S

Çavuş
14 Eylül 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
69 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
Casper MB50II1 laptopun desteklediği işlemciler nelerdir?
Bu laptopun işlemcisini yükseltmek istiyorum. 2. nesil i3 var ve i5 ve i7 de desteklediğini okudum ama hangilerini desteklediğini öğrenemedim. Desteklediği işlemcileri bilen var mı?
S
4 yıl
Galaxy Ace 2 hiçbir şekilde açılmıyor ama bilgisayarda program görüyor
Eski Galaxy Ace 2'm açılmaz oldu. Bilgisayar görüyor gibi oluyor, ama devamlı bağlanma ve bağlantıdan çıkma sesi çıkarıyor. Odin'de görüyor. Ben bu telefonun içindeki verileri kaybetmeden nasıl düzeltebilirim? Aslında yedeklerimi daha önce kaydetmiştim, ama direk telefonu açılabilir hale getirmek istiyorum. Dosyaları kaybetmek zorunda olsam bile bir rootla telefon düzelir mi?

Ve bana uğraşma yeni telefon al demeyin, şu an Galaxy A31'im var. Sadece Ace 2 nin açılmasını istiyorum.
S
4 yıl
Teledünya kumandası evrensel kumanda ollarak kullanılabiliyor mu?
Kumanda ihtiyacından değil de, sadece meraktan soruyorum. Elime bir yerden Teledünya kumandası geçmiş, bunu uyduya bağlı eski tüplü ya da LCD televizyonda normal kumanda olarak kullanabilir miyim?
S
6 yıl
çözüldü : Iphone 4s video, oyun vb sesleri çıkmıyor
Merhaba. Iphone 4s'imde anlamadığım bir sorun var. Videolarda ve oyunlarda, bildirimlerde ses gelmiyor. Ama aramalarda ses geliyor. Fotoğraf, video çekme ve kapatma sesleri falan geliyor. Yani hoparlörlerde sorun yok. Sessiz modda değil. Bu sorunu iki gündür yaşıyorum ve çıldırma noktasına geleceğim. Acilen bulmam lazım sorunu. Sorunu ne? Şimdiden okuduğunuz için teşekkürler.






edit : kendi kendine kapandı, home, güç ve ses tuşuna basıp açtım ve düzeldi ._.
S
6 yıl
İphone 4S telefon açılırken kapanıyor
Merhaba. Şimdiden bu konu açılmışsa kusuruma bakmayın. Ama acil olduğundan yazıyorum. Sorunu yazıyorum : Telefonum Iphone 4S. Açarken güç düğmesinden çok nadir açılıyor, güç tuşu, ses açma tuşu ve home tuşuna basınca açabiliyorum. Bazen ses açma tuşuna basmadan home ve güçe basarak da açabiliyorum. Fakat ya telefon Apple logosunda kapanıyor, ya da telefon açılıyor, 1 dk falan açık kalıp kapanıyor. Sorun dün de oldu, bugün okulda da oldu, şimdi tekrar yaşıyorum ama bu sefer açılmıyor. Sorun neyden kaynaklanıyor?
Şimdiden teşekkürler.
edit : Telefonun şarjı en son baktığımda %60 idi. ( yarım saat önce) Telefonu şarja takmaya gidiyorum.
S
6 yıl
Webcam ile mikrofonu aynı anda kullanmak
Merhaba. Benim webcamimin mikrofonu çok kötü. Sanki kıytırık korku filmlerindeki ses efektlerine benziyor Bu yüzden ben kulaklık mikrofonuyla kullanmak istiyorum. Ve zahmet olmazsa webcam kayıt programı önerebilir misinz?
Webcamim : Fly WC-OML300
Kulaklığım : Philips shm1900

Şimdiden teşekkürler
S
6 yıl
Usb\u0027den takılan hdd yi d olarak atama
Merhaba. Benim bilgisayarımda maxtor stm3250820as hdd var. Eski. Ben bilgisayara oynadığım steam oyunlarını, programları (movie maker,adobe vs) yükledim ama yetmedi :D 29 gb boşum var. Ben buna buna benzerhttps://urun.n11.com/adaptor-ve-cevirici/usb-to-ide-sata-hdd-dvd-cd-cevirici-kablo-P144827245 bir aparatla hdd takıp d ve e olarak formatsız atayabilir miyim? (ccleaner falan var bilgisayarda hdd temizlemek için) (İşletim sistemim windows 7 home basic) Ek olarak da steam oyunlarını sonradan taktığım hdd ye atayabilir miyim?
S
6 yıl
\u0027\u0027Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu\u0027\u0027 sorunu
Merhaba. Bilgisayarımda genellikle açtığım zamanlarda ekran 3 sn gidiyor ve başlıktaki uyarı geliyor. Daha önceler yapıyordu, sonra durdu, şimdi çılgın gibi yapmaya tekrar başladı. Ekran kartım msi gt 710. Bilgisayarım lenovo m57p. Monitörüm neovo f-419 (yine de yazayım dedim) Niye bu sorun oluyor? Sürücülerde mi bir sorun var? Öyle tahmin ediyorum da. (ekran kartı bir kaç aylık)
S
6 yıl
windows 7 klasör şifreleyemiyorum
Merhaba. bende bir sıkıntı var, klasörümü şifreleyemiyorum. şifrele butonu pasif. işletim sistemim windows 7 home basic. bunu nasıl aktif ederim? (resim var)< Resime gitmek için tıklayın > şimdiden teşekkürler
S
6 yıl
Vestel crt tv ekran bulanık
Merhaba. Bende eski bir vestel crt tv var. Bu televizyonun ekranı bulanık, baka baka göz bozar neredeyse. Bunun neden olduğunu nedense merak ettim. Yaptırmayacağım, çünkü elimde taş gibi smart tv var. Neden oluyor?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.