A

Yüzbaşı
15 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
81 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
3 yıl
Laptop Wifi Kart Uyumu
Hp pavilion g6 1309et laptopunu kullaniyorum. Uzun bir süredir yatan laptopumu yeniden kullanmaya başladım. Yeni bir hdd ve klavyeden sonra sira geldi wifi sorununa. Laptopta Broadcom bcm94313hmgb wifi karti takılı. Herhangi bir wifi ağına bağlandığım zaman pc kitleniyor ve donup kalıyor. Wifi kartı söktüm ve kablolu bagladigimda bir problem yaşamadım. Usb üzerinden bağlanan wifi adaptorlerine pek sıcak bakmiyorum. Tekrar çalıştırmak için aynı marka aynı model wifi kartını mi almam gerekiyor? Üzerinden soktuğum wifi kartı da resimdedir.
< Resime gitmek için tıklayın >
A
5 yıl
Tokide Oturan Varmi?
Arkadaşlar Toki İstanbul'da oturan biri varsa özel mesaj ile ulasabilir mi?
A
5 yıl
Zarar Goren Piksel Tamiri
Vestel 55ud8400 tvnin 3 4 tane pikselini ufak bir cam gelmesi uzerine calismamaya basladi. Olu piksel gibi degil sadece beyaz isik veriyor. Elimle dokundugunda tirnaktan biraz daha az bi takilma oluyor gibi. Komple paneli degistirmeden tamiri mumkun mu acaba ?


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
A
7 yıl
Ram Frekans Yükseltme Sorunu
Arkadaşlar yeni bilgisayar topladım fakat stabil bir şekilde ramlerin frekanslarını bir türlü yükseltmemedim. Hazır ayarlarda DOCP den bilgisayar acılmıyor. Ne yapmam gerekiyor ? Amd ryzen 3 1200 ve zotac 1050ti oc kullanıyorum. Ram ise crosshair.
A
7 yıl
Sistem Nasıl Olmuş
Arkadaslar artık laptopum emekli oldu. Yeni bir kasaya ve monitore ihtiyacım var. Soyle bir sistem topladım. Sizce nasıl olmus ? F/p bakımından hangi parcaları değiştirmeliyim ? Ssd ve hdd elimde oldugu icin listeye yazmadım. Giriş-orta seviye monitor olarak ne onerirsiniz?

< Resime gitmek için tıklayın >
A
7 yıl
Elektronik Sigara Onerisi
Arkadaslar ego iao kullaniyordum ust modele gecmek icin onu satip ust modele geceyim dedim. Smok alien dusunuyorum. Bu fiyat katogoresinde bu urunu mu tercih etmeliyim yoksa baska bir urun mu almaliyim ? Aklima takilan birkac soru daha var. 2 3 ay hazir coil yani tel sarmasi yapmadan kullanmam gerekiyor. Baby atomizerle tel sarim yapabilir miyim ? Eger babyde tel sarim yapilamiyorsa hem coil hemde tel sarim yapabilecegim atomizer varmi ? Pilleri cihaz ustunde sarj etmenin cihaza herhangi bir zarari olur mu ?
A
9 yıl
Windows 10 Siyah Ekran Sorunu
Arkadaslar hp pavilion g6 1309et kullaniyorum. Bilgisayari windows 10a guncelledim. Yukledikten sonra sıkıntısiz sekilde aciliyor ve windows updateden driverlari indirip yeniden baslatiyorum. Yeniden baslattiktan sonra w10 acilis simgesinden sonra siyah bir ekran kaliyor. Hangi tusa basarsam basayim bu siyah ekran gitmiyor. Bilgisayar da bir sure sonra ekran koruyucu aciliyor. Ekran koruyucu ve sifre girme bolumunde herhangi bir sıkıntı yok fakat sifreyi girdiğimde yine ayni sifre ekraninda ekranda donup kaliyor. Sorun devam edince windows sifirlama yontemini denedim ama sonuc yine ayni. System recoveryden w7ye donmek istedigimde yine hata verdi recovery bolumune dokunmadigim halde. Sorunu nasil cozebilirim?
A
9 yıl
Çift İşletim Sistemi (W10 W7)
Hp pavilion g6 kullanıyorum. Diskler 4 bölüme ayrılmış durumda ve daha fazla parçaya bölemiyorum. Windows 7yi kurmak(format) istediğimde recoveryle tek tıkla sistem hem formatlanıp hemde driverlar hazır hale geliyor. Şimdi ben C diskini biçimlendirmeden üstüne w10u kursam her iki işletim sisteminide kullanabilir miyim ? Recovery menusune bir zararı olur mu ?

< Resime gitmek için tıklayın >
A
9 yıl
Lg g2 cwm yüklenmiyor
Forumdaki ana konulardaki bütün seçenekleri denedim. Hiçbiri işe yaramadı. Telefon şu anda rootlu. Cwmyi nasıl yükleyebilirim ?
A
9 yıl
Hp Pavilion g6 Laptop Icin Hdd/Ssd Onerisi
Arkadaslar bilgisayar kimi zaman kendiliginden kimi zamanda sol fan tarafina elledigim zaman anlik kapaniyordu. Statik elektirigi alip acabiliyordum fakat yinr kapaniyordu. Garantisi bitmis olmasina ragmen servise goturdum. Servisteki elemanlar usbden ubuntuyu boot edip hard diskteki 850000 bad sector oldugunu gosterdi. 2 seneden fazla sorunsuz kullanmistim hard diski. Hem surekli haraket ettirmemden kaynakli hemde download icin kimi zaman surekli acik birakmamdan kaynakli baya bir bad sector olusmus. Servis sadece hdd degisimi icin 350 lira fiyat istedi. Siz ariza tespitlerini yapin ben ona gore kararimi soylerim diyip ayrildim servisten. Buyuk ihtimal serviste yaptirmayacagim. Simdi hazir hdd arizalanmisken ssdye gecis yapayim diyorum. Hem performans artar hemde daha rahat tasiyabilirim. Pc genelde gunde 1 yada 1.5 saat yogun olarak (genellikle oyun) 5 6 saatte genel olarak (internette gezinti, film ve download) kullaniliyor. Kimi zaman download icin 24 saatten fazla acik kaldigi oluyor. Tabi bu durum 2 3 ayda bir kere. Bilgisayarin modeli 1309et. Cok cok bir ust seviye bir beklentim yok. Sadece genel olarak performans artsin. 64 gb ssd yeter. Tek cekindigim nokta ssdinin omurleri. Bu kullanima bagli olarak 2 sene goturur mu beni.

Sistem ozellikeri:


< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.