Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
309
Tıklama
0
Öne Çıkarma
warlord hakkında..
B
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

selamlar..arkadaşlar,aranızda düşük rateli bir serverda (+100 silah falan olmadan..) warlord oynayan var mı? lvling sıkıcı mı? tek başına oynamak kolay mı?püf noktaları neler? (yaratık topla,git sırtını duvara daya,vur falan..bu tamam da,benim öğrenmek istediğim kilit skilleri,stratejileri)

hiç oynamadığım bi kaç char kaldı,c5 te eklenen skillerinin de oldukça iyi olduğunu gördüm..oynamayı düşünüyorum..yardımlarınız için şimdiden teşekkürler



2
17 yıl
Yüzbaşı

kardes sana warlordu kısaca anlatıyım

Warlordu tek kasamassın ole solim sana tek kasman cok sıkıcı gelır sana hatta L2 bırakmayı dahı dusuneblırsın :)

Warlord PoLe kuLLanır ve tum skiller + skillsiz vurusların bıle etrafındakı her canavarı + pembe gorunen adamların hepsını etkiler yanı etrafında 10 canavar varsa hepsıne aynı dmg vurur yanı 300 ise heğsıne 300 vurur yanı onları dagıtmaz ;)

warlordun stun skilli var mesela o skill magelerde cok etkili oluyor ve nerdeyse her magede tutturabılırsın
bide warlordda HP yukseltme skıll var ısmını hatırlamıyorm ama onuda acıklıyım bak

bu skill sana su avantajı saglar eger dıyelım savasıyorsun ve baktn 1500 - 1000 hp gibi bişi kaldi o skille bastıgın an hem HP kapasıten yukselıyor hemde bianda 3K kadar yada daha yuksek HP veriyr 1K hp kaldıysa onu bianda 4K hp yapabılıyor ve full buffla ile warlordun HP si 12K ve ustu HP kadar cıkabılıyor ben SONG VITALTY siz HP 12K hp oluyordu gerisini sen dusun ;) anLatacagım bukadardır ama bi tavsiyem var toplu yaratık kes sırtını duvara yasla vs onları gec ben bılıyormkı 15 mob arasına gırıpte oradan zorlanmadan saglam cıktıgımı hatırlarım sen TEK KASMA cok sıkıcı gelicektir emin ol al bi mage yanına gidin kasin ;)

WARLORD stratejisi = TOPLA KES :)
ben titanda extremede yani warlord ile sub class bitirip sub classda necro acmıstım ama 76 olpta sub yapana kadar canım cıkmıstı öLe soLim sana tek kasma derim sana ;)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

o bahsettiğin skill de battle roar sanırım..destroyerle aynı lvlde warlordta var. bi skill daha çok dikkatimi çekti,o da revival. hp %5 in altına düştüğünde kullanabiliyosun,ve hp ni full yapıyo..c5 le mi geldi bilmiyorum,ama süper bişey olsa gerek:)

bilgiler için teşekkürler..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
2
17 yıl
Yüzbaşı

C5 serverları bılmıyorm ama o skill yeni gelmis belliki rica ederim paylasım iyidir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
17 yıl
Binbaşı

Valla warlord ların bana göre C4 de işi bitti gibi. Ben C3 zamanında athenada oynadım. Ozamanlar 19000hp li warlord lar vardı. Ama şimdi C4 deki mob lar daha güçlü yatabiliyosun. Ama athenada eskiden Mitril Mines de koca bir ordu mob u nu yıkabiliyodun.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.