Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
5281
Cevap
543104
Tıklama
17
Öne Çıkarma
Cevap: Vantilatör Fırsatları (175. sayfa)
A
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Jiraiya

Bu modele benzer, siyahı var mı? Sadece beyaz rengi var sanırım bunun. Bir iki tık kalitelisi de olabilir.

Alıntıları Göster
Siyah rengi eski tip motormuş.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Siyah rengi eski tip motormuş.

Alıntıları Göster
Hmm sağolun hocam vazgeçtim o zaman o modelden. Flavel 1690 da bitmiş sanırım stoklarda tekrar. Siyah renk model bakıyorum alternatif var mı



O
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Flavel 1690 Alan arkadaşlar. Cihaz sağa sola eşit dönmüyor. Ve En sağa dönerken gıcırdama sesi yapıyor. Sizde de bu sorun var mı?
Hocam hem sizin sorunuza yanıt olsun, hem de bugün gelen ürünle alakalı 1-2 kelam da ben edeyim.
4-5 saattir kafa sabit kullanıyordum, hiç dikkat etmedim ancak sizin yorumu okuyunca denedim ve ben de fark ettim. Ancak bu bir sorun değil, hatta kasıtlı yapılmış bir şey gibi. Cihazı durdurup elimle hafif bir itme ile sağa sola döndürebildim, hatta yukarı aşağı attırmaktan daha az güç istiyor. Ortada bir noktada durdurup tekrar çalıştırdım, bu sefer 2 tarafa da eşit oranda dönmeye başladı. O gıcırdama veya çıtırdama sesi de yok bende.
Bu cihazı ilk tavsiye eden arkadaşa gerçekten teşekkür ediyorum, çünkü piyasa şartlarında uygun fiyata hem şık, hem de benim için her şeyden önemlisi SESSİZ bir vantilatör aldık. 26 kademe olduğu için düşük kademelerin seçilebilmesi güzel. Şu an 2 metre ötemde 5. kademede çalışıyor ve sesi duymak için dikkatli olmak gerekiyor. Gece uyutmayacak kadar sıcak olmuyor, ancak uyku vakti de bu sesin rahatsız edeceğini sanmam. Üflemesi de, havaların aşırı sıcak olmadığını düşününce şu an için gayet yeterli, 9. 10. kademeler de sıcaklarda iş görür diye tahmin ediyorum.
2 ay kadar önce fiyatı bu üründen çok daha yüksek Raks SF 16 RX modelini aldım. Yorumlarda o ürün için de sessiz deniyordu, ancak 1. kademesi bile BENİM İHTİYAÇ DUYDUĞUMDAN daha hızlı döndüğü için haliyle sesli geliyordu, kapatınca insana "oh be" dedirtecek kadar sesliydi bence. O ürün de gerçekten çok şıktı, bizim aldığımız Flavel de.
2-3 ay önce vantilatör bakmaya başladığımdan beri siyah bakıyordum, ancak bu da güzel. Bu ürünün siyahı başka yabancı markalarda var, ancak TR'de beyazından başkasını Flavel veya başka isimler altında göremediğim için beyazını aldım.
Dünyadaki bir çok vantilatör gibi bu ürünü de Midea firması Arçelik / Beko ve diğer yabancı firmalar için Çin'de üretmiş. Ürünün kullanma kılavuzunun son sayfalarında da yazıyor hatta bu bilgi. Redmi telefonun kumanda özelliği ile marka olarak Midea seçildiğinde hemen tanıyor hatta ürünü. O anlamda kumanda bozulsa veya pili bitse dahi telefon ile kumanda edilebilir.
Yatarken kullanmaya başlamadım henüz ancak bir diğer özellik ise, cihazla ilgili bir işlem yapılmadığı zaman dijital ekranın kapanması, ışıksız bir uyku ortamı sağlaması. Ayrıca kılavuzda yazdığı kadarıyla 12 saat işlem yapılmazsa da cihaz kapanıyormuş. Denemedim ancak açık unutmaya karşı da güzel bir önlem.



M
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Flavel 1690 Alan arkadaşlar. Cihaz sağa sola eşit dönmüyor. Ve En sağa dönerken gıcırdama sesi yapıyor. Sizde de bu sorun var mı?
hayır eşit dönüyor ve gıcırtı yok. kafayı bir kere manuel olarak ortalamanız yeterli..

bu arada salınım tuşuna 1sn aralıkla 2 kere basınca sağa 1sn aralıkla 2 kere basınca sola dönüyor bilginiz olsun





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ms3rtek -- 18 Haziran 2020; 0:48:58 >

O
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

4-5 günlük deneyim olarak yazıyorum FLV 1690 piyasayı domine eder arkadaş. hem kumandalı olması hemde fiyatının iyi olması ve 26 farklı hız kademesi sunması yeni nesil motor kullanması tasarımının şık olması vs harbiden bu model olmuş. normalde vantilatörlerde 3 farkı hız seçeneği olur 1 çok yavaştır sessizdir 2 seslidir 3 über seslidir. ama bu alette 26 farklı hız seçenegi var ve her numaranın farklı dönme değeri var. sanırım beko bu ürünün tasarımını vs tamamen başka firmadan satın almış çünkü çok yenilikçi geldi bana. yukarıda bir arkadaş Klarstein markalı ürünü paylaşmıştı avrupa'da satılan model heralde beko bu markanın tasarım haklarını vs satın almış olabilir ama tam bilmiyorum tahmin yürütüyorum sadece.

ürün linki:https://www.amazon.com/KLARSTEIN-Pedestal-Adjustable-Operation-settings/dp/B06ZYTD184
Hocam yukarıda da paylaştım. Ürün Çinli Midea üretimi, bizdeki kılavuzun son sayfalarında dahi yazıyor. Zaten Midea bir çok firmaya ürün üretiyor. Ürün ise fiyatına göre gerçekten olmuş.
Edit: Ürün linki. Hatta ürün de bu.https://www.midea.com/gulf/product/Fan-and-Air-Cooler/Fan/DC-Stand-Fan-FS40-15AR





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outofnick -- 18 Haziran 2020; 2:23:41 >

A
5 yıl
Yüzbaşı

FLV 1690 AV için satın alabileceğimiz güvenli bir site var mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
5 yıl
Binbaşı

Dün Trendyoldan 285TL'ye Satın Aldım. Şuan 290TL



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Association
J
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: JacquesC

Dün Trendyoldan 285TL'ye Satın Aldım. Şuan 290TL
Aktif express diye bir sitede var güvenilir mi bilemedim. 273,42 TL havaleyle. Ben de alacağım ancak siteye karar veremedim
https://www.aktifexpress.com/urun/flavel-flv-1690-av-dijital-gostergeli-vantilator?gclid=Cj0KCQjwoaz3BRDnARIsAF1RfLf4E3PpsTWIp6VhnYIV7USLjy9zEsPAVopGLqTMIqs_nIQQ84UCE28aAuIcEALw_wcB


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
5 yıl
Binbaşı

Trendyol'da da Aldığım Mağaza "AktifExpress"ti Ama Ben Güvenlik ve Ürüne Kargoda Başına Birşeyse Diye Trendyol Üzerinden Alayım Dedim. Aracı Trendyol'a 10TL Fazla Ödedim İşte Bu Risk Durumu İçin.

https://www.trendyol.com/flavel/flv-1690-av-dijital-gostergeli-vantilator-p-2900625?boutiqueId=501399&merchantId=106363

Edit: Link





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JacquesC -- 18 Haziran 2020; 11:10:17 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Jiraiya
J
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: JacquesC

Trendyol'da da Aldığım Mağaza "AktifExpress"ti Ama Ben Güvenlik ve Ürüne Kargoda Başına Birşeyse Diye Trendyol Üzerinden Alayım Dedim. Aracı Trendyol'a 10TL Fazla Ödedim İşte Bu Risk Durumu İçin.

https://www.trendyol.com/flavel/flv-1690-av-dijital-gostergeli-vantilator-p-2900625?boutiqueId=501399&merchantId=106363

Edit: Link
Hocam ürün detayında GSB 710 Renk 1 - Siyah yazıyor. Siyah rengi mi geliyor acaba?


Bu mesaja 2 cevap geldi.
J
5 yıl
Binbaşı

Hiçbir Fikrim Yok Hocam.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Jiraiya
G
5 yıl
Yarbay

Belliki fiyat performans flv 1690 güvenilir bir satıcı linki verebilecek var mi



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
5 yıl
Onbaşı

GSB 710 - Grundig Bluetooth hoparlör modeli. Muhtemelen başka bir ilandan kopyalarken unutulmuş.

Buradaki yorumlara güvenip biraz önce ben de trendyoldaki aynı satıcıdan FLV 1690 siparişimi geçtim. Bakarken Arzum AR063 niyetim vardı hep ama son dakikada 26 ayar seçeneğinden dolayı FLV 1690'da karar kıldım.




Bu mesajda bahsedilenler: @Jiraiya
A
5 yıl
Çavuş

Bende burada yorumlar üzerine Flavel 1690 modelini yaklaşık 8 gün önce aldım. Aldığım site Azmi Çınar diye bir yerdi. Alırken korksamda, adamlar Bekonun Diyarbakırdaki bayilerindenmiş. Diyarbakırdan Bodrum'a 3 günde geldi. Kademe olarak 26 kademe olması, mod olarak bir çok mod olması çok güzel. Kademe 6 ve aşağısında ses nerdeyse hiç duyulmuyor. Ben genel olarak çok memun kaldım. Kumandası ve vantilatör gayet şık. Ben aldığımda 254 TL idi, şu an fiyatı 298 TL yapmışlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awos -- 18 Haziran 2020; 23:45:10 >

A
5 yıl
Çavuş

Bime 26 Haziranda dijitsu geliyormuş. 119TL iyi fiyat. İhtiyacı olan, teyzelerden fırsat bulabilirse, alabilir.



W
5 yıl
Yarbay

baş ağrıtmayan vantilatör var mı bildiğiniz ?



R
5 yıl
Yüzbaşı

Tavan 4kanat için blyss lari öneririm fiyatı da uygun 319-349 bandında



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
5 yıl
Çavuş

Flavel Flv 1690 Av çok övülmüş, herkesin bi bbildiği vardır, kaptım bitane.



L
5 yıl
Teğmen

Flavel Flv 1690 kervanına bende katıldım
Ürün kargoya verildi sabırsızlıkla bekliyorum.



T
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Arif Efendi

Ben aldım siz almayın

https://www.sokmarket.com.tr/firsatlar/hafta-sonu

< Resime gitmek için tıklayın >
6
Sakın, Teba eski Teba değil, isim hakkı satılmış. Süpürgesi bana 90'lı yılların nostaljisini yaşattı, olamaz böyle bir şey



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >