Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
460
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Uğur Şahin neden BionTech aşısı olmuyor?
M
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Kendisi aşı olmadığına göre ve ekibine tavsiye etmediğine göre demek ki samimiyetle tavsiye edeceği bir aşı ürettiğine inanmıyor. Zaten hastanelerde korona nedeniyle yatanların tamamına yakınının aşısız olduğu bilgisi de doğru değilmiş. Bir videoda izledim, bir hastanedeki sonuçlara göre, 65 kişiden 45 aşılı olduğu halde hastanede yatıyormuş. Hastanede yatmak demek de hastalık sürecinin ağır geçtiğinin işareti.

Zaten aşı olanlar korona virüsünden korunuyor ve kimseye bulaştırmıyor diye bir durum da yok. Aşı olan da bulaştırıyor, olmayan da. Üstelik aşı olan, eğer sahiden de hafif geçiriyorsa, demek ki gizli hasta olarak ortalıklarda dolaşarak aşı olmayanlardan daha çok bulaşa neden oluyor.

Çin aşısı Sinovac zaten yalan çıktı ve artık adı geçmiyor. Sebebi de açıklanmıyor.

Maske takma uyarısı da artık yapılmıyor televizyonlarda falan. Programlarda herkes maskesiz. Kalan sağlar bizimdir diye mi düşünülüyor?

Yine de en ilginci Alman aşısının durumu. Uğur Şahin kendi aşısına inanmıyor ama dünyaya satıyor. Yani şimdi aşı olanlar aldatıldı mı? Bu nasıl bir iştir?



W
3 yıl
Yüzbaşı

Yalnızca birkaç saniye süren bir Google aramasıyla bile çoktan aşı olduklarına dair haberleri görebilirdiniz.

Birkaç örnek bırakayım, haberler Mayıs 2021 tarihine ait:

https://londragundem.com/ugur-sahin-ve-ozlem-tureci-asi-oldu-neden-asiyi-gec-oldular/
https://www.ensonhaber.com/gundem/ugur-sahin-ve-ozlem-tureci-asi-oldu





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakari_mayo -- 11 Ekim 2021; 3:19:25 >

M
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Yanlış bilgilenmeyle cehaletin farkını bilmeyenlerin başkalarını yargılarken aslında bilinçaltında kendi durumlarını yansıtma mekanizmasıyla ele vermesi durumu oluşmuş yukarıda. Kendi gibi olanlar ve kendi gibi bilenler de like'lamış. Bilinç düzeylerinin kinesiyolojik değerleri kaç acaba?

Bu forumda çokça oluyor böyle vakalar.



U
3 yıl
Yarbay

Kendileri gebermemek için olmuyolar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: Beardush


M
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Yukarıdaki bazı arkadaşlar, gazete haberlerinden alıntı yaparak, Uğur Şahin'in aşı olduğunun kanıtıymış gibi önümüze koydular. Günü gelince aşı olmuşlarmış. Bu haber gerçek olsa, ekiptekilerin hepsinin ve eşinin aynı gün mü günleri geldi de böyle üstü kapalı bir aşı olayı gerçekleşti diye soru takılır insanın aklına. Hem aşıyı bulan özel insanların bu konuda öncelliği olması gerekir diye de akıldan geçmiyor mu? Kendi ürettiğini aşıyı bir buçuk sene olamayan adam diye bir haber bile görmedim medyada.

Belki bir buçuk sene sonra aşıyı olmuştur ya da bir ihtimal bu da kandırmaca olabilir. Çünkü bizde Cumhurbaşkanı bile aşı olurken poz vermiş. "uğur şahin aşı olurken fotoğraf çekimi" diye arattım google'da ve sonuca ulaşamadım. Fotoğraf olsaydı bile, bu gerçekten BionTech olduğunun kanıtı değildir.

Evet belki de gerçekten bir buçuk sene sonra tüm grubun aynı anda (!) sırası gelmiş de olabilir gerçekten.

Bir de bilinçaltından fışkıran durumunu yazmış en tepedekilerden biri. Aşıyı icat edenin sıra beklemesi gerektiğine inanan insan zekasındakilerin, basının manipüle ettiği sürü psikolojisiyle hareket etmesinin kanıtıdır tepedeki iletiler.

Foruma yakışmayan birkaç boş boğaz yukarıda nato kafa nato mermer şekilde, basına gözü kapalı olarak güvenmişler. Sanki Uğur Şahin, akıllara takılan bu soruya yanıt getirmek için, doğruyu söylemekten kaçınmayacakmış gibi bir algıyla bu duruma düşmüşler. "Aşı Sıram Gelince Gülümseyen Prof. Dr. Uğur Şahin Fotoğrafı" isimli bir video ekledim aşağıya. (Ortalama zekanın üzerinde olup da, cümlenin içindeki ironiyi anlayabilecekler için.) :D


https://www.youtube.com/watch?v=lQ_cl2QLraM&feature=youtu.be
Ha bu arada ben ilk fırsatta BionTech aşısı oldum iki doz. Çünkü bu aşının faydalı olduğuna inanıyorum. Bu konuda hislerim Uğur Şahin'den daha iyi. Sorun aşı olmak istemeyenlerin özgür iradelerinin çiğnenmeye çalışılmasında. Çünkü yarın öbür gün çeşitli şekillerde zorlayarak hepimize çip takmaya kalkacaklar.



S
3 yıl
Teğmen

Aşı olmak hastalığım ağır geçecekken hafif geçmesini sağlar işe yaramıyor demek çok saçma



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Saldırgan tutum sergileyen ve hakaret eden kişilerin yukarıdaki iletileri nihayet silinmiş. Şimdi aklımdaki ayrıntıyı yazabilirim.

- - -

"Uğur Şahin daha kendisi aşı olmamış" dendiğinde, normalde bu işin başındaki kişi olarak, eğer ki aşı olmuş olsaydı o an ortalığı yıkması lazımdı "aşı oldum" diye o pozisyondaki bir kişinin. Sonradan olduysa da videoya çektirmeliydi her dozda. Her tarafa yaymalıydı. Normal insan psikolojisi, aşı olduysa böyle tepki verir.

Aklıma gelen bu konu var.



P
3 yıl
Yarbay

silinen entry lerde ne bir küfür vardı ne hakaret vardı. sadece aşı karşıtı olduğu için sildiler. biz buna SANSÜR diyoruz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.