Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
530
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Windows 7 den 8 e recovery
M
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar herkese merhaba . Şirketimde msi ge60 marka bir laptop vardı . Vatan bilgisayardan windows 8 işletim sistemiyle beraber satın almıştım . Ancak ben izindeyken burdaki arkadaşlar bu bilgisayara windows 7 kurmuşlar tabii tahmin edildiği gibi sahte windows . Şimdi ben bunu tekrar windows 8 e çevirmek istiyorum ne yapabilirim ? Mesela normalde bildiliginiz gibi f3 tuşuyla recovery alınabiliyor ancak windows 7 de bu tuş farklı bir işlev görüyor bilgisayarda. Yardımcı olursanız çok sevinirim.



C
9 yıl
Yarbay

Windows 8'de Kurtarma DVD'si oluşturuluyordu, herhangi bir durumda o DVD'yi takarak recovery'den onarım ya da yeniden kurulum yapılıyordu. Sanırım böyle bir dvd oluşturmamışsınız. Biosa gömülü Windows Keyini bularak laptop ile gelen işletim sistemini Internetten bulup yükleyin. Daha sonra laptoptaki recovery'i kullanabilirsiniz.
NOT: Belki daha pratik bir yöntemi olabilir, benim bildiğim bu şekilde.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 17 Şubat 2015; 18:56:13 >


Bu mesajda bahsedilenler: @MubabasH
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.