C

Yarbay
05 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
82 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
7 yıl
Başarı Teknik Servis Garantili Ürüne 300 TL Onarım Ücreti İstedi
Eşimin garantisi devam eden Samsung Telefonunu Kasım 2016'da ekrana görüntü gelmemesi sebebi ile Başarı Kadıköy servisine verdik, birkaç gün içinde anakartı değiştirip verdiler. Aynı arıza 2,5 ay sonra yine tekrarladı aynı servise verdik mekanik arıza deyip onardılar.
Son olarak garanti bitimine 1 ay kala 17 Ağustos'ta tekrar aynı arızayı yaptı yine aynı servise verdik, bu kez garantisi bitti diye işlem yapmadan iade etmeye kalktılar faturayı götürüp durumu düzelttirdim, 2-3 gün sonra Internetten kontrol ettiğimde "Fiyat Bilgisi Verilecek 300 TL" yazıyordu, birkaç kez telefon ile aramam sonucu yetkili olduğunu sandığım kişiye ulaştım, başkası cihaza müdahale etmiş gibi saçma sapan bir şeyler söyleyerek cihazı garanti dışı bırakmaya çalıştı, cihaz servisinizden başka bir yere ya da kişiye verilmedi, her ne oldu ise servisinizde olmuştur dedim.

Sonrasında servis yetkilisi araştırıp size döneceğim dedi ve tabi dönmedi, ertesi gün Internet sitesinden kontrol ettiğimde "fiyat kabul edilmedi müşteriye iade" yazıyordu, bunun üzerine bilgi almak için birkaç kez müşteri hizmetlerini aradım ulaşamadım en son inat edip telefonda 46 dakika bekledim ve yine ulaşamadım.

Bunun üzerine Samsung müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım sağ olsunlar ilgilendiler, iki kez beni arayıp durum hakkında bilgi verdiler ve şu anda servisin sitesinden kontrol ettiğimde, durum "üreticiden malzeme bekleniyor"a döndü.

Bunları göz önde bulundurarak, Başarı Teknik Servis'e cihaz vermeden önce düşünmenizi öneririm.

Edit: Düzeltme
C
7 yıl
Ebay\u0027dan Alış Veriş Yapmak İsteyenler
Bu gün eBay'dan Pay Pal haricinde, Kredi Kartı ve Banka kartı ile de ödeme kabul ettiğini bildiren bir mesaj geldi.
İlgilenenler linkten okuyabilir.

http://seller-news.ebay.com/u/gm.php?UID=FE2TGZSczY&ID=110198633_1825735_973818
C
8 yıl
Oualcomm Snapdragon çipseti kullanılan telefonlarda güvenlik açığı
Bu gün haber sitelerini gezinirken, "Qualcomm çipsetlerini barındıran 900 milyon Android telefon ve tablette yeni güvenlik açığı" başlığını görünce bendeki Xperia M4 Aqua da aynı işlemciyi kullandığından daha da ilgimi çekti, kısaca chipsetteki bir güvenlik açığından dolayı kötü niyetli kişiler kolaylıkla telefona girip bilgiler ele geçirebiliyorlarmış, ayrıntıları linklerde yazıyor. http://www.cnnturk.com/bilim-teknoloji/teknoloji/androidler-tehlikede
http://www.webtekno.com/900-milyon-qualcomm-islemcili-android-cihazini-etkileyen-yeni-guvenlik-tehdidi-ortaya-cikti-h19268.html

Kontrol için Google Playden QuadRooter Scanner diye bir program varmış indirip tarattım sonuçta (CVE-216-2059) (CVE-216-2504) (CVE-216-2503) ve (CVE-216-5340) diye 4 adet güvenlik açığı buldu. ZoneAlarm ile taratmamı önerdi (Sanırım iki uygulama da aynı firmanın) tarama sonucunda "Cihazınızı Üreticisine ya da Yetkilisine ulaşıp İşletim sisteminizi güncelleyin" diyor. Aynı işlemciyi kullananların bilgisine.

< Resime gitmek için tıklayın >

https://play.google.com/store/search?q=QuadRooter%20scanner
C
8 yıl
Google Chrome ile Forum\u0027a giremiyorum
Merhaba, Google Chrome ile Forum'a giremiyorum, forum giriş sayfası ve forum ile ilgili diğer sayfalar resimdeki gibi çıkıyor aynı sorunu yaşayan var mı?
Var ise çözümü nedir?

< Resime gitmek için tıklayın >
C
8 yıl
Google Nik Collection
Adobe Photoshop ile ilgilenlere, Shareware On Sale sitesi bugün Adobe Photoshop için Google Nik Collection Plug-Ins tam sürümünü ömür boyu lisanslı ve güncellemeye açık olarak ücretsiz veriyor. http://sharewareonsale.com/

"TERMS AND CONDITIONS
This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use
You get free updates
No free tech support
Can be installed / reinstalled / registered at any time May not be resold"
C
10 yıl
Foruma Girişteki Anket Belası
Sevgili forum yetkilileri, 60 yaşında bir forum kullanıcısı olarak bu konuyu açmakta epey tereddüt ettim fakat benim için sorun olan şey gördüğüm kadarı ile gün geçtikçe arttı, eskiden foruma girerken bir anket çıkıyordu en altta geç vs. gibi bir link çıkıyordu atlıyorduk, şimdi onu da kaldırdınız foruma girerken illa ki o lanet anketi doldurmadan foruma giremiyoruz. Tamam ticaretin kuralları diyebilirsiniz ama, sayfalarınızda yeterince reklam zaten var, girişte de o lanet anket olamasa da olur diye düşünüyorum. Lütfen bu tür forumlardaki genel kullanıcı düşüşünü de göz önüne alarak gereğini yapmanızı rica ediyorum.
C
10 yıl
Cevap: win 7 ye unlocker silme proogramı kurulmuyor
Mesaja cevap yazdım başlık açılmış, lütfen silinsin.
C
11 yıl
Foruma üye girişi yapınca Mediamarkt sayfası açılyor
Son yarım saattir IE, GoggleChrome ve Opera Next'i kullanarak foruma giremedim, her giriş yaptığımda veya giriş yapmadan bölüm başlıklarına tıkladığımda şu sayfa çıkıyor. http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/shop/internetkampanyasi.html?utm_source=donanimhaber&utm_medium=anormal&utm_term=e-ticaret&utm_content=internet_kampanyasi_pageskin&utm_campaign=130910_Haftalik_Kampanya
Yoksa bu bana özgü bir şey mi? Mesajı donanım habere giriş yapıp oradan foruma girerek yazıyorum.
C
11 yıl
Toshiba L500 Pil şarj sorunu
Merhaba yaklaşık 2 saat kadar kullanabildiğim laptopumun pilini dün itibarı ile kullanamamaktayım, birden pil şarj ışığı söndü. İmleci pil göstergesinin üzerine getirince alt resimdeki gibi '%35 kullanılabilir (prize takılı dolmuyor) uyarı yazısı çıkıyor. Adaptörü fişten çektiğimde pil devreye girmiyor ve laptop kapanıyor, fişe taktığımda 10 saniye kadar pil şarj lambası yanıp sönüyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Bu tür bir sorun ile karşılaşan oldu mu? Oldu ise nasıl çözüldü? Bilen arkadaşların, lütfen bilgilendirmeleri ricası ile, teşekkürler
C
11 yıl
Windows 8 yükseltme sürümü ile temiz kurulum
Forumda sık sorulan "Windows 8 yükseltme sürümü ile temiz kurulum yapılabiliyor mu?" sorusuna deneyimlerim ışığında cevap vereceğim, laptopuma kasım ayında yükseltme sürümü alarak Windows 8 kullanmaya başladım. Yaklaşık iki ay kadar sonra tüm hard diski formatlayarak temiz kurulum yaptım, fakat etkinleştirilmedi, müşteri hizmetlerini arayarak etkinleştirdim. Bu tarihten sonra gerektiğinde yedeklemeden geri yükleyerek kullandım. Dün hard diskteki "Reallocated Event Count" hatasını onarmak düşüncesi ile harddiski sıfırladım, sonrasında deneme amaçlı yeniden temiz kurulum yaptım kurulum yapıldı yine etkinleşmedi, daha önceden oluşturduğum sistem onarım diskini takarak aldığım yedeklemeyi geri yükledim.
Sonuç: Yükseltme sürümü ile temiz kurulum yapılabiliyor, fakat etkinleştirmede sorun çıkıyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.