyun yapsa Sony yada başka birisi buna itiraz edebilir miydi? MS ben parayı basıp alıyorum dedi. Kendi birşey yapmadı. Rakabetle ilgili şu an yaşanan davaların mahkemelerin sebeplerinden bile haberleri yok. Sony bin exc oyun yapmasına laf edemezsin ki. Kendi atudyosunda kendi yaptığı ürettiği oyun. Sony ben ubisoft u aldım bundan sonra Xbox a ac farcry yok demedi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the duderino -- 15 Eylül 2022; 22:10:43 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Silkolet
S
3 yıl
Yarbay

Hocam ben de şöyle bakıyorum eğer bir firmanın ürününü kullanıyorsanız ve memnunsanız daha başarılı olmasını ve size daha iyi bir kullanıcı deneyimi vermesini istersiniz değil mi?
Benim de tam olarak istediğim bu işte.

Oyunu iyi yapıp yapmaması değil sorun, kullanıcıya davranış yoksa olay Grinin 50 Tonuna dönüyor.
MS zaten bu seneyi boş geçirdi geçen sene gene fena değildi ama bu sene hiçbir şey adamlar. Bu demek değil ki "Xbox çok kötü Sony tepemize çıksın". Bizim üzerimizden milyarlarca dolar kazanıyor bu adamlar, böyle şeylere tepki gösterip daha iyisini istemek suç değil doğal bir şey olmalı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @the duderino
S
3 yıl
Yarbay

MS Amerika ya güveniyor, Amerikan şirketinin Amerikan tarafından alınmasına laf ederler gene ama Amerika Facebook olayındaki gibi göstermelik bir şey ile halleder eğer isterlerse.
AB Facebook u ciddi maddelerle suçladı, ABD nin yaptığı ise mahkeme yerine 80 yaşında google u keşfetmemiş amcaları soru sormaya çağırmak oldu.
FTC çok sessiz işte hiç yorum geri bildirim yok adamlardan.

Geçen finans için market cap leri araştırıyordum zamanında nasıl satın alımlar olmuş. 2000 de Vodafone 180 milyar dolara Almanya nın en büyük telekomünikasyon devini almışlar. Şuan hala piyasa tarihinde ki en büyük A&M olarak geçiyor. Ekstradan 2000 lerdeki 100 dolar şuanki 172 dolara eşit siz hesaplayın yani büyüklüğü.




Bu mesajda bahsedilenler: @wither