Aygıt yönetici olarak açtığım benim sürekli kulandiğım windows xp kullanıcıma şifre koydum.Fakat şifreyi unuttum ve windows u ara pencerede ancak misafiri seçerek açabiliyorum.Bütün ayarları yapmam yada değiştirmem mümkün olmuyor,admin yöneticisi olarak girmen gerekiyor diyor.Bende ise admın yöneticisinin şifresi yok. -İpucu bana birşey hatırlatmıyor -bilgisayarda başka bir aygıt yöneticisi yok bu yüzden misafir kullanıcı adından başka bir şekilde açamıyorum. -Şifre disketi oluşturmamıştım. -geri yükleme bile yapamıyorum.çünkü asıl kullanıcının bılg acmasını ıstıyor.
NE YAPABİLİRİM -prog. Password keychain i öneririmisiniz?? -Bios'tan tarihi geri alsam işe yararmı?
Yardımlarınıza acıgım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
-İpucu bana birşey hatırlatmıyor
-bilgisayarda başka bir aygıt yöneticisi yok bu yüzden misafir kullanıcı adından başka bir şekilde açamıyorum.
-Şifre disketi oluşturmamıştım.
-geri yükleme bile yapamıyorum.çünkü asıl kullanıcının bılg acmasını ıstıyor.
NE YAPABİLİRİM
-prog. Password keychain i öneririmisiniz??
-Bios'tan tarihi geri alsam işe yararmı?
Yardımlarınıza acıgım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.