I

Teğmen
09 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
53 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
15 yıl
TTNET\u0027İN SAYFASINDA SİZİ VİRÜS KARŞILIYOR
TT-NET hizmetlerine insanlar güveniyor şifreli ve güvenlikli alanda yasal fatura talebinde bulunuyor,online işlemlerini takip ediyor.Fakat ttnetin sayfasında olanlara da bir bakın...Virüs bulunduğunu ve güvenlikli olmadığını resimle size sunuyorum.Umarım bir an önce düzelir.

edit: resimdeki düzeltme sebebiyle mesaj güncellenmiştir.

< Resime gitmek için tıklayın >
I
15 yıl
cep konuş 150,350,750 cihaz kampanyası devam ediyor mu?!
merhabalar,
Herkesin hattını başka bir operatöre değiştirdiği bir zamanda sizinle yaşadıklarımı paylaşmak isterim.Cep konuş cihaz kampanyasından cihaz almak istediğimde 30 kasım 2008'e kadar geçerli olan kampanya dahilinde bizlere ellerinde cihaz olmadığına dair ne bilgi dahi verilememektedir.23 kasımdan itibaren oyalama yoluna gidilmektedir.Bana tuhaf gelen de bu oldu aslında.Stoklarla sınırlıdır ve getiremiyorum dersiniz.Fakat vodafone shoplar getiririz deyip 1 haftadır oyalıyorlar.Telefonu vermemek adına Kampanyanın bitiş tarihinin gelmesini bekler bir halleri var.10 yıllık vodafone kullanısıyım.Böyle bir yaklaşımla ilk defa karşılaştım.Bilginize...

cepkonuş cihaz kampanyasından(mümkünse 750) yararlanan olduysa görüşlerini ve yönlendirmelerini bekliyorum.
I
15 yıl
Sony T serisi siyah ekran sorunu!!!
Arkadaşlar uzun zamandır T serisi sony cybershot kullanısıyım.bir kaç gün önce makinanın çektiği fotoların renklerinin birbirine geçmiş olduğunu gördüm.Bir kaç gün geçmedi Fotoğraf maiknasını açtığımda ekran siyah çıkmaya başladı.Makina çekim yapabiliyor...Fakat her zaman ekran görüntüsü siyah kalıyor.Sizce sorun ne olabilir?

En azından ne olabilceği hakkında fikir beyan ederseniz sevinirim...ümidi kesimmi onu söleyin :)

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
I
18 yıl
konu kapansın
I
18 yıl
Windows\u0027a şifre koydum ve unuttum
Aygıt yönetici olarak açtığım benim sürekli kulandiğım windows xp kullanıcıma şifre koydum.Fakat şifreyi unuttum ve windows u ara pencerede ancak misafiri seçerek açabiliyorum.Bütün ayarları yapmam yada değiştirmem mümkün olmuyor,admin yöneticisi olarak girmen gerekiyor diyor.Bende ise admın yöneticisinin şifresi yok.
-İpucu bana birşey hatırlatmıyor
-bilgisayarda başka bir aygıt yöneticisi yok bu yüzden misafir kullanıcı adından başka bir şekilde açamıyorum.
-Şifre disketi oluşturmamıştım.
-geri yükleme bile yapamıyorum.çünkü asıl kullanıcının bılg acmasını ıstıyor.

NE YAPABİLİRİM
-prog. Password keychain i öneririmisiniz??
-Bios'tan tarihi geri alsam işe yararmı?

Yardımlarınıza acıgım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.