Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
32
Cevap
6387
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Turknet çilesi- Tüm mağdurları BTK'da şikayet oluşturmaya davet ediyorum
E
7 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

2 Haftadır Türknet'in aktivasyonu için uğraşıyorum. Forumu şöyle bi okuyunca baştan sona Türknet'in mağdurlarıyla dolu olduğunu görüyoruz. Müşterisini bu kadar kaale almayan, müşteri hizmetleri sıfır olan bir firma. Sanki firma gerçekte yokta sadece kağıt üzerinde var gibi. Telefonla müşteri hizmetleriyle konuşmak teyp kaydıyla konuşmak gibi. "Sorununuzu en kısa sürede çözücez" diyorlar ama sorun ne ve nasıl çözüceksiniz derseniz bi cevapları yok. Sadece geçiştiriyorlar.

Tüm Türknet mağdurlarını BTK'ya şikayet oluşturmaya çağırıyorum ki hiçbir firma bundan sonra veremeceği bi hizmeti satmaya kalkmasın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esomer -- 2 Ekim 2017; 11:56:25 >

T
5 yıl
Onbaşı

Sorun şu yaklaşık 8 gündür akşam 7 den gece 1 e kadar internet hızım düşüyor sizin kontrol ettiğiniz zamanlarda sıkıntı yaşamıyorum siz sabah saatlerinde internetimi kontrol ediyorsunuz ve bana dalga geçermiş gibi internetiniz de bir problem görünmüyor diyorsunuz benim yaşadığım sorun akşam 19:00 ile gece 01:00 arasında olan ping dalgalanma sorunu bunların ikisi de youtube'de 360'p bir videoyu izleyemeyecek hale getiriyor daha önce de bu sorunları yaşadım düzelttiniz lütfen artık düzeltir misiniz akşam işten geldikten sonra geçiyorum bilgisayarın başına gece 01:00'a kadar bu sorun devam ediyor daha sonra düzeliyor ancak sorunum akşam 7 gece 1 arasına lütfen yardımcı olunhttps://i.hizliresim.com/nQjpLg.png fotoğrafa bakarsanız kablolu yapmış olduğum test sonuçları içler acısı yardımlarınızı bekliyorum < Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.