Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
493
Cevap
41539
Tıklama
244
Öne Çıkarma
Cevap: Vatandaşına pusu kuran devlet.Cam Filmi cezası 427 tl (KANUN NETLEŞENE KADAR CEZA YOK!) (2. sayfa)
D
8 yıl
Yarbay

bu yasak kararını alan meczuplar Adana da 45-50 derece sıcakta gelsinlerde filmsiz arabaya binsinler görelim. bu kadar gerzeklik olmaz.

Bu işin mantıklı hiçbir açıklaması olamaz en fanatik ak çomarlar bile savunamaz. ceza kesilecek ekonomiye katkısı olacak gerekçesi bile yanlış çünkü cam filmi cezasından gelen parayı yakıt,akü,klima gazı vs den ülke kat kat kaybedecek. ama bunu hesaplayacak kadar kalifiye kamu görevlisi yok bu ülkede

ben söktürmeyeceğim söktüremem kardeşler adana mersin antalya gibi yerlerde yaşayanlar anlar.
üstelik cam filminin mahremiyet, güvenlik, kanserojen klima gazlarına maruziyeti azaltması,güneş ışınlarının kanserojen etkilerini azaltması gibi bir ton faydası var. Madem devlete para lazım verelim bir kere 400-500 ne haraç istiyorlarsa kullanalım beyefendilerin FİLMLİ S500 lerine benzin parası lazım tabi, yada sarayın elektrik faturasına katkı...



T
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

cam filmi nekadar önemliymiş arkadaş herkes kızıyor.yirmi yıldan fazla oldu araba kullanırım hiç film taktırmadım.çoğu kıskançlık yüzünden taktırıyor.yanlış anlaşılmasın kendi adıma sölüyorum , ben trafikte kimsenin eşine kızına bakmam herkeside öyle düşünürüm böyle işlerlede uğraşmam.

Ben de Erzurum'da araba kullandım klima kadar gereksiz birşey görmedim açıkçası. Firmalar klimayı opsiyon yapsa çok iyi olur. Tabi ki olmayacak çünkü hayat sizin etrafınızda dönmüyor.

Güney de yani Akdeniz'de cam filmli araba ile olmayan araba arasında dağlar kadar fark oluyor. Araba daha az ısınıyor,güneş gözünü daha az alıyor,daha konforlu araç kullanıyorsun. Bunlar içinde koyu filme gerek yok ,ince film yetiyor genelde. Çok kar yağan bölgelerde de faydalı, güneşli günde kardan gelen gözleri rahatsız eden ışımayı minimuma indiriyor.

Konuyu karı,kız,apaçiliğe hemen nasıl getiriyorsunuz veya bunlar varsa bizim niye ilgilendirir ki? Tüm bıçaklar yasaklansın,suç örgütleri araba kullanıyor diye araçlar yasaklansın vs vs aynı görüş ile.

Şu devlet ne yaparsa iyi yapar veya zaten şunlar kullanıyor o zaman bunu kullananların tamamı şudur toptancı görüşünü bir bırakamadık gitti. Ondan sonra niye beyin göçü var. Devlet akla,bilime,mantığa göre yönetilmez ise niye dursun insanlar ?

Ayrıca hiç film taktırmadan nasıl karar verebiliyorsunuz gerekli olup olmadığına? Bazı konularda bilgi sahibi ancak uzun süreli ve farklı ortamlarda kullanım tecrübesi ile olur. Filmli araç ile olmayan araç arasında dağlar kadar fark var ve ancak kullan anlar bunu da.



A
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: etkinus

bence ceza kararı çok doğru bir karar, hiç gerekli birşey değil cam filmi. cam filminin haricinde yasaklanması gereken gereksiz aparatlar listesi;

oto rüzgarlık,
spoiler,
6'lı hoparlör, (aslında 2 hoparlör yeter)
arka koldukta koltuk başlığı, (eskiden koltuk başlığı mı vardı)
arka kol dayama, (sürücününki yeter)
çelik jant,
usb girişi (çakmaklık yeter)
6" den büyük dokunmatik ekran (tv ekranı gibi ne o öyle, çok gereksiz)
araç içi navigasyon (herkesin telefonunda var zaten, gereksiz)

Kardeş bence senide yasaklasınlar sende çok gereksizsin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
P
8 yıl
Binbaşı

Sayenizde edirne dışına çıkamaz hale geldik batı almıyor bizi




Bu mesajda bahsedilenler: @Fiat S.p.A.
C
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.


quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Tamamen rezalet. Madem ceza sebebi o zaman niye serbest birakiyorsun? Resmen ilk once taksinlar sonra ceza vereyim diye yapilmis bir olay.



Anlasilan ayakkabi kutulari bos kaldi.

beğenmiyorsan edirne kapı kule orada sat arabanı evini doğru batıya

beğenmiyorum, sen ve senin gibiler niye gitmiyorsunuz :) bence Türkiye daha güzel olurdu :)



W
8 yıl
Yarbay

bu devlet devlet değilki zaten yıllardır kendi öz vatandaşını kazıklıyor tokatlıyor haraca bağlıyor. hepsini geç daha en başta o ötv denilen haram nedir arkadaş. ötv+ kdv alıyor birde resmen utanmadan. hiç taş atmadan kolu yorulmadan milletten para cukkalayan devlet. herşeyi sattılar kitler zarar ediyordu devlet kurumları zarar ediyordu cart curt yokya neyi anlatıcamki siz ozamanlar oy atmadınız analarınız babalarınız oy attı 15 sene önce bunlara gidin sorun anlatsınlar gerçi onlarda neyi anlatacaklar size boşverin ülkemiz iyi gidiyor kafanıza takmayın siz böyle şeyleri.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 24 Ekim 2017; 14:14:40 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

O
8 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.


quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Tamamen rezalet. Madem ceza sebebi o zaman niye serbest birakiyorsun? Resmen ilk once taksinlar sonra ceza vereyim diye yapilmis bir olay.



Anlasilan ayakkabi kutulari bos kaldi.

beğenmiyorsan edirne kapı kule orada sat arabanı evini doğru batıya

Maalesef batı bizi kabul etmiyor.Imf'ye borcumuzu ödedik ,artık borç alan değil veren ülkeyiz deyip halkını aptal yerine koyup 400milyar usd borç takan bir ülkenin vatandaşını almıyorlar.Ülkenizde kalın,devlet yasalar çıkartıp elinizdekini alsın bize de borcunu ödesin diyorlar.





< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ognemir -- 24 Ekim 2017; 22:19:16 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
8 yıl
Binbaşı

O zaman şunlar da yasaklanmalı acilen, çarşafın altındakinin aranan bir suçlu olup olmadığını,otomatik silah saklamadığını bilemeyiz.

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Black-Viper
M
8 yıl
Yüzbaşı

Buraya yorum atan bazı arkadaşlar gerçekten bu ülkenin neden bu halde olduğunun en güzel kanıtı. Adam "iyi olmuş içeride ne olduğunu bilmiyorduk" diyor. Bak güzel kardeşim, benim arabamın rengi siyah. Yazın klimayı 3&4 kademesinden aşağı çalıştırınca arabanın içi soğumuyor. Cam film taktırdığımdan beri klimanın kademesi 1&2 aralığına düştü.

Bu ne demek? Benim yakıt sarfiyatım azaldı demek değil mi?

Üstelik cam filmimi o zifiri karanlık yapanlardan değil, 2 numara. Yani eğer yasak olmasaydı makul olan derece olacaktı.

Bu tiplerin sigara içmeyeni sigaraya zam gelince havalara uçar. Allah sizin gibilere akıl fikir ihsan etsin. Kuş kadar beyniniz yok.



X
8 yıl
Binbaşı

Sen benzinin litresine 10 lira verip herşeye %200 vergi ödemeye müstahaksın. Eğer Devletinde vatandaşın cebinden 1 kuruş haksız aldığı para varsa da öbür tarafta 2 elim yakasında olacak herkesin olacağı gibi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Fiat S.p.A.
T
8 yıl
Yüzbaşı

Cam filmi ve milli iradeyi çok güzel bağladın vallahi.az yiyin diyoruz az



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sangokudbgt
G
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Tamamen rezalet. Madem ceza sebebi o zaman niye serbest birakiyorsun? Resmen ilk once taksinlar sonra ceza vereyim diye yapilmis bir olay.



Anlasilan ayakkabi kutulari bos kaldi.

beğenmiyorsan edirne kapı kule orada sat arabanı evini doğru batıya



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 8 cevap geldi.
U
8 yıl
Yarbay

kararı destekliyoruz.cam filmi çokmu gerekli



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 6 cevap geldi.
J
8 yıl
Yüzbaşı

Biraz önce arkadaşın o ironi yapıyor demesinden ötürü saka yaptığınızı düşünüp konuşmamıza devam etmiştim ancak anladım ki siz konuştuklarınızda gayet ciddiymişsiniz.
O yüzden ilk yazdıklarım hala geçerli.
İyi günler size.




Bu mesajda bahsedilenler: @ufuk-34JD58
C
8 yıl
Yarbay

Anlatamazsınız hocam boşuna yorulmayın sinirlenmeyin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Huseyin-ZST
U
8 yıl
Binbaşı

Fazla degil 2-3 ay millet arabasini kullanmasa benzin almasa, yeni arac satin almasa, ceza yemese, sigara alkol tuketmese devletimiz memurunun maasini odeyemeyecek durumda.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: -Nautilus-

Başbakan talimat vermiş diyolla ceza kesilmesin deyu.

memlekette başbakan varmıydı yahu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
8 yıl
Yüzbaşı

Ne alakası var hocam bende bir numara var içerisi gayet güzel görünüyor. Hatta ilk gittiğimde filmi çekmediniz mi dedim. Amaç güneş etkisini azaltmak rahatsızlığı olanların kullanmasına olanak vermek. Yazın camı yarım açın güneş gelen yer cayır cayır yanıyor cam filmli yerde öyle etki yok!



Zift gibi kapanan araçlar için hadi eyvallah diyelim ama kendinden siyah cam araçlara da yasak gelsin, ona karışmamak saçma bence.



Güvenlik zafiyeti ise adam giyer karaçarşafı, oturur arka koltuğa garibim polis ne diyecek aç çarşafı bakayım mı diyecek. Cam filmi ile filan güvenlik olmaz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ufuk-34JD58
P
8 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

Bir sene sonra sandık gelecek..



Atıp tutmaya gelince herkes şikayetçi..



Demokrasilerde hesap sandıkta sorulur..



Sor hadi..



"Vergilerden, zamlardan, cezalardan, harçlardan, yasaklardan nefes alamıyorum, bir halkın hayatına bu kadar karışılmaz, o yüzden seni seçemiyorum.. Beni iyi ve mutlu yönetemiyorsun"



De hadi..



Demezsin değil mi..



"kim gelecek kılışdar mı, onda liderlik vasfı yok bi kere" der, gider yine oyunu verirsin..



O zaman devam..

İste akp secmeninin özeti



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
8 yıl
Yüzbaşı

Cam filmi güvenlik gerekçesiyle yasaklanmış. Hiç kimse çarşaf yasaklanmadan, cam filminin güvenlik gerekçesiyle yasaklandığına beni ikna edemez. Madem güvenlik gerekçesiyle yasaklandı; çarşafıda yasakla o zaman!!!! Çünkü çok daha riskli...



İşleri güçleri vatandaşı düdüklemek.....maaşımın %75ni alıyorlar gene doymuyorlar!!!



Ahirette hesabımız var elbet...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >