Merhaba. Benim bilgisayarımda maxtor stm3250820as hdd var. Eski. Ben bilgisayara oynadığım steam oyunlarını, programları (movie maker,adobe vs) yükledim ama yetmedi :D 29 gb boşum var. Ben buna buna benzerhttps://urun.n11.com/adaptor-ve-cevirici/usb-to-ide-sata-hdd-dvd-cd-cevirici-kablo-P144827245 bir aparatla hdd takıp d ve e olarak formatsız atayabilir miyim? (ccleaner falan var bilgisayarda hdd temizlemek için) (İşletim sistemim windows 7 home basic) Ek olarak da steam oyunlarını sonradan taktığım hdd ye atayabilir miyim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Sağolun. Ama benim aparatımla da çalışır mı? Meraktan soruyorum da. (edit : Hdd yi kutuyla bağladıktan sonra nasıl harici olarak gösteririm, ve steam oyunlarını nasıl ek hdd ye gönderirim?)
Sağolun. Ama benim aparatımla da çalışır mı? Meraktan soruyorum da. (edit : Hdd yi kutuyla bağladıktan sonra nasıl harici olarak gösteririm, ve steam oyunlarını nasıl ek hdd ye gönderirim?)
Sizin verdiğiniz linkteki aparat ile çalışmaz zira USB'nin gücü 3.5" bir diski çalıştırmaya yetmez.
Harddiski kutuya yerleştireceksiniz, kutuya gücü bağlayıp USB'yi bilgisayara taktıktan sonra normal bir HDD olarak göreceksiniz bilgisayarda. Steam'de de kütüphane ayarlarından D:'ye (veya artık ne olarak atanırsa kutudaki HDD) oraya yeni bir kütüphane oluşturup oyunları oraya atmanız yeterli.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarperso -- 14 Mart 2018; 16:40:18 >