B

Yarbay
15 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
358726 Gün Cezalı
356398 gün 12 s. 46 dk.
Gönderiler Hakkında
B
7 yıl
1 Mayıs sonrası YENİ AKK\u0027dan kimler yararlanıcak?
İnternet sözleşmem bu ay sona eriyor. Yeni AKK ile ilgili araştırma yaparken şöyle bir yorum gördüm. Eğer yorumdaki gibi yeni uygulamadan sadece yeni aboneler faydalanabilecekse sözleşme yenilemeyip 1 Mayısı beklemeyi düşünüyorum. bu konuda bilgisi olan var mı?

servis sağlayıcılar sizinle yaptığımız sözleşmede AKK sonrası hız 3Mbit olacaktı sizde bu sözleşmeye imza attınız diyip hızı AKK sonrası 3Mbite düşürebilirler mi? Turk telekom yetkilisinin verdiği cevap aşağıda yorumu size bırakıyorum. Sizce sözleşmeyi yenilemeyip 1 Mayısı beklemek gerekir mi?

< Resime gitmek için tıklayın >
B
10 yıl
Şikayet sistemi çalışmıyor!!
Şikayet ettiğimiz mesajlar günlerce duruyor. Mesajların içerisinde konu olarak şahsa hakaret küfür başlığıda yer almakta.. Şikayetler ne zaman okunurda kişilik haklarına tecavüz eder gibi yazılan yazılar kaldırılır merak ediyorum. Tüm dünya okuduktan sonra mı??????

En azından Şahsa hakaret ve küfür başlığı ile şikayet edilen yorumlar otomatik olarak gösterimden onay gelene kadar kaldırılabilir. Hala bekliyorum şikayetlerin değerlendirilmesini ama sanırım önce uganda tarafından da okunmamış kimse kalmaması bekleniyor...
B
11 yıl
Superonline telefon hizmeti üzerine bir kaç soru --??
1- Bildiğiniz gibi superonline ses hizmetini voip servisi üzerinden vermekte.. ben iphone telefonu kullanarak telefona yükleyeceğim voip bir program ile superonline'ın ses hizmetini iphone üzerinden kullanabilirmiyim?

2- Superonline'ın verdiği dect telefonlar ile telefonun kendi istasyonu olmadan telsiz telefonu router'a direkt olarak tanıtıp bağlayabiliyoruz. Peki iphone'da tıpkı dect telefon gibi kullanabileceğimiz bir program varmıdır? Yani ben dect telefon almadım ama iphone'a yükleyeceğim bir program ile router üzerinden voip özelliğini kullanarak iphone'u dect telefon gibi kullanabilirmiyim..

Not: Bu arada 1. soru ile 2. soru arasında bir karışıklık, yanlış anlama olmasın diye şöyle ifade edeyim. 1. şıkta doğrudan interneti kullanarak voip hizmetini almayı 2. soruda ise sadece routera bağlanıp routerı sunucu gibi kullanabileceğimiz bir uygulama varmıdır..

mağazada voip ile ilgli çok sayıda uygulama var ama bunların özellikleri vesaire çok karışık. Artı böyle bir uygulama için kullanılıp kullanılamayacağını da bilmiyorum.. varmıdır böyle bir uygulama şansımız??
B
11 yıl
Yarın fiber bağlantı için geliyorlar, nelere dikkat etmem gerekir?
Öncelikle tecrübeli arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum.. Akşam aradılar ve yarın bağlantı için gelelim mi diye sordular. bende uzun uzun düşün nereye kadar dedim ve tamam gelin dedim. Yarın bina girişinden daireye hat çekicekler abonelik sözleşmesini imzalamadan önce mevcut bağlantı ile ilgili yada modem telefon wi-fi vesaire bilemem gereken yapmam gereken önerebilceğiniz birşeyler var mı? Tanıtım sırasında gelen elemana önce bağlantıyı görürüm sonra abonelik sözleşmesini imzalarım demişti o da kabul etmişti.. birde modemin kapsama gücü benim için önemli tercih etmem gereken özellikle isteyebileceğim bir modem markası vesaire var mı? ayrıca sanırım birde telefon verecekler onda dikkat edilecek bir husus varmıdır? mevcut ttnet ile olan internet sözleşmemi onlarmı iptal ettirecekler yoksa biz mi yapıyoruz o işlemi.

kısacası yarın fiber bağlayacaklar ve nelere dikkat etmem gerekir. tecrübeli ve deneyimli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum..
B
11 yıl
Superonline\u0027a geçmeyi tavsiye edermisiniz?
Yarın superonlinedan bir görevli gelip talep alacakmış.. binamıza fiber kutusu kondu , bugün bir adam gelip yarın dairelerin önlerine kadar kablo çekeceklerini ve birisininde abonelik talebi alacağını söyledi..

Benim 8Mbit sınırsız ttnet adsl aboneliğim var. ayda 63TL fatura sadece internete ödüyorum.superonline 24 aylık taahhütlü paketleri ttnet'e nazaran daha avantajlı gözüküyor. telefonu da taşıdım mı sabit ücret derdide kalmıyor.. fakat konu başlıklaırını okudukça iyice soğuyorum superonlinedan.. sürekli şikayetler yazılıyor. 50mbit interneti olan adamın bile hızı 13-16mbit dolaylarında diyor.. Artı bulunduğum evden başka biryere taşınırsam 24 ay taahhüt sorunum oluyor..

sizce superonline'a geçmek bu haliyle mantıklımıdır? çoğu kişi gibi geçtikten sonra pişman olmak istemiyorum..
B
11 yıl
42LM660s PCden hdmi arabirimi ile görüntü aktaramıyorum yardım...
LG 42LM660s TVm var... PCde ise gigabyte 460gtx ekran kartım var.. TV ile PCnin kasası arasındaki mesafeden dolayı 10m hdmi kablo aldım.. nvidia kontrol panelden ikinci bir dijital görüntü birimi olarak görünüyor ama bir türlü görüntüyü aktarmıyor. Dikkatimi çeken bir nokta oldu. TV HDCP uyumlu değil diyor. ama sorunun tam olarak bu olup olmadığından emin olamadım... TVnin PC-hdmi yazan yeri de dahil olmak üzere tüm hdmi portları ile denedim olabilecek tüm alternatif yolları denedim ama bir türlü PCden hdmi kablo ile görüntü aktamadım... Buna benzer sorun yaşayan var mı acaba? Nasıl çözebilirm bu sorunu?
B
11 yıl
Superonline fiber internet kullananlara bir sorum olacak lütfen bakarmısınız
Superonline fiber altyapısının gelmesi ile TTnete yeni bir alternatif doğdu bizim için. Yalnız insanın kafasında bazı sorular oluşmuyor değil. Superonline fiber internet kullanan arkadaşlardan rica etsem küçük bir sorya yanıt verebilirler mi acaba?

Bildiğiniz gibi internet hızı 50GB kota sonrası 3Mbit hıza düşüyor. Bu kural TTnette çok katı değil. Yani 50GB kotaya ulaşır ulaşmaz hızınız henüz düşmüyor. Mesela 80 küsür GB kullanmış olmama rağmen benim hızım hala düşmedi. Acaba superonline kullanıcılarına da aynı esnekliği sağlıyor mu? Yoksa 50GB kota dolar dolmaz ivedi bir şekilde hız 3Mbite düşürülüyor mu?

Artı tavsiye edermisiniz ttnet adsl'den superonline fiber internete geçmeyi? Geçersem sabit telefon hattımıda geçirmek istiyorum. yorum yazacak tecrübeli arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
B
11 yıl
Dünyanın ilk 1920×1080 çözünürlüklü telefonu!
< Resime gitmek için tıklayın >

Çin dünyanın ilk 1080 piksel çözünürlü akıllı telefonunu ürettiğini açıkladı

Bu yıl ürettiği üst düzey akıllı telefonları ile dikkat çekmeyi başaran isimlerden Çinli üretici Oppo, dünyanın ilk 1920×1080 piksel çözünürlü ekranına sahip olan telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Çin medyasında yer alan haberde, Oppo şirketinin full HD ekran çözünürlüklü yeni telefonu Find 5'i Çin'de satışa sunmaya hazırlandığı bildirildi.

Geçtiğimiz Haziran ayında Finder isimli dünyanın en ince akıllı telefonunu piyasaya süren Oppo firması, üç aylık sürenin ardından şimdi de dünyanın ilk 1080 piksellik akıllı telefonunu ürettiği belirtildi.

DOKUNMATİK EKRANI VAR

5 inçlik dokunmatik ekrana sahip olan Find 5'in ekran piksel yoğunluğunun 441 ppi olarak hazırlandığı kaydedildi. Apple markasının yeni ürünü olan iPhone 5 üzerindeki ekranın piksel yoğunluğu ise sadece 326 ppi olduğuna dikkat çekildi.

Telefonun özelliklerinin tanıtıldığı haberde, 1.5 GHz hızında çalışan dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 Pro işlemciye sahip olduğu vurgulanırken, ayrıca 2 GB RAM, 12 megapiksel kamera, Wi-Fi ve Bluetooth 4.0 yer aldığı kaydedildi.

FİYATI AÇIKLANMADI

Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemli cihazın satış fiyatı ve satışa sunulacağı net tarihin ise henüz belli olmadığına yer verildi. Dünyanın en büyük üreticisi konumunda olan Çin, geçen yıl 990 milyon cep telefonu üretti. Bu rakam dünya ölçeğinde toplam cep telefonu üretiminin yüzde 69'unu oluşturdu.

Dünyanın en kalabalık ülkesi Çin'de, 929 milyon 840 bin cep telefonu abonesi bulunuyor. Ülkede 3G abone sayısının Temmuz ayının sonu itibariyle 87 milyon 200 bine ulaştı.

Alıntı:http://www.ekotrent.com/basari-hikayeleri/haber/927664-dunyanin-ilk-19201080-cozunurluklu-telefonu
B
12 yıl
PHILIPS 40PFL5507K almaya karar verdim.. sizce nasıldır?
Uzun bir araştırma sonucunda philips 40PFL55007K almaya karar verdim. dahili uydu alıcısı olmasını istediğim için TV'de bu modeli seçtim. LG ve samsung tarafında çok fazla ışık sızması ve bulutlanma sorunu olması nedeniyle tercihimi philips'ten yana kullanmaya karar verdim.. kullanan veya bilenler marka ve model ile ilgili görüşlerini paylaşabilir mi? sizce doğru bir tercih mi?
B
13 yıl
Dizüstündeki sabit diski masaüstünde nasıl kullanılır?
Dizüstünden çıkaracağım sabit diski masaüstünde nasıl kullanabilirim? sabit disk sata..

normalde dizüstlerindeki sabit diskler 5V ile çalışır masaüstü disklerin güç girişleri 12V.. dolayısı ile sabit diske zarar vermek istemiyorum masaüstünde bunu çalıştırmanın bir yolu var mıdır?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.