Ben i7 930 alıcam ud3r veya ud5 3.8 4.0 GHz stabil kullanamammı ?
ud3r ile cık.
o zaman elendi ud3r ud5 le çıkarmıyım ? stabil olurmu
asus rampage iii extreme i gururla sunar diye bir haber vardı orda arkadaşlardan biri yazmış oc yapamıyorum diye habere bir göz at istersen arkadaşla konuş. http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=39281330
Aşağıdaki topicte olan boardu değerlendirmeni tavsiye ederim.220 bclkya kadar rahat çıkıyor zaten her cpu bu değerlere ulaşamıyor..Şu an piyasada daha uygun fiyata x58 board yok.i7 930u eğer cpun takoz çıkmazsa iyi soğuttuğun takdirde rahatlıkla 4.0ghz ve üzeri bu boardla çalıştırabilirsin..
artık 4GHz sorun değil hocam ben i7 860 ı Maximus III Extreme ile 4GHz de çalıştırıyorum. daha üste çıkmak için voltaj vermem gerkiyor o zaman da soğutucum müsade tmiyor kendileri biraz dandiktir(TT Silent 1156). ama sizin söylediğiniz hem ucuz hemde x58 tabi. hayırlı satışlar.
türkiyede anakart aldığınız zaman bakacağınız tek şey bence satış sonrası destek ve tr de teknik servis ve distribitörlüğünün kimin aldığıdır. asus ürünleri çizgi elektronik temin ediyor satış sonrası çizgi elektroniğin gerçekten mükemmel gigabyte kullanıcısı olarak asus u tavsiye ederim.
ud3r ile cık.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle