Selamlar ecotech intro ile puma condens vintomix aynı ürün demişsiniz, bir kaç videolar izledim internette gerçekten iç kompozit aksam ve fiziki konumlandırmaları aynı ama en pahalısı vaillant kombinin içindeki kompozit aksamın kalitesi ile demirdöküm'ün içindeki kompozit kalitesi bire bir aynı mıdır bilginiz var mi ?
Hocam merhaba patlamalı yanma sorunu çözüldü mü? Tehlikeli bir durum mu? Önceki evde de eco tec intro vardı şimdiki evde de eco tec intro var. İkisi de patlamalı yanıyor. Tehlike arz eder mi? Teşekkürler
Merhaba, Sıcak su problemim var. Duş başlığını açtığımda su çok geç ısınıyor. Isındığı zamansa 1-2dakika sıcak akıyor sonra hemen buz gibi olmaya devam ediyor. Basınç barı sınırdaydı tekrar 1.5 bara yükselttim fakat düzelmedi. Duş başlığından olabilir demişler ama lavaboda denedim orada da su soğudu.
Kiracı olarak oturuyorumi uzun senedir bakım yapılmadı kombiye fakat kombi üzerinde herhangi bir arıza kodu vs yok.
araştırdığım kadarıyla 3 yollu vana arızası gibi gözüküyor.
hafta sonu gelmeleri için servisi çağırdım. müşteri hizmetleri öncelikle problemin çözümüne odaklanmak yerine ek garanti + bakım satmaya çalışıyor klasik olarak.
2025 ağustos'a kadar garanti devam ettiği için şu an sadece servis randevusu aldım. hafta sonu geldiklerinde göreceğiz.
vaillant'ın müşteri hizmetlerine o kadar kılım ki; garanti bittikten sonra 3 yıllık kombim tekrar arıza yapıp, bir masraf çıkartırsa direkt başka marka modelle değiştiririm muhtemelen. o derece ayar oluyorum.
aynı kombi
https://www.youtube.com/watch?v=W8gnQtG4ieE
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle