Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 6 misafir
39379
Cevap
878419
Tıklama
105
Öne Çıkarma
Cevap: TurkNet Destek Burada (1771. sayfa)
M
2 yıl
Yarbay

4 yıldır istisnasız oluyor. 2 ay sonunda da, evet kapasite sorunu var diyerek gerekli tedbirleri alıyor ancak 2 ay boyunca bilgisayarı kablo ile bağlayın, tesisatı kontrol ettirin gibi cevaplar yazarak oyalıyorlar. 2 kez hadi 3 kez olsun, 4. yıl oldu hala aynı bahaneler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 13 Ekim 2022; 23:14:55 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @3uncubayezit
3
2 yıl
Teğmen

Umarım uzun sürmez bu seferki... Yoksa abone kaybedecekler...



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mcgoktug
T
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, hattınız 13 saat 36 dakikadır online olarak görünüyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @bayt93
T
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, net uzmanımız size arama yaptı ancak ulaşamadı. Hattınızda şu anda sorun yaşıyor musunuz?


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mcgoktug
M
2 yıl
Yarbay

ilk mesajımda yazdığım gibi hattımda herhangi bir sorun yok. 00:15 itibariyle her şey normale döndü. Ne hız ne ping, ne bufferbloat sorunu yaşamıyorum. CRC hatası almıyorum. Hattım harika değerlere sahip.

Kontrolleri sabah yapıp bir sorun yok yazmış uzmanınız. Ben sorun olan saat aralığını boşuna mı belirttim?




Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
P
2 yıl
Yüzbaşı

Merhaba yaklaşık 10 gündür netspeed firmasından türknete geçiş sürecini başarılı olarak tamamlayabilmiş değilim. Şöyleki özel kuryenin gelip sözleşme imzalatması zaten 1 haftayı geçti sözde 48 saatte geleceklerdi. Hadi neyse olur böyle şeyler. Sözleşme sisteme yansıdı ve 11.10.2022 tarihinde türknet sesli onayımı alıp geçiş başvurumu netspeed firmasına iletti. Bundan sonraki süreçtede 48 saatte tamamlanması gerekiyordu. 12.10.2022 tarihinde öğlen vakitlerinde internetim kesildi. Durum üzerine türknet firmasını aradım ve süreç hakkında bilgi verdikten sonra onlardan netspeed firmasının henüz geçişime onay vermediği bilgisini edindim. E öyle olunca hemen netspeed firmasını aradım ve onlarda geçiş için 12.10.2022 tarihi itibariyle geçiş onayını verdiklerini söylediler. Tekrar türkneti aradım ve netspeed firmasının geçişe onay verdiğini ancak sizde onayın gözükmediğini belirttim ve durumu ilgili kişilere iletecek şekilde mail atıldı. 13.10.2022 tarihindede ilgililerin sorunu çözümlemesi için bekledim ancak bir gelişme yine olmadı bu arada internetim yok tabi. 14.10.2022 tarihinde tekrar turkneti aradım ve şikayet durumunun sürecini sordum fakat bir cevap alamadım. Yine netspeedi aradım ve türknet firmasının, geçiş için vermiş olduğunuz onayı göremediğini tekrardan kontrolünün yapılmasını teknik bir sorun vs olabileceği ihtimali için yapılmasını istedim ve sağolsunlar hemen ilgili departmanla görüşüp onayla ilgili kendi bünyelerinde herhangi bir sorun gözükmediği, türknet firmasının verilmiş olan onay sürecini devam ettirmediği bilgisini vermiştir. Tekrardan türkneti aradım ve durumu izah ettim ancak türknette selim adlı görüştüğüm kişi içerisine düştüğüm malum durumda beni çıldırtmayı başardı.Neymiş efendim ilk defa geçiş işlemi yapmıyorlarmış sisteme onay yansımamış bekliceksiniz vs. Ya ben zaten haddinden fazla sabırla beklemişim. Buna rağmen yardımcı olmak yerine bu tarz bir itamla karşılaşmakta ayrı bir hizmet anlayışı olsa gerek. Ya arkadaş ortada bir sorun var ya netspeed firması yalancı ya da türknet firması. Bu süreçte türknet firması sorunu çözmek için geçen süreye rağmen hiçbir girişimde bulunmamış ve bana geri dönüş yapılacağını belirttikleri halde dönmemişlerdir. Son çareyi buraya yazmakta buldum. Burdanda bir sonuç çıkmazsa başka iss ye gitmekten başka çağrem kalmayacak. hesap no 2887607(Not: türknet nihayet aradı ve sorunun çözümlendiğini hatanın kendilerinden kaynaklandığını belirtrek özülerini dilediler)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi picea22 -- 14 Ekim 2022; 14:41:56 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Aktivasyon ekibimize işlemlerinizin önceliği için bilgi verdim. Kontrol ederek sizinle iletişime geçecekler.




Bu mesajda bahsedilenler: @picea22
P
2 yıl
Yüzbaşı

teşekkürler sorun düzeltildi



L
2 yıl
Yüzbaşı

abone numaram 2654762 internet ışığım yanmıyor destek kaydı oluşturamıyorum ilgilenirmisiniz rica etsem





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordert -- 14 Ekim 2022; 14:51:57 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhabalar, sizin için 56985251 numaralı destek kaydınızı oluşturdum. Net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi verecekler.




Bu mesajda bahsedilenler: @lordert
P
2 yıl
Yüzbaşı

hesap no 2887607 için ipv6 tanımlatabilir misiniz? @TurkNetDestek


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
M
2 yıl
Yarbay

Dün kaydı açarken belirttiğim gibi, normalde 92mbit ve 14ms ping değerine sahip stabil olan hattım, akşam 20.30 sonrası bu halde. Uzman arkadaşınız kontrol ettik sorun yok yazıp kaydı kapatmaya çalışıyor. Her akşam bunu yaşamak zorunda mıyız? @TurkNetDestek


< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 14 Ekim 2022; 22:7:33 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
T
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, talebinizi online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturarak iletebilirsiniz. Uzmanlarımız kontrol edip iletişime geçecek.




Bu mesajda bahsedilenler: @picea22
T
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşabilir misiniz?




Bu mesajda bahsedilenler: @mcgoktug
T
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Özel mesaja izin vermediğiniz için sizinle PM üzerinden iletişime geçemiyorum. Hattınızın kontrolleri devam ediyor. En kısa süre içerisinde uzmanımız bilgi verecek.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mcgoktug
M
2 yıl
Yarbay

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Konu içinden yazmanız yeterli. Uzman arkadaşlarınız genelde belirli hazır cevaplar ile bir an önce destek kaydını kapatmak için çabalıyorlar. Aynı çabayı çözüm aramak için gösterseler size de ayrıca ulaşmak zorunda kalmazdım. Genellikle size ulaştığımda sorunum bir şekilde çözüme ulaşıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
T
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Gelişmeler paylaşıldıktan sonra sürecinizi tekrar kontrol edebiliriz. Buradan benimle dilediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @mcgoktug
E
2 yıl
Er

16 Eylül 2022 itibariyle yaptığım başvurum üzerinden tam 1 ay geçmesine rağmen hala internet bağlanması adına hiçbir ilerleme kaydedilemedi. Başvurumu yaptıktan 1.5 hafta sonra gelen kurulum ekibi binada altyapı sinyalinde sorun olduğunu söyleyip altyapı ekibini yönlendirdiklerini 48 saat içerisinde çözülüceğini söylediler. Üzerinden 3 gün geçtikten sonra aradığımda 1-10 gün sürebilen bir işlem olduğunu aciliyetimi bildirdiklerini söyleyip mağduriyetinizi hemen çözücez vaatleri verdiler. Durum hakkında bilgi almak istediğim için aradığım müşteri hizmetleri sorduğum sorulardan rahatsız olup (ki bu sorular altyapı ekibi ne zaman randevu verir, neye göre veriyor, hızlandırmak için elinizden hiçbir şey gelmiyor mu vb) sert bir dille görüşmeyi sonlandırmak istediğini söyledi. Müşteri hizmetleri kurulum hizmeti açısından çok yetersiz ve bazıları ne iş yaptığından bile habersiz ve saygısız. Ekipler de birbirinden habersiz. Kurulum ekibi 2 kere altyapı ekibi gelmiştir herhalde çok uzun süre geçmiş diyerek randevu aldılar derslerime girmeyip onların gelmesini bekledim ama bir randevuya direkt gelmediler diğer randevuda da gelen ekibin bana söylediği şey yine altyapıda sorun olduğu ve altyapı ekibini yönlendirdikleri oldu. İlk kurulum ekibi geldiği günden beri 20 gün geçti müşteri hizmetleri her seferinde hiç merak etmeyin en kötü ihtimalle haftaya internetiniz kurulmuş olur biz aciliyetinizi belirttik elimizden başka da bir şey gelmiyor diyorlar. Ben bir öğrenciyim. Bir sürü online dersim var ve hepsini kaçırdım. Vize haftama şurda günler kaldı en azından diyordum kayıt izlerim telafi ederim ama hiçbir aksiyon alınmıyor. Elimden müşteri hizmetlerini aramaktan başka bir şey de gelmiyor. Onlar da benden farksız zaten hiçbir şey yapamıyorlar. 21. yüzyılda kim 1 ay internetsiz ne yapsın. Lütfen ilgilenebilir misiniz. @TurkNetDestek


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşır mısınız?




Bu mesajda bahsedilenler: @ezgisıcak
A
2 yıl
Çavuş

Türknet sorun çözmüyor. Kendi altyapınızı yapıyorsunuz ama kendi abonenizi zerre kadar umursadığınız yok.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.