Arkadaslar hp pavilion g6 1309et kullaniyorum. Bilgisayari windows 10a guncelledim. Yukledikten sonra sıkıntısiz sekilde aciliyor ve windows updateden driverlari indirip yeniden baslatiyorum. Yeniden baslattiktan sonra w10 acilis simgesinden sonra siyah bir ekran kaliyor. Hangi tusa basarsam basayim bu siyah ekran gitmiyor. Bilgisayar da bir sure sonra ekran koruyucu aciliyor. Ekran koruyucu ve sifre girme bolumunde herhangi bir sıkıntı yok fakat sifreyi girdiğimde yine ayni sifre ekraninda ekranda donup kaliyor. Sorun devam edince windows sifirlama yontemini denedim ama sonuc yine ayni. System recoveryden w7ye donmek istedigimde yine hata verdi recovery bolumune dokunmadigim halde. Sorunu nasil cozebilirim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Benimde masaustu bilgisayarim oyleydi. sorun hdd den kaynaklaniyor. Sistem hizli acilmak isterken hdd bu dosyalari okuyamiyor. Siyah ekranda takilikaliyor. Ben ssd aldim sorun cozuldu. Windows8 ciktigindan beri cevap aradim 2012 den beri.
windows 10, 8.1'in updatesi olduğundan (win 8.2 olarak sunulabilirdi çünkü aynı bokun laciverti, aynı çekirdek herşey aynı sadece 3-5 reklam amaçlı arayüz değişikliği yapıyorlar) windows 8'deki sorunlarıda beraberinde getiriyor doğal olarak. O siyah ekran benzeri sorunlar kronik win 8 sorunlarıdır aslında. Benim windows 10'dan beklentim sıfır zira win 8'in update hali. şu an win7 kadar stabil bir işletim sistemi yok.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >