Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
6
Cevap
577
Tıklama
0
Öne Çıkarma
uzaktan kontrol(erişim) programı önerisi
C
16 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Teamviewer kullanıyorum basit ve kullanışlı ama her açılışta farklı id alması yüzünden istediğim zaman kendi pc me uzaktan erişemiyorum. Logmein i de denedim fakat onun da browser based(web tarayıcısıyla açılması) olmasından pek hoşlanmadım.

Belli bir kullanıcı adı ve şifresiyle istediğim zaman karşı taraftan izin istemeden direkt erişebileceğim basit, hızlı ve geniş seçenekler,izinler sunan mümkünse browserbased ve shareware olmayan hangi programlar var?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
16 yıl
Yarbay

Teamviewer de sürekli aynı ID alırsın (Format atmadığın sürece) sadece şifre değişir onuda ayarlardan sabitleyebiliyorsun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
16 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

saol bunu öğrendiğim iyi oldu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
16 yıl
Yarbay

radmin var ama bana göre teamviewer daha iyi... networkte onu tercih ediyorum... daha hızlı... netteki vidolar filan hikaye.. aldatmaca... özellikle kaydetme fonksiyonu hoşuma gidiyor...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
16 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

arkadaşlar bu programda ekran rengi matlaşıyor. eski model crt monitor kullanıyorum. biraz bozuk kendi kendine renkleri kayıyor(kırmızı mora dönüyor falan) bu şekilde baya zor oluyor bu özelligi kapatabilir miyiz?

birde az önce denedim sadece bakmak için. hiç bir ayar degiştirmedim sonra masaüstünün arkaplanı degişti neden olabilir. (eski zamanlarda koydugum bir arkaplan oldu)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalcaner2 -- 17 Mayıs 2009; 0:01:40 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
16 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

güncel

masaüstünü gördügüm pc nin ekranı kararıyor

mesela A pc sinden B bilgisayarına bakarken B nin monitorune baksanız siyahlaşıyor. bunu kaldırmanın yolu var mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
16 yıl
Er

aradığın şey forumda var.sanırım istediğin bu izin istemeden gizli bağlantı modu var ip adresin değişsede server clientleri otomatik bulabiliyor.. ben kullandım dosya transferi uzakmasa üstü web cam vb çok özelliği var

http://forum.donanimhaber.com/m_31655755/tm.htm





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi My_cube -- 18 Mayıs 2009; 1:57:51 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.