Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
203
Cevap
10812
Tıklama
8
Öne Çıkarma
Cevap: TurkNet’te Evde Kurulum Dönemi Başladı (10. sayfa)
K
6 yıl
Yarbay

Oim den önce telefon arıza çevir sesi yok ardından İnternet arıza dsl ışığım yanmıyor diye talep açın ankastreye de durumu izah eden bir not bırakın.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ressi1
E
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

Hocam TT tarafından ankastreye kablo bırakılmışmıydı?



Bende bırakmamışlar bu adamları bekliyorum kaç gündür. 2016 da bağlanttığımda, telekom hattı bağladıktan sonra hemen hat açılmıştı. Şimdi bat açık kablo yok bağlanamıyorum

Alıntıları Göster
kabloyu bağlamaya gelenler aradılar beni .
benim hattıma bağlarmısınız dedim. tamam dediler bağladılar.



F
6 yıl
Yüzbaşı

Konuya hafiften dokunalim evde kurulum olmadan hatta internet sinyali veriliyor mu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
6 yıl
Teğmen

evde kurulum için aradılar, 3 gündür bekliyordum, bina içindeki kutudan daireye kablo çekilecek aşağıdaki açıklamaya göre bu kurulumu Turknet yapacak ancak arayan ekip o hat çekme işini elektrikçiye yaptıracaksınız dedi ne anlamı var ki o zaman 60 tl ödememizin?? o parayla ben hattı çektiririm modem kurulumunu da kendim gayet kolay bir şekilde yapabilirim zaten....

"TurkNet’e yeni gelen müşterilerimizin en büyük sorunlarından biri, eğer başka bir operatörden doğrudan geçiş yapmıyorlarsa, ankastre kutusundan evlerine kadar olan bağlantıyla uğraşmaktı. Hatta ev içerisinde tesisat olmayan abonelerimiz olduğunu ve ilk kurulum sürecinde büyük sıkıntı çektiklerini gözlemliyorduk. Evde modeme kadar kurulum hizmetinin, yeni abonelerimizin hayatını çok kolaylaştıracak ve artık yeni hat tesislerinde kurulum süreci daha hızlı ve kolay sonuçlanacak."



İ
6 yıl
Yarbay

Ben evde kurulum istedim önce randevu da aldım. Sabah bir baktım internet sinyali var. İptal edin dedim. Bir mesaj geldi iptal etsek bile 60tl ödenir diye. Sonra kurulum talebi iptal edildi diye mesaj geldi. Yalnız bağlantıda problem de var hız 0,1mbit çıkıyor. Tuhaflıklarla başladık hayırlısı. Allah'tan taahhüt yok yoksa kanser ederdi



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

K
6 yıl
Yüzbaşı

Sayın @TurkNetDestek yetkilisi,

VDSL aboneliği düşünüyorum. Oturduğum ev 50 Mbs'ye kadar hız alabilmekte. O kadar olmasa bile en az 35 Mbs hız alacağımı sanıyorum. İrtibata geçmenizi istiyorum. Özel mesaj yoluyla irtibata geçerseniz iletişim bilgilerimi verebilirim. Kolay gelsin...




Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
F
6 yıl
Yüzbaşı

Başlık hortlamış yine aklıma geldi bak. İlk mesajda evde modeme kadar demişsiniz. 10 metreye kadar kablo ücretsiz demişsiniz. Gelen elemanınız "Yanımda Kablo yok,modemi buraya getirin" dedi. Yemek masasının üzerinde modem duruyor o arkadaş sayesinde mesela.



L
6 yıl
Onbaşı

Evraklar tamamlandı haber bekleme aşamasına geçtik bizde evde kurulum için ancak evin içinde kablo yok şuan yani direkten gelen bir kablo var onu evin içine odaya kadar kendi imkanlarımızla çekmemiz gerekiyor sanırım bilgisi olan arkadaşlardan ricam cevap yazın lütfen.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
6 yıl
Yarbay

Telekom eve kadar kablo çeker, evin içine modeme kadar kabloyu senin çekmen gerekiyor. İster kablo al kendin yap, ister elektrik tesisatçısına yaptır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @yattara_92
H
4 yıl
Yüzbaşı

O kadar aradım taradım su evde kurulum için 10 metreden sonrası metre başı kaç para? Çok mu zor bunun fiyatını yazmak yada ilçeden ilçeye kablo parası mi değişiyor anlamadım. Metreye kaç para alıyorsunuz hocam?@TurkNetDestek



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
T
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, kablo ücretini ekipler elden teslim aldığı için güncel fiyat bilgisi bulunmuyor. Ben bu konuda bilgi talep ettim. PM üzerinden benimle iletişime geçmeniz durumunda güncel bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @HerGiyotineBurnunuSokma
P
4 yıl
Teğmen

Turknet kullanıcısıyım. Adresimdr vdsl kullanabılıröıyım ordan yardımcı olabılırmısınz



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
F
4 yıl
Yüzbaşı

Yaklaşık 4 gün önce size başvuru yaptım. Hattım açık mı değilmi nasıl öğrenebilirim acaba ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, www.turk.net/oim sayfamızdan size uygun sunduğumuz paketleri görüntüleyebilirsiniz. VDSL destekliyorsa seçim yaparak geçişi yapabilirsiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @mujdat_tastemel
T
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, aktivasyon işlemlerinizi www.turk.net/oim sayfamızdan takip edebilirsiniz. Aktif olması durumunda aktivasyon işlemleri tamamlandı yazacaktır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @FuKaGa
O
4 yıl
Onbaşı

selamlar türknet destek. şikayetim ile alakalı online işlem merkezinden yazdım ama illa ücret alacağız dye diretme yapılmakta. şimdi konu şöyle. yeni abonelik başvurusunda bulunduk evrakları yolladık belki 1 ay sürdü internetin bağlanması, daha sonra internetiniz aktif oldu mesajından sonra modemi hatta taktık ve bağlantı yapıldı mesajının geldiği gün kullanmaya başladık. kuruluk ekipleri sizi arayacaklar ve kurulum için randevu alacaklar dedndi ama o aramanın gelmesi bile günler sürdü. neyse nihayetinde arandık dedim ki kurulum hizmeti için arıyorsunuz ama internetim zaten çalışıyor gerek yok bu hizmete dedim. gelseniz neyi kuracaksınız değil mi? :) neyse arayan kişiye dedim ki kurulum hizmetini almadığım için kurulum hizmeti için istenen 66tl ücretin de alınmamasını talep ediyorum dedim. telefondaki kişi biz taşeron firmayız biz kuruluma gelmediğimiz için türknet'e fatura kesmeyeceğiz ama onlar size keserse bunu türknet ile görüşmeniz gerekiyor dedi. ben de içimden dedim ki türknet heralde müşterisini düşünür fatura göndermezler, neyse kurulum için gelen olmadı, ama fatura anında geldi türknet e ilettim konuyu ve faturanın iptal edilmesini talep ediyorum dedim. bana gelen cevap "kurulum ücreti sadece kurulum değil bir defalığına mahsus arka planda olan tüm işlemler için alınmaktadır" böyle bir açıklama sözleşmede yok eve gelip kurulum yapılacak kablo çekmek gerekirse metre ücreti ile kablo da çekilecek yazıyor. madem başka şeylerin parası var ozaman kurulum parasını düş geri kalanı al ? o da yok hepsini alacağım diyor yani, durum bu şekilde. buradan bu konuyu dile getirmem 2. aşama. eğer ki iptal edilmediği taktirde tüketici hakem heyeti mahkeme vs nereye gidilebilirse oraya gidip hakkımı arayacağım.
şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
Y
4 yıl
Onbaşı

Başıma geleceklerden habersiz TurkNet firmasından hizmet almaya karar verdim. Hizmeti aldığım ilk gün altyapı çalışması var kesinti ve kopmalar yaşayabilirsiniz uyarısı çıktı ve 1 aya yakın devam etti. Konuyu şikayet ettim faturamı tekrar düzenleyin dedim ama nafile TurkNet tarafından söylenen şey eğer sorun TurkNet kaynaklıysa indirim yaparız. Sanki altyapı çalışmasını ben yapıyorum kontrol edeceklermiş.
Faturamı düzenlemediler tabii ki kesinlikle telefon ile arayarak kimseye ulaşamıyorsunuz.

İlk fatura kesim tarihim geldi TurkNet sistemi ilk ay 2 fatura birden gönderiyor onları ödedim. Aradan 2 gün geçmedi 20 TL lik bir fatura daha gönderdiler. Şikayet konusu açtım. Aynı gün 20 TL olan faturamı 53 TL olarak yeniden düzenlediler. Neyin faturası olduğu belli değil. Şikayet konusu açtım 24 saate dönülecek yazıyor ne arayan var ne soran. Müşteri hizmetlerini arasanız da kimseyle görüşemiyorsunuz telesekreter sizi bir sağa bir sola yönlendiriyor kapatıp TurkNet sistemini girip ancak mesaj yoluyla şikayeti bildiriyorsunuz ona da ne zaman cevap verirlerse.

Arkadaşım nasıl rezalet bir çalışma sisteminiz var.

Şu an TurkNet sisteminde tekrar altyapı uyarısı var. Bu da bu aya özel hizmetleri sanırım.

Sizden hizmet aldığım günden beri şu virüs ortamında bir stres de siz kattınız.

Arkadaşlar sakın türknete geçme gibi bir hata yapmayın baştan aşağı rezalet başka birşey degil. birde resmen dolandırıcılık yapıyorlar. ilk ay 3 ayrı fatura nedir ya nasıl bir tezgah kurdunuz.

Tesadüf ya bu mesajı yazarken bile bağlantım koptu telefondan internet paylaşımı açıp öyle yapıyorum. SAKIN arkadaşlar biz düştük bu tezgaha siz düşmeyin.

0 Görüntüleme


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, bu konuda size yardımcı olmak isterdim. Ancak evde kurulum hizmeti ücreti ile ilgili maalesef iptal işlemi yapamıyoruz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @olmezugur
T
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, kullanmadığınız hiç bir hizmet için sizden ücret almayız. Bu konuda arkadaşlarıma hızlı bir şekilde incelenmesi için talepte bulunucam.

Her ayın 1'i fatura kesim tarihidir. İlk ay kısmi faturanız ile birlikte bulunduğunuz ayın dönem faturası gönderilir. Ekstra 3. ay ücreti alma gibi bir durum söz konusu olamaz. Bu konuda açtığınız kayıt numarasını buradan paylaşabilir misiniz?




Bu mesajda bahsedilenler: @ysn1453ysn
O
4 yıl
Onbaşı

Peki ozaman. tüketici haklarına başvuralım bakalım onlar ne diyecekler. teşekkür ederim vermediğiniz bir hizmet için ısrarla ücret talep ettiğiniz için




Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek