S

Binbaşı
20 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
70 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
9 ay
İç ünite suyunu kondanser üzerine akıtmak
Selamlar 5 katlı apartmanın 3. Katında oturmaktayım. İç ünite suyunu dış ünite ayağına bağlayıp aşağı akıtıyorum fakat alt kattan şikayet gelmesi üzerine çözüm arayışlarına girdim.
forumda yıllar önce yazılmış bi post gördüm.

“ dış ünitenin üzerine geniş bir su kabı koyun bir nebzede olsa dış ünite sıcaklığını alacaktır. Kot farkından dolayı drenaj borusunda bir miktar su birikmesi olacaktır. Bu şıktada gene doğaya dönüş mümkün. “

bir başka post

”Dış ünite kompresörü üzerine veya kondenser üzerine verebilirsin suyu damlalar halinde olduğundan çabuk buharlaşacak ve sistemi bir nebzede olsa rahatlatacaktır. buzdolabı kompresörünün üzerindeki buharlaşma kabı gibi düşünün. “


bunun mantığı tam olarak nasıldır. Uygulama için bana fikşr verebilirmisiniz
S
3 yıl
Lpg ayar kablo karmaşası (tartarini)
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Herkese merhaba. Aracım Chevrolet Cruze 1.6 124 bg otomatik 2012 Sport Plus model. Tartarini kit mevcut.
Lpg ayarı için kablo satın aldım fakat ecu fişiyle gelen kablonun fişi uymadı. ve landizrendo fişi gibi olduğunu söyleyip bana Landi için uyumlu bi kablo göndereceklerini söylediler. böyle bir şey mümkünüdür. başka marka kablo ile kendi ECU ma bağlanabilirmiyim
S
4 yıl
Yatakodası için 9000btu klima önerisi
Merhabalar geceleri rahat uyumak için kullanabileceğim klima istiyorum önerileriniz nelerdir teşekkürler
S
4 yıl
Cennet papağanım sürekli ağzından yem getiriyor
Merhabalar, pApağanım sürekli ağzından darı getiriyor. Ve son günlerde hareketleri oldukça agresif. Ciddi anlamda ısırmaya başladı. Dönemsel bişeymidir acaba bilgisi olan cevaplarsa sevinirim
S
4 yıl
Cruze otomatik vites yağ değişimi hakkında
Yaklaşık 1 ay önce 2012 sport plus 1.6 lpg/benzin otomatik vites araç aldım. Aldığımda kmsi 80 bin idi ve aldığım kişi hiç şanzıman yağı değiştirmemiş. 2 Den 3 e geçerken sanki hafifte olsa vurduruyor araba.

Yağ değiştirmelimiyim? Değiştireceksem hangi marka/model yağ kullanmalıyım?
S
6 yıl
İkinci el yurtdışı iPhone piyasa değeri
Arkadaşlar merhaba. İkinci el 6s plus 128gb ile 7 Plus 128gb kaça alınır? Piyasa hakkında net bir fikre sahip değilim. (Yurtdışı özellikle)
S
8 yıl
2300TL ye 6s Plus 64gb (Bulgaristandan) Alınır mı?
Arkadaşlar merhaba.
Yakın bir arkadaşım oradaki türk bir arkadaşı vasıtasıyla Iphone 6s PLus 64gb 2300TL ye getirtti. 140 TL yede kendi pasaportuna işletti ve şimdi sorunsuz kullanmakta. Telefonda hiç bir sıkıntı yok. 1 yıl apple garantiside var. Hatta türkiyede ki kod ile aynı koda sahip.Model A1687 (Bulgaristan ve Türkiyenin kodu aynı bu arada apple sitesinde kontrol ettim.)
Ancak bulgaristanın büyük elektronik mağzalarında bu telefonun fiyatı yaklaşık 3200 tl.
Ben biraz açıkçası içime kurt düştü.
Telefonun bu denli ucuz uygun olmasının sebebi ne olabilir.

türkiyede bu telefon yaklaşık 3800-4000 tl arası.
arada ki fiyat farkı gözümü korkuttu herhangi bir sıkıntı olur mu acaba. bu tarz tecrübesi olan arkadaşlar cevap verirse seviinirim.
S
9 yıl
Hyunda Accent Admire Spor yay Takıldı (FOTOĞRAFLI)
Merhabalar aracım 2004 Model Hyundai Accent Admire 1.6 Benzin / LPG modelidir. Aracıma spor yay takmak istiyorum. Bunun içinde eibach 3mm yaylarından tercih edeceğim. Fakat şuan aracın fotoğrafta görüldüğü gibi önün arkaya göre havada kalıyor. Bunun sebebi nedir? Düzeltilebilir mi?
Yada Spor yay taktığımda bu sorun çözülür mü? Bütün amacım iki tarafın eşit olması yada önün arkaya göre basık görünmesi akabinde aracın viraj performsnını yükseltmek.

Teşekkürler.


http://img505.yukle.tc/image.php?id=543820150821_195124.jpg


DÜZENLEME 14 EKİM 2015

Dün aracıma VOGTLAND 35mm yay ve MONROE REFLEX serisi 4 amortisör taktırdım. Son durum aşağıdaki fotoğrafta ki gibidir. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.


< Resime gitmek için tıklayın >
S
9 yıl
Accent Admire Mercek Uygulaması
merhabalar kendimce bir uygulama yapmaya çalışıyorum. bu konuda öneri ve fikirlerinizi bekliyorum. işlem henüz tamamlanmadı ama büyük aşamalar kaydettim.
öncelikle bosch bi xenon d2s 2 adet mercek ve kapaktan satın aldım. vede temiz ve orjinal farlarımı bozmamak adına yan sanayi sıfır içi boş (ampülsüz) far satın aldım. vede 404 sıvı contası, ve sonra işe koyulduk :)


iş aşamaları:

ilk olarak ön camı gövdeden ayırmak için boş bir koli alıp bildiğimiz fön makinasını sığacak şekilde yandan delik açıp farları 15dk boyunca sıcak havaya maruz bıraktık ki siyah renkli silikonumsu maddeyi yumuşatıp rahat açabilelim. açıldıktan sonra mümkün oldukça siyah silikonumsu maddeyi ben oradan temizledim.

ardından camları söküp tüm ayna kısım (yansıtıcılar) olan bölgeleri mat spray siyah boya ile karartma işlemi yaptık. ardından merceklerin boyutuna uygun far içinde genişletmeler yapıldı. kesme biçme işlemi bayağı uğraştırdı diyebilirim.

şimdi buraya kadar sıkıntım yok. buradan sonra aklıma takılan bir kaç soru var sizlere sormak istiyorum.

mercekleri sabitlemek gerekirmi. uygun yerlerden vida ile tutturup sabit olmasını sağlamak doğru olur mu?

tekrar camı kapatmak için sıvı conta ile soğuk silikon arasında gidip geliyorum bu konudaki fikirleirnizii merak ediyorum

araçtaki far motorunu bu yeni yaptığım far sisteminde kullanabilirmiyiz? çünkü far motorunun oynayan kısmı ampul değil aynalı kısmın tamamı..

bu merceğe uygun ampül tipi sizce nedir? ne önerirsiniz 250tl ye kadar bu iş için bütçe ayırdımç bu konudada tavsiyelerinizi bekliyorum. tam beyaz olması ve ışık kalitesinden dolayı 4300k tercihimdir.

fotoğraflar aşağıda mevcut. işlemler ilerledikçe konuyu güncelleyeceğim iyi günler.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
S
9 yıl
hyundai accent admire1.6 dohc (motor modifikasyon)
Arac 1600cc 110hp atmosferik motora sahip. Kn marka acik hava filtresi dusunuyorum ancak modeller cok. Beni sonuca ulastirabilecek model onerisi ariyorum.

Ayrica egzos ile ilgilide uzaktan kumandali sistem yapmak istiyorum. Hem aracima performans katacak hemde sesini guzellestirecek. Filtre icin butcem 200 tl egzos icinse 500tl. Onerilerinizj bekliyorum hayirli aksamlar :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.