Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2156
Cevap
384246
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: --- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü --- (3. sayfa)
S
13 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: VW_Passat


quote:

Orijinalden alıntı: levkar55

sevgili dostlar,polo 2010 tdi dsgye sis ve gündüz farı taktırdım.gündüz farını kodladık.ancak statik dönüş farını kodlayamadık.yardımcı olabilecek kimse varmıdır.aynı işlemi aynı motor ve konfor ünitesi olan yeni caddy de kodlayabildik.not`:caddy de esp var.ancak polo da yok.poloda viraj aydınlatmasının sinyal ile yanabildiğiğni duydum.fakat kodlamayı öğrenemedim.


levkar ustam,

senin ünite dönüs farini desteklemiyor sanirim. Senin e-Maili gec okudum cevapta yazamadim kusura bakma bu konuda (sucluyum kabul ediyorum). Senin Kontrol Ünite yapmiyor bunu ! Ama tekrar arastiriyorum, birseyler bulursam sana e-Mail yolundan yazi atacam.


@gti206

Kablon ilk basta hayirli olsun. Su an en günceli 10.6.3´dür . Kablo ile araca baglandimi Santral elektronikten (Adres 09) bu islemleri yapabilirsin. Biraz göz gezdirmen gerekiyor cünkü Seat´in kodlari dahada degisik olabilir.

Saygilar Yasin


Yasin 10.6.3 ün 10.6.0 dan ne farkı var

buda linki http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-test-olcum-cihazi-arac-ariza-tespit-vag-com-vagcom-908-908-1-vw-audi-seat-skoda/detay


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
13 yıl
Yüzbaşı

Aşağıdaki video'da Tiguan S&S için viraj dönüşlerde sis farı otomatik yanıyor ayrıca sis farı açıkken uzunlar aktif hale getirildiğinde sis farları otomatik sönüyor. Bu VAGCOM ile mümkün fakat VAGCOM'da kaçıncı bitlerde bu özelliklerin açıldığını bilen var ve paylaşırsa çok sevinirim.

http://www.youtube.com/watch?v=iPQoZ08zZvY



O
13 yıl
Er

Hepinize Merhaba Eğer vag-com kablosu ve türkçe programlara sahip olmak istiyorsanız bir site oluşturdum orada detaylı açıklamalar mevcuttur.
http://vag-com-satis.blogspot.com/
aslında kablomu ve programları satmayı hiç ama hiç düşünmüyordum fakat borçlarım yüzünden aracımı satmak zorunda kaldım malesef ama gerçekten vag-com kablo ve bilgisayar programları bana hemen hemen bir oto tamircisinin sahip olduğu bilgilerin tamamı olmasa bile çok şey öğretti parçaların sökülüp takılmasından tutunda hata kodlarının çözümüne kadar ilgilenen arkadaşlar varsa verdiğim adresi ziyaret edebilirler.



O
13 yıl
Er

http://vag-com-satis.blogspot.com/ adresinden vag-com kablosu ve programlarına ulaşabilirsiniz



İ
13 yıl
Yüzbaşı

Orijinalden alıntı: fcg


Orijinalden alıntı: ibhaavci

Scirocco start test

Listeye benide ekleyebilirsiniz Vagcom 10.6 Ankara



http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-test-olcum-cihazi-arac-ariza-tespit-vag-com-10-6-36319635/pasif-ilan/

burdan aldım kabloyu



C
13 yıl
Teğmen

Öncelikle herkese merhabalar.. Bizim Tiguan S&S aracımız var.. Malum doğuş bu modele far-yağmur sensörünü çok görmüş.. İnternette dolaşırken seat forumunda gördüğüm bi mesajla coming home leaving home konusunda bi anda umutlandım.. Tiguan forumunda yazdım fakat henüz cevap alamadım. Bir de burayı denemek istedim.. Aslında bu konuda önce buraya mesaj atmak daha mantıklıydı da neyse.. :) Yazdığım mesajı aynen aktarıyorum..

"Herkese merhaba.. Bugün Seat forumunda dolaşırken bir mesaja rastgeldim. Tiguanda sensörsüz Coming home-leaving home özelliğini açmışlar.. Coming home sellektör ile oluyordu ama artık far anahtarını kapatmadan sellektör kullanmadan ışıklar açık kalıyormuş. 60 sn. kapılar kilitlendiğinde. Açıldığında da kapıları açana kadar farlar açık kalıyor. Duyanınız göreniniz var mı acaba? Vas/vag ya da adını bilmediğim kablo ile yapıyorlar ama hiç duymamıştım sensörsüz bu şekilde kodlandığını. :)


youtube' da birisi passatına yapmış sensörsüz.. onun ayarları daha farklı..

http://www.youtube.com/watch?v=zVHhDC9azfs"

youtubeda video ekleyen kişi açıklama olarak vag.com u göstermiş.. Bileniniz göreniniz var mıdır acep? :)
Bu konuda yardımcı olabilecek olan ya da ?
Ender elektronik diye bahsedilen yer bu işi yapabilir mi?
Son olarak bu kodlamalarınız aracınızı servise götürdüğünüzde güncelleme yapıldığında siliniyor mu?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)



O
13 yıl
Yarbay

2011 model 6r Polo GTİ sahibiyim.

Hangi kabloyu almam gerekir ve yazılım olarak neyi kullanmam lazım bilgi verebilirmisiniz?

Mesela bu kabloyu alsam olurmu;

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-test-olcum-cihazi-vagcom-106-10-6-vw-audi-seat-skoda-vcds-106-vag-com-yarin-elde-48901738/pasif-ilan/#classifiedTitle


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
13 yıl
Yarbay

O farklı bir cihaz bu farklı daha özellikli..

Gümrük dahil orj. en ucuz 1000 tl ye gelir..

http://store.ross-tech.com/shop/cat/VCDS.html

Alabileceğin ürünler..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Devvil -- 22 Mayıs 2011; 11:36:51 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
13 yıl
Er

Öncelikle Merhaba,
Benim araçım 99 Model Golf 4 1.6lt SR Highline Sport European Version Diye geçiyor.. Bulgaristandayım, araç italya özel üretim..

- Saydıgınız bazı özellikler bende açık aslında Mesela Gündüz Ledleri taktım sis gibi ön sislerin baglantısından ve uzunları Açtıgımda ledler sonuyor..
- Arka silecek suyu sadece basılı tutarsam kolu arkaya doğru su geliyor.. arkadaşımın ki kolu sadece ittiginde bile su geliyor.. benimki bozuk sanmıştım megersem özellikmiş.. :D
- Kapıları Anahtar deliginden anahtarla kilitlediginde ve kilitleme tarafında sabit tutarsam camları kapatıyor, açma tarafında tutarsam açıyor..

* Öncelikle Sorum Bu araca vag com İle neler yapabilirim??
* Kapıların camların kapanmasını vag com ile kumandan olmasını ayarlayabilir miyiz? coming home gibi en azından..
* 15km hıza çıktıgımda kapılar kilitlensin anahtarı çıkarttıgımda açılsın olur mu??
* Ben Bu işi yapmam için bana neler gerekli tam olarak Mesela;
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-test-olcum-cihazi-vagcom-106-10-6-vw-audi-seat-skoda-vcds-106-vag-com-yarin-elde-48901738/pasif-ilan/#classifiedTitle
veya
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-test-olcum-cihazi-arac-ariza-tespit-vag-com-vw-audi-seat-skoda-ariza-tespit-cihazi-kargo-benden-34276562/detay/
bunlar benim işimi görür mü?? ikisinin arasındaki fark nedir?? fiyatı 3'e katlayan ne??
* Benim için ne tavsiye edersiniz?? Daha önce hiç bu tarz işlerle ilgilenmedim ama kendim genel olarak yazılım okuyorum ama bu sektöre ilk kez bakıyorum..
* Ve aslında en merak ettigim araçımda CruseControl yok diye biliyorum çünkü sol kolda(selektör kumanda kolu diye bildigimiz) gerekli düğmeler yok, Eger o kolu düğmelisiyle degiştirsek CruseControl'u aktifleştirebilir miyiz.. Aslen Bursalıyım Ve neredeyse her tatilde TR'ye Döndügüm için sürekli gaz pedalı zor geliyor.. :S

Saygılarımla, Teşekkür Ederim..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinancetintas -- 17 Eylül 2011; 1:13:08 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: sabotaci51

quote:

Orijinalden alıntı: t u r g a y

Sevindim Çalıştığına açmak istediğin Opsiyonlar 908 de mevcut olması gerekir (5 kasalarda bu işlemler yapılabiliyor )ama senin aracın 4 kasa olduğu için desteklemiyor olabilir yani işin kısacası aracın CPU su düşük versiyon olduğu için göremiyor olabilirsin.Bildiğim kadarıyla 4 kasalarda yapılabilen kodlamalar sınırlı

evet sınırlı olduğunu forumda bende okumustum yanı yapılabılırlıklerı yazıyordu fakat tekrar bulamadım ayrıca yasin arkadasımız bir golf 4 gelecek ona yapılabilecekleri yapıcam ona göre habericem diyodu fakat sonrasında yazdı mı bilmiyorum hatta golfu getırecek arkadas 1 kasa bira getirecek diyodu :) turgay birde long code kısmına nerden girebilirim 908.0 da bilgin var mı ?

< Resime gitmek için tıklayın >

bak dosstum benım ekranım baktım senın verdıgınle eşleşmeyince upload etmek istedim yaptıgım işlem ise

Scan>Engine>code karşıma çıkan ekran

http://www.ross-tech.com/vcds/tour/recode_screen.html

Birde bu sayfayı inceledim ama burda airbagle ilgili bişey yapmıs dedim kurcalamayım airbag'leri felan patlarım kortum dokunmadım :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabotaci51 -- 22 Ocak 2012; 16:04:28 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: YasinDE


quote:

Orijinalden alıntı: kasper_sky

Yasin bey'in dikkatine:

Aracım 2005 model passat 1.6 exclusive aracımı anahtardaki kumandayla kilitlediğimde camların kapanması için ;
vag com 908 ile denediğimde:

Denedim olmadı,olması gereken menü:
46. adress,7 codin de bu menü denilmiş:

http://www.hizliupload.com/?v=adszjjj.bmp


benim araçda ise bu menü var:


http://www.hizliupload.com/?v=img000ztz.jpg

yani Long Coding Helper menüsü çıkmıyor?
yani byte yazılı menüye giremiyorum bilgin varsa paylaşırsan sevinirim.
Not:By devil 09 dan girebilirsin demişti,denedim o menüye girmiyor,hata veriyor.




kasper_sky,

Passat aracin sanirim 3C Modeli oluyor ? Passat´larda Komforsistemin Adres 09´dan girilmiyor. O sadece Golf 6 ve bir kac Modelde daha var. Golf 6´da Boardnetz Kontrol ünitesi yok onun yerine BCM Ünitesi var ve buda Komforsistemi bu BCM Ünitesinin icindedir . Passat´ta ise Komforsistemi ekstra Ünitesi var Adres 46. Yani sen devamli olarak Adres 46´dan girmeye calisacaksin. Resime dikkat ettim senin Komforsistemi Üniten Normalinde Passat 3BG ile ayni (aracin Passat 3C ise) 1c0 959 799 B. Google´de hemen arama yaptigimda karsima Passat 3BG ve Bora cikti. Aracin eger Passat 3BG ise ve Kontrol Üniten gercekten bu ise o zaman sende Long Coding Helper yok ! Bir tane Passat 3BG araci kodlamaya geldi (Kuzenim araci) ve ona baglandim oda senin resimde gösterdigin gibiydi. Ama Fareyi üstünde tutunca kodun neyin ne oldugu yaziyordu !

Lütfen sorularimi cevaplayin

Saygilar Yasin

Yasin kardeşimiz passat 3c de yok demiş benim aractada mı yok ki :(



P
12 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: corail

Xds açıp tecrübe edebilen oldu mu acaba?

hiç güzel olmuyor :( yokuş yukarı çıkarken direksiyonu tam kırdığınızda xds çalışıcam diye araba kendini kasıyor bi lastik dönüyor diyeri dönmüyor falan içiniz acıyor ben scirocco da açmıştım ama kapattım....



yeni kablo mevcut elimde 11.11.3 isteyen varsa iletişime geçsin

http://forum.donanimhaber.com/m_66888633/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66888633


quote:

Orijinalden alıntı: Dgkn_ngn

Passat 3c+ diye belirtilmis ama, gittigidiyor'da 93-2010 arasi kodlama yapilabilecek bir urun var 150 tl degerinde, dogrumudur bu yazilan acaba? Bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim, 2004-2005 passat alicamda.



ben 90 liraya satıyorum





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pearlb -- 14 Ekim 2012; 0:13:03 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
12 yıl
Binbaşı

Bu cihaz iş görürmü acaba? Bazı özellikleri açmak için satın almayı istiyorum bende..
http://www.ever---buying.com/product61410.html (ortadaki çizgileri kaldırın site neden linki yasaklamışsa anlamadım)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firozat -- 28 Ekim 2012; 20:28:50 >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
F
11 yıl
Onbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: garfie

quote:

Orijinalden alıntı: fanibiri

quote:

Orijinalden alıntı: garfie

2012 Leon'da direksiyon sertlik ayarını değiştirebiliyor muyuz?
Yabancı forumlarda konusu geçmiş ama ben yapamadım.
Module 44 - Steering Adjust menüsünü bulamadım.

Bilgisi olan var mı?

Seat Leaon 2006 sonrası için bildiğim kadarı ile Rostechh in sitesinde
[44] - Steering Assist
Adaptation
Special Procedures
Bölümüne girmeniz gerektiği söyleniyor Bu bölümden :
1 Adaptasyon
1.1 Kanal 001: Karakteristik Eğrisi
1.2 Kanal 002: Arıza Gösterge Lambası (MIL)
1.3 Kanal 003: Sürücü Direksiyon Önergesi (DSR)
1.4 Kanal 004: Montaj Park Assist Steer
1.5 Kanal 005: Tork Steer Tazminat (TSC)
1.6 Kanal 006: Montaj Lane Assist
1.7 Kanal 008: Yükleme Dinamik / Adaptif Şasi Kontrolü (DCC)
1.8 Kanal 009: Direksiyon Açısı Sensörü
2 Temel Ayar
Direksiyon Açısı 2.1 Sensörü (G85)
3 Özel Prosedürler
3.1 Direksiyon Limiti Durdur İntibak
3.2 Denetleme Direksiyon Tork Sensörü (G269)
4 Yedek
Gibi özellikleri ayarlayabiliyorsunuz.
Link vermek yasak mı değil mi bilmiyorum o yüzden veremiyorum.
Rostechh'in resmi web sitesinden aracınız ile ilgili kodları ve bilgileri elde edebilirsiniz.
Fakat bana kalırsa servis o işi yaparsa daha iyi. Çünkü sonuçta bu direksiyon geri dönüşümü olmayan bir hata daha fazla sorun çıkartabilir diye düşünüyorum.
Siz yapmak isterseniz fabrika kodunu Vag'dan not alın ki ileride bir sorun çıkmasın. Saygılar...


Kardeş, servise bunu yaptırmak zor. Ya bilmiyorlar ya da işlerine gelmiyor.
link vermenizin sorun olacağını sanmıyorum yine de özelden linki paylaşırsanız sevinirim.

Selamlar aşağıda ki linkten gerekli kodları ne nasıl açılabileceğini görebilirsiniz. İngilizce Vag 'ın resmi sitesidir.
Rostechh

Servis bunu yapabilir fakat bilmemeleri de normal çünkü Vag da sadece arıza lambalarını söndürüp , servis zamanını ayarlamasını bilen usta çok.

Yalnız dediğim gibi mümkünse eski kodları bir yere not alın ve kaydedin.

Ayrıca ana bölümden Auto Scan'ı tıklayıp sol menüden aracınızın marka ve modelini seçip arattırma yapın.
Bu fonksiyon sayesinde hem otomatik olarak arızaları bulacaksınız hemde aracınızın desteklediği bölümleri görebileceksiniz.
İşlem uzun sürebilir. İşlem bitiminde kaydetme butonu ile kayıt yapabilirsiniz.

Saygılar....



F
11 yıl
Onbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: firozat

2012 model dizel dsg copa plus paketli aracımda bazı özellikleri açmak istedik bizde ama pek başarılı olamadık.
park sensörünün teyip ekranında mesafe olarak görünmesini yapabildik bir tek.

Park halinde yağmur yağdığında sunroof ve pencerelerin kapanmasını ayarladık MFD menüde bununla ilgili bir seçenekte çıkıyor işaretliyoruz ama bahsedilen özellik kullanılamıyor, mfd ekranına sonradan baktığımızda geri deaktif olduğunu görüyoruz.
Birde sanırım dizel araçta alarm yok ama arkadaşımın benzinli FR aracında var. Klima kontrollerinin orda her ikisinde de sensör var. Onunla ilgilide biraz kurcaladık ama benim araçta alarmı aktif edemedik. FR araçta kapılar kilitlendiğinde bip bip sesini aktif ettik. Aynı şekilde benim araçtada yaptık ve yine MFD ekranda ilgili konu çıktı ama bip bip sesi bende olmuyor sanırım alarm benim araçta olmadığından dolayı..

Bizim araçta başka neler yapılabiliyor acaba? AFSli Bi-xenon var ama şu far selamlaması denilen, aracın kapıları açtığımızda merceklerin sağa sola yukarı aşağı dönmesi olayıda olmadı..

Selamlar bilgiğim kadarı ile sizde biliyorsunuzdur fakat bilmeyenler için üzerinden geçeyim dedim...

1. Sunroof'un yağmurlu havalarda kapanması için araçta yağmur sensörünün bulunması gerekiyor.
Bu özelliği Vag kablosu ile açarsanız deaktif etmemesi gerekiyor. MFD menüsünden yaptığınız işlemi kayıt edebiliyorsanız kayıt etmelisiniz. Malum vag'da save butonu ile aracın Ecu'suna yapılan işlemler kaydediliyor. Belki ondan dolayı bir sorun yaşanabilir.
2012 model aracınızda alarmın olmaması enteresan. Eğer alarm yoksa Blink sesini vermemesi normal. Fakat gerçektende 2012 model araçta alarm olması gerekir diye düşünüyorum.

Ayrıca Vw gurubunda bildiğim kadarı ile aracın kapısını açtığınızda değil, anahtarı taktığınızda selamla yapıyordu. Benim araçta ben selamlama işini sadece bilgisayar ile yaptırabiliyorum.
Gösterge bölümünden test esnasında selamlama yapıyor. Ben bu aracın başka şekillerdede selamlama ve diğer özelliğinin açılabileceğine inanıyorum ama zamanla umarım bu işin uzmanı olursak daha fazla araştırma ile yapabiliriz.
Sizin araca gelince sanırım
seat leon cupra dsg
[09] - Central Electronics
kısmından coming home ve leaving home özellikleri ayarlanabiliyor.
Aktif ve deaktif edebiliyorsunuz zamanını ayarlayabiliyorsunuz.
Channel 001: Coming-Home Time
10...60 Saniye
Aşağıda yazdığı gibi long coding de aktif edebilirsiniz.
Note: Only active if Byte 00 Bit 7 of Long Coding active.
Channel 002: Leaving-Home Time
10...60 Saniye

Channel 003: Rear Window & Outside Mirror Heater Activation Time
Arka pencere ve dış ayna aktivasyonu var bu özellik nedir bilmiyorum.

Channel 004: Headlight Washer Activation Time
Farlarda yıkama özelliği varsa far yıkama zamanını ayarlıyorsunuz.

Channel 005: Footwell Lighting Dimming
Araçta aydınlatma paketi varsa ayak altı aydınlatmaları ayarlıyorsunuz.
Channel 006: Load Management
Buradan yük yönetimini ayarlıyorsunuz.
Channel 007: Highbeam with Assistance Driving Light
0 = inactive
1 = active
Bu bölümden far asistanını ayarlabiliyorsunuz aktif yada deactive.
Channel 008: Assistance Driving Light Activation/Deactivation Delay
Buda sanırım sağa sola dönüşlerde sislerle size sürüş ışık asistanını ayarlatıyor. Aktif ya da deaktif yapabiliyorsunuz.

Diğer açabileceğiniz özellikler aşağıda ayrıca resmi sitesinin linkini veriyorum oradan da detaylı kodlara bakabilirsiniz.


Seat Leon (1P)

[01] - Engine Electronics
Gasoline Engines
Diesel Engines
Benzin dizel motor seçenekleri.
Motor ve emisyon hataları.
[02] - Transmission Electronics
6-Speed Direct Shift Gearbox (DSG/02E):
Vites özellikleri
[03] - Brake Electronics
Brake Electronics (MK60)
Fren seçenekleri ABS.

[08] - Heating/Air Conditioning
Klima seçenekleri .
Dış sensör iç sensör ayaları. Dış sensör ile iç sensör ortalaması. Klimada var olan hatalar. Ve diğer özellikler.

[16] - Steering Wheel
Direksiyon özellikleri. Daha önce arkadaşımızın belirttiği gibi sertlik ayaları bu bölümden yapılıyor olmalı.

[17] - Instrument Cluster
Coding
Gösterge paneli özellikleri. Selamla buradan yaptırılabilir. Dil ayarları. Aracın kontağı açıldığında ışıkları yakmasınızda gösterge panelininin ışıklarının yanması
ya da sadece gösterge panelinde ki kırmızı okların ışıklarının yanması. gibi...

[18] - Auxiliary Heating
Aux özellikleri
[19] - CAN-Gateway
Ecu özellikleri
[25] - Immobilizer
2. veya 3. anahtarı tanımlama.
[37] - Navigation
Araçta navi varsa onun özelliklerini ayarlama.
MFD ekrandan yapılabilir.

[44] - Steering Assist
Bu bölümden Direksiyon açı sensörü ayarları ve adaptasyonu.
MIL ve DSR ayarları.
Park asistan ayarları gibi özelliklerin ayarı ve adaptasyonu.

[46] - Comfort System
Bu bölümdende denediğiniz gibi,
Alarm ayarları ve testleri.
Kumanda ile kapı açma kapatma ayaları.
Kapatma da bip (Blink) ses çıkartma yada iptal etme.
Alarm çalarken kornayı aktif etme.
Güvenlik fonksiyonlar ve comfort özellikleri açma kapatma.


[55] - Headlight Aim Control
Bu bölümde farlar
Xenon ya da sizde olan Xenon with AFS özelliklerini açma kapatma.
Ki bu bölümde pek bir özellik yok.
Örneğin kimi ülkelerde gündüz farlarını açmak durumundasınız. Örneğin aracınızı Rest of World yerine Canada yapınca sisler gündüz farları gibi yanıyor.
Fakat malum bu Türkiye'de size 64 1/a3 den ceza yazılmasına sebep olur.
Diğer ülkelere gidileceği zaman bu özellik açılıp kapanabiliyor.
Xenon ayalarması yapılabiliyor.
Aşağıda linkte aracınız doğru ise ve aracınızda ki özellikler destekliyorsa açılabilecek özellikleri ve kodları bulabilirsiniz.

Ross Tech Seat Leon


Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
11 yıl
Yarbay

Merhabalar,

http://dx.com/p/usb-vag-com-vcds-12-1-obd2-car-diagnostic-cable-for-volkswagen-seat-skoda-audi-138cm-145475

sitesinden vag com kablomu getirttim fakat kargoyla gelirken yazılımın bulunduğu cd kırılmış dolalısıyla yükleyemedim yazılımı orijinal cdsinden. Ross tech in sitesinde vcds lite i yükleyebildim. Ancak kabloyu bağladığım zaman options kısmında USB seçeneği çıkmıyor. Bu ayarları yapmadan da programı kullanamıyorsun. Daha yeni olduğum için çat pat okuduklarımla bir şeyler yapmaya başlayacağım fakat bağlantıyı bile yapamadım Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Forumchu

Merhabalar,

http://dx.com/p/usb-vag-com-vcds-12-1-obd2-car-diagnostic-cable-for-volkswagen-seat-skoda-audi-138cm-145475

sitesinden vag com kablomu getirttim fakat kargoyla gelirken yazılımın bulunduğu cd kırılmış dolalısıyla yükleyemedim yazılımı orijinal cdsinden. Ross tech in sitesinde vcds lite i yükleyebildim. Ancak kabloyu bağladığım zaman options kısmında USB seçeneği çıkmıyor. Bu ayarları yapmadan da programı kullanamıyorsun. Daha yeni olduğum için çat pat okuduklarımla bir şeyler yapmaya başlayacağım fakat bağlantıyı bile yapamadım Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Ürün siparişten kaç gün sonra elinize ulaştı acaba? Türkiye'de 100-TL'den ucuza satan yok; sizin aldığınız yerdeki fiyat çok uygun...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

quote:

Orijinalden alıntı: Forumchu

Merhabalar,

http://dx.com/p/usb-vag-com-vcds-12-1-obd2-car-diagnostic-cable-for-volkswagen-seat-skoda-audi-138cm-145475

sitesinden vag com kablomu getirttim fakat kargoyla gelirken yazılımın bulunduğu cd kırılmış dolalısıyla yükleyemedim yazılımı orijinal cdsinden. Ross tech in sitesinde vcds lite i yükleyebildim. Ancak kabloyu bağladığım zaman options kısmında USB seçeneği çıkmıyor. Bu ayarları yapmadan da programı kullanamıyorsun. Daha yeni olduğum için çat pat okuduklarımla bir şeyler yapmaya başlayacağım fakat bağlantıyı bile yapamadım Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Ürün siparişten kaç gün sonra elinize ulaştı acaba? Türkiye'de 100-TL'den ucuza satan yok; sizin aldığınız yerdeki fiyat çok uygun...

18 Ocakta kargolandı Türkiye'ye 12 şubat gibi giriş yaptı dağıtıcıya çıktıktan sonra 15 şubat yani dün elime ulaştı hocam


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Forumchu

quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

quote:

Orijinalden alıntı: Forumchu

Merhabalar,

http://dx.com/p/usb-vag-com-vcds-12-1-obd2-car-diagnostic-cable-for-volkswagen-seat-skoda-audi-138cm-145475

sitesinden vag com kablomu getirttim fakat kargoyla gelirken yazılımın bulunduğu cd kırılmış dolalısıyla yükleyemedim yazılımı orijinal cdsinden. Ross tech in sitesinde vcds lite i yükleyebildim. Ancak kabloyu bağladığım zaman options kısmında USB seçeneği çıkmıyor. Bu ayarları yapmadan da programı kullanamıyorsun. Daha yeni olduğum için çat pat okuduklarımla bir şeyler yapmaya başlayacağım fakat bağlantıyı bile yapamadım Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Ürün siparişten kaç gün sonra elinize ulaştı acaba? Türkiye'de 100-TL'den ucuza satan yok; sizin aldığınız yerdeki fiyat çok uygun...

18 Ocakta kargolandı Türkiye'ye 12 şubat gibi giriş yaptı dağıtıcıya çıktıktan sonra 15 şubat yani dün elime ulaştı hocam

Bilgi için teşekkürler. Ben de sizin aldığınız siteden alacağım sanırım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

quote:

Orijinalden alıntı: Forumchu

quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

quote:

Orijinalden alıntı: Forumchu

Merhabalar,

http://dx.com/p/usb-vag-com-vcds-12-1-obd2-car-diagnostic-cable-for-volkswagen-seat-skoda-audi-138cm-145475

sitesinden vag com kablomu getirttim fakat kargoyla gelirken yazılımın bulunduğu cd kırılmış dolalısıyla yükleyemedim yazılımı orijinal cdsinden. Ross tech in sitesinde vcds lite i yükleyebildim. Ancak kabloyu bağladığım zaman options kısmında USB seçeneği çıkmıyor. Bu ayarları yapmadan da programı kullanamıyorsun. Daha yeni olduğum için çat pat okuduklarımla bir şeyler yapmaya başlayacağım fakat bağlantıyı bile yapamadım Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Ürün siparişten kaç gün sonra elinize ulaştı acaba? Türkiye'de 100-TL'den ucuza satan yok; sizin aldığınız yerdeki fiyat çok uygun...

18 Ocakta kargolandı Türkiye'ye 12 şubat gibi giriş yaptı dağıtıcıya çıktıktan sonra 15 şubat yani dün elime ulaştı hocam

Bilgi için teşekkürler. Ben de sizin aldığınız siteden alacağım sanırım.

Dealextreme guvenilir sitedir fakat benim gibi sürpriz yaşayabilirsiniz su anda yazılım olmadigindan dolayi cd kirilmis kabloyu kullanamiyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.