Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8145
Cevap
279521
Tıklama
16
Öne Çıkarma
Cevap: Vikings (2013 - 2020) (11. sayfa)
_
4 yıl
Teğmen

5. bölüm yayınlandı ve yine koca bir HİÇ!!!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

6. sezon 10. bölümden sonra yine ara verdiler?
Aynen hocam.



N
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

6. Sezon gelmiş netflixe arkadaşlar bilginiz olsun 🙏
Aynen.. İyi olmuş gelmesi. 6.sezona başlamamıştım. Soğumuştum zaten diziden yorumalarda pek iyi değildi ama eski sezonların hatırına bitirmek düşer bize :D 6.sezon kalanınıda Amazon almış sanırım devamınıda ordan izleriz.



S
4 yıl
Yarbay

Netflix'te sadece 5 sezon vardı. 6. sezon yeni eklendi. Yeni sezon dedikleri 6. sezon aslında. Netflix'e sonradan eklendiği için yeni sezon deniyor. Fakat dediğiniz gibi 6. sezonun ilk 10 bölümünü çoğumuz internetten izlemiştik:) Yeni bölümler yok hala piyasada..




Bu mesajda bahsedilenler: @steven_stiffler
S
2 yıl
Yarbay

İlk çıktığında soluksuz izlediğim, bölümlerini dört gözle beklediğim diziyi final yaptıktan 2 sene sonra bitirebildim. Aslında genel kanının aksine "Ragnar sonrası dizi çok bozdu" diye düşünenlerden değilim. Diğer kardeşler yanında biraz sönük kalsa da; Ivar the Boneless karakteri de diziyi uzun süre götürdü. Sadece dizinin verdiği aralar çok uzundu ve kopukluk oldu. Bunda elbette pandeminin de etkisi var. Fakat 9 yıl önceki yorumumda da benzer şeyden yakınmışım. Dizi tarihi olarak gerçekten başarılıydı. Atmosferi şahaneydi. İlk sezonlarında savaş sahneleri absürt kalıyordu. Fakat ilerleyen sezonlarda bunu da çözdüler. Ragnar gibi efsane bir karakter, efsane bir şekilde canlandırıldı. Bunun yanı sıra uzun bir süre tarihe uygun ilerlediler. Bu dizi sayesinde ben de vikinglerin tarihi hakkında daha fazla bilgi sahibi oldum. Lagertha, Björn, Floki gibi karakterler de çok başarılıydı. Tarihte ilk "her zaman yanlış kadına aşık olmayı" bulan adam Harald Finehair karakterinin de benim için ayrı bir yeri var. Dönemin dini inançları ve bunlara yaklaşımları da başarılıydı. Her ne kadar son sezonlarında kopukluklar olsa da benim için önemli dizilerden oldu. Ayrıca finalini geç izlemiş olsam da; son bölümlerinin tatmin edici olduğunu söyleyebilirim.



C
11 yıl
Binbaşı

Diziye, Ragnar'a ve Vikinglere bu kadar pembe bakmayın arkadaşlar. HC gerçekçi bir yapım yapmış ve her şeyi gerçekçi. İzlediğiniz o mutlu, hep iyi adamın baş rol olup sonunda kazandığı saçma sapan film ve diziler sayesinde bu hale geldiniz. Gerçek hayat öyle değil. Bunu anlayın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
9 yıl
Yarbay

Ş
9 yıl
Yarbay

Nedense
azgın prenses benim çok hoşuma gidiyor. Bakışları falan acayip cezbedici.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
9 yıl
Yarbay

Floki yobazından kurtuluyoruz haftaya diye tahmin ediyorum.



P
9 yıl
Yarbay

Güzel bölümdü, işler kızışıyor.


Ecbert'in elden geçirmediği kalmayacak bu gidişle

Ecbert bence oğlunu öldürtecek. Suçu manyak kraliçeye mi atar, Ragnar'a mı atar, yoksa şişko krala mı atar bilemem ama aradan çıkartacak. ''Torunumu iyi yetiştireyim o büyüyene kadar yöneteyim sonra da ona bırakırım, zaten benim oğlan da mal.'' gibi bir düşüncesi olabilir. Veya oğlan artık kaç yaşına geldi ya kral olmak isterse de başıma iş açarsa diye de düşünüyor olabilir. Ecbert genç adam sonuçta daha uzun yıllar yaşayacağını düşünüp böyle bir hamle yapabilir.

Floki'nin gelecek sezonu göremeyeceğini düşünüyorum. Zamanı doldu.

Bu arada Porunn sahnelerinde sıkılan bir tek ben miyim. Kaç bölümdür ay çok çirkinim, ay sevişmek istemiyorum, ay bebeğime bakmak istemiyorum, ay şöyle ay böyle. Kendi kendine bir triplerde baydı artık.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
9 yıl
Moderatör

F
8 yıl
Yüzbaşı

Herkes istediğini izleyebilir.< Resime gitmek için tıklayın >

s04e04


Harald'ın gelmesi ile sanırım işler karışacak.




Bu mesajda bahsedilenler: @dorduncu
T
8 yıl
Yarbay

GOT = BALON



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dorduncu
I
8 yıl
Binbaşı

Afedersiniz ama bombok bir sezon oldu, itiraf edin.


Resmen ilk 9 bölümde izleyiciyi oyalamak için aç köpeğin önüne kuru ekmek atarcasına saçma sapan şeylerle oyaladılar. 9 bölüm erlundudun suikast çabalarını, bi türlü bitmeyen savaş hazırlığını ve adnan øktar tipli herifin erotik sahnelerini izlettirdiler.

Sonra bir bölümde herşeyi oldu bittiye getirdiler.

İlk 3 sezonun hatrı olmasa yemin ediyorum izlemem şu rezaleti.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isengardlı -- 22 Nisan 2016; 23:27:03 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
8 yıl
Yarbay

4x10


Björn step momcı çıktı, floki maketçiliğe düştü, ragnar'ın son 1 canı kaldı.

1 ay sonra görüşmek üzere.



P
8 yıl
Binbaşı

Yemin ediyorum Viking diye ver etmişler hristiyanlığı ver etmişler kutsal suyu. 10 bölümdür yediriyorlar afiyetle bu kadarda olmaz pes.

Zaman atlaması güzel fikirdi. Yanlız Ragnar olmadan bu dizi olmaz kimse kusura bakmasın. İtiraf edin zaman atlamasından sonra akıllardaki tek soru acaba Ragnar'a ne oldu ve kabul edin Ragnar ortaya çıktığında heycan tavan yaptı. İşte bu yüzden Ragnar olmadan bu dizi olmaz. Kim çekecek o yükü? Björn belki bi yere kadar ama bi yerden sonra emin olun Ragnar tadı vermeyecek. Ivar mı? Yoksa Ubbe mi ? Saçları gözleri benziyo diye Ragnar'ın yerini dolduracak diye düşünürseniz yanılıyorsunuz. Zaten diğer ikisinin adını bile bilmiyorsunuz kabul edin.

Ve son olarak ikinci Skyler White'mız hayırlı uğurlu olsun.



B
8 yıl
Yarbay

G
8 yıl
Çavuş

Bu diziyi izlemeyen erkek vurduruyordur



E
8 yıl
Yüzbaşı

Sanırım eylülde çıkacak sezon 4 ün devamı değilde 5. sezon olacak buda dizinin bitmesine daha da az kaldığını gösteriyor bence.Neyse az olsun öz olsun inşallah 4. Sezondaki hayal kırıklığını yaşatmazlar.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

N
8 yıl
Yüzbaşı


Açık konuşayım işk 2 sezonu efsane olup sonradan bozan dizilerden biri. İlk sezonlarda gerçek tarihten alınmış gibi anlattılar doğaüstü olaylar falan yoktu. Kahin boş konuşuyordu günümüzdeki falcılar gibiydi yani geleceği gördüğü yoktu. Ama son 2 sezonda tanrılar ilginç olaylar çok önplana çıktı ve ragnar dizinin süper kahramı oldu her sorunu çözen. Floki ragnar ihaneti ve rollo eagmar ihaneti zaten dizinin başlangıcından beri var bitmedi hala aynı konuları kaç sezon verecekler. özellikle son sezon bozdu. Son bölümde kahinin çıldırmaları, lagerthanın sebepsiz yere (söz verdiği için !!! ) hamile olmasına rağmen kocasını öldürmesi vb olaylar artık yeter dedirtti. Bir de son savaşta yenildikten sonra bile ragnarın donanması ve askerleri hala çoktu. Bir taaruz daha yapsalar parisi yine fethederlerdi rahatça.
Bu tür sorunları basit insanlar önemsemese de benim gibi realist düşünceye sahip olan toplulukta bence beğenmemiştir dizinin gidişatını. Ama çoğunluk basit insanlardan oluşuyor aynı olayları her sezon izlemek isteyen insanlardan ve her gördükleri şaçmalığa sevinen insanlardan





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neutrally -- 20 Haziran 2016; 3:28:42 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.