Merhaba, biz abonelik dönemine göre faturalama yaptığımız için düzenlemelere mayıs ayında başlayıp haziran ayı sonuna kadar tamamlayacağız. Bu sebeple çıkan faturaların bir kısmının son ödeme tarihleri haziran ayında bir kısmı da mayıs ayında. Biz de tüm kullanıcılarımıza adil davranmak adına uygulamamızı mayıs ayında başlattık.
Benim Mayıs faturam (son ödeme tarihi 17-18 Mayıs) 100 tl + statik ip 12 tl geldi, bazı kişilerde zam Mayıs ayında geçerli iken bazılarında Haziran ayında geçerli anlayacağınız. @megaster
Son ödeme tarihim 30 mayıs. Haziran ayına kadar zam yok taahhüdü verip hak hukuk açıklaması yapmak saçmalık. Haksızlık olmasın diyorsanız diğerleri için de zammı geç yaparsınız. Abone başına 40 TL için şirket itibarını yerler bir etmeye değer mi? Yılbaşında tarih vermeden direk zam yapsanız alacağınız tepki daha az olurdu.
Merhaba, sizi anlıyorum ancak çıkan faturaların bir kısmının son ödeme tarihleri haziran ayında bir kısmı da mayıs ayında. Biz de tüm kullanıcılarımıza adil davranmak adına uygulamamızı mayıs ayında başlatıyoruz. PM üzerinden müşteri numaranızı konu linki ile paylaşırsanız ekiplerimize daha detaylı bilgi vermeleri için durumu paylaşacağım.
< Resime gitmek için tıklayın >