Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
14
Cevap
1065
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Whatsapp iOS görüntülü konuşulmuyor
B
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 aydırlı evdeki internet ile whatsapp tan görüntülü konuşamıyorum. Bu sorunu sadece iOS cihazlarda yaşıyorum öncelikle. Evdeki internetim tt fiber ftth 100 mbps Ping olsun download upload hızı olsun bir sıkıntı yaşamıyorum Speedtest de de tam alıyorum hızı. Her neyse birisi beni whatsapptan görüntülü arayınca veya ben arayınca karşı taraf bağlandığı anda ekranda Wi-Fi bağlantısı zayıf hücresele geçin yazıyor ve hiçbir şekilde 1 saniye de olsa konuşulmuyor. Diğer uygulamalarda hiçbir sıkıntı yok (FaceTime, bip) hücresele geçince whatsapp ta yine sıkıntı yok sadece iOS cihazlarda evdeki internet ile sıkıntı yaşıyorum. ~Uygulama güncel.
~Evde 4 tane iPhone var hepsinde bu sorun var birisi 12 hatta.
~Android cihazlarda hiçbir sıkıntı yok.
~Sorun whatsapp ta olsa hücreselde ve başka Wi-Fi larda da çalışmaz değil mi.
~Türk Telekom engelliyor diyeceğim android cihazlarda hiçbir sıkıntı yok.
~5 metre ileride ki apartmandaki Türk Telekom ADSL internet balkondan 1 diş zar zor çekiyor, 1 mbps download 0,4 upload aldığım bu ADSL de bile ne kadar kalitesiz olsa da arama yapabiliyorum ama evde modemin yanında 100 download 8 upload hızla yapamıyorum.
Bu nasıl bir sorun arkadaşlar, başka yaşayan var mı bu sorunu nasıl çözerim bu sorunu, sorun neyden kaynaklanıyor anlamadım gitti.
~4 komşuma gittim denedim. Hiçbir sorun yoktu ama onlar tt kullanmıyor.
1. Tt den millenicom
2. Tt den Türknet
3. Türkcell fiber
4. Türkcell fiber
Son olarak hiç modem değiştirmedim sorun modemde olabilir ancak diğer uygulamalarda bir sıkıntı yok ve android de whatsapp ta da sıkıntı yok. Modem zte. 60-70 aramanın birinde bilemedin ikisinde sorun çıkmıyor kalan hepsinde bu sorun var.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >