Sanal kartı kabul etmiyordu en son AWS, hata veriyordu. Diğerlerinde denemedim ama Google'ın da üyelik süreçleri biraz zor. Sürdürülebilir değil çok hocam.
Hocam nasıl yapıldığını biliyorum. Kendime ait VPS'im de mevcut üzerinde WireGuard kurulu olan. Ben free tier'ların devamlı kullanılmasının zor olduğunu, AWS'nin ben denediğimde sanal kart kabul etmediğini, gerçek kartlarla çalıştığını yazmıştım.
Avast'dan memnun musunuz ..baglanamiyoruz yada hız cok dusuk tarzi yorumlar gormustum ..1-2-3 yıllıkları ilginc sekilde cok ucuz da ..windscribe yedegi seklinde dusunuyordum bende.
torrent'den dolayi 6 hesabi askiya alindigindan bahseden biri olmus reddit'te sorun yasanir mi hos uygun fiyatı ama bilemedim ..Hız testlerinde 30-50 mbitleri alabiliyor muydunuz ?mobil de dahil degil mi bu paketlerine avast 'in .
AWS ile ayda 100GB ücretsiz oluyor. Kurması 1 saat ancak sürer. TS3 sunucusu kurdum kendi hakkımla. Hiç uğraşmayın şunlarla. Sanal kart olarak Nays pre-paid kart kullandım, kabul etti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 28 Kasım 2024; 15:6:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >