Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir
11889
Cevap
207396
Tıklama
25
Öne Çıkarma
Cevap: Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (477. sayfa)
M
5 yıl
Teğmen

Benim taahhütüm de haziranda bitiyor. Bana da 129 tl fiyat çıktı. Altyapı kontrolu yaptım. Altyapı gelmiş. Yine de bazı tereddütlerim var hız konusunda. Acaba superboxtan iyi olur mu ? Superbox fiyatı çok fazla.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sky__walker
M
5 yıl
Teğmen

Benim taahhüt bitecek Bursa içi devir edebilirim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @nman
S
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Mufape

Benim taahhütüm de haziranda bitiyor. Bana da 129 tl fiyat çıktı. Altyapı kontrolu yaptım. Altyapı gelmiş. Yine de bazı tereddütlerim var hız konusunda. Acaba superboxtan iyi olur mu ? Superbox fiyatı çok fazla.
Fiber altyapı geldiyse ölüsü bile superbox tan iyi olur. Altyapı olan hiçkimseye tavsiye etmiyorum Superbox ı.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mfpektas
M
5 yıl
Teğmen

Fiber gelmedi. Vdsl altyapısı görünüyor. Turknet üzerinden sorguladım ama ablama port sorunu çıkınca ona da tırsıyorum. Normalde Turknet iyi ama bu son port olayı canımı sıktı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @sky__walker
S
5 yıl
Teğmen

Hangi paket için 129 tl teklif yaptılar acaba? Normalde 149 veya 159 tl olarak 10 mbps devam paketleri var.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mfpektas
C
5 yıl
Onbaşı

Geçen sene haziran ayında bulunduğum konumdaki altyapının upload olarakk maksimum 1.2mbps vermesi sebebi ile başlattığım 10mbps sınırsız superbox hzimetimde uzun süredir upload kısmında sorun yaşıyordum. Ki bu hizmeti alma sebeplerimin başında 10mbps upload hızını vaad etmeleri vardı. İlk telefon ile yaptığım superbox başvurum esnasında ısrarla sorduğum upload 10mbps olacak değil mi soruma verilen evet yanıtına mütaakip superbox üyeliğimi başlattım. Aralık ayı dahil sorunsuz olarak 10mbps varan uploadd hızını sıkıntısız aldım. Ancak ocak itibari ile upload 5mbps hızı geçmemeye başladı. Dün itibari ile açmış olduğum teknik desteğe cevaben evime gelen ekip ve sonrasında aradığım müşteri hizmetleri yetkilisinin verdiği bilgiyle şok oldum. paketimin upload hızı 2mbps olduğunu şu an aldığım hızın normal olduğunu belirttiler. Bu konuyla alakalı başvuru esnasında yapmış olduğum telefon görüşmesinin incelenmesini, o günlerde internet ortamında yapılan reklamların gözden geçirilmesini, turkcele gönderdiğim geçmiş tarihli superbox hizmetiniz ile aldığım değerleri gösteren test sonuçlarını dikkate almalarını, varsa turkcell tarafından tek taraflı olarak bir servis değişikliğine gidildiyse bu konuda tarafımı bilgilendirmelerini talep ettim.Yapılan geri dönüşte; hizmetin daima klasik şu mbps e varan hızlarda denilerek satışı yapıldığını, asla o hızları her zaman almayı garanti etmediklerini, şu an aldığım 3-5mbps değerlerin normal değerler kabul edildiğini, paketimin upload ve download hız sınırının 10mbps olduğunu fakat baz istasyonu ve çevremde artan superbox abonelerine bağlı olarak bu hızın düşmesinin olası olduğunu vb. uzun uzun anlattılar. Bende haziran ayında taahhütümün biteceğini, yenilemek istemediğimi belirttim(gerçi yenilemek istersem de 2 lokasyon kuralına ve maksimum 2mbps upload hızı sınırına göre olacağı söylendi direk kendileri tarafından). O kadar para verip böyle rezil bir servis almayı düşünmüyorum elbette. Airfiber dedikleri olay gelmiş bizim buraya onda bile upload 4mbps, download 16mbps ve 75TL aylık. Benim superbox maceram bu. Umarım bilhassa upload için almayı düşünenler varsa bu yazıya denk gelirler ve fikir edinirler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capreolus -- 30 Mayıs 2020; 21:35:37 >

M
5 yıl
Teğmen

10 mbps için böyle teklif aldım. Kesin vergiler falan dahil değil-dir 149 u bulur.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @skylinegti
Y
5 yıl
Er

Bugün itibari ile Turknet e başvuru yaptım, vdsl ile 50 mbps a kadar altyapı görünüyor. Gelelim şu meşhur Superbox a, 4 aydır 10 mbps a kadar sınırsız paketi kullanıyorum. İlk hafta hariç vaad edilen hızı asla ama asla alamadım, 3 defa teknik talep başvurusu yaptım ne arayan var ne soran. Zar zor bağlandığım internet kopa kopa bir hal oluyor. Dağ başında da oturmuyorum İstanbul un orta yerinde yaşıyorum. Telefondaki internet harika bir şekilde kullanılırken Superbox sürünüyor. Superbox yetkilisi muhakkak okuyacaktır bunları müşteri memnuniyeti ıvır zıvır adına, ilgili arkadaşlara söylüyorum BOŞSUNUZ, BOMBOŞSUNUZ! Tüm samimiyetimle söylüyorum bundan önce kullandığım 8 mbps a kadar adsl hizmeti bundan kat kat daha iyiydi. Paranızla rezil olmak istiyorsanız buyurun meydan sizin bağlatın Superbox. 5 diş sinyal görünen cihaza bir telefon ya da bilgisayar kaplumbağa hızıyla bağlanıyor şaka gibi ya. 129 liralık pakete 149 dan aşağı fatura ödediğimide hatırlamıyorum ayrıca. Bağlatmadan önce müşteri hizmetlerindeki gevşek gevşek konuşan hanımefendi 129 liranın üzerine 1 lira dahi gelmeyecek sabit ödeyeceksiniz dediğini çok iyi hatırlıyorum. Gidin 8 mbps adsl alın yine de bunu almayın derim paranıza yazık. Turknet başvurum onayladığı, internetim bağlandığı an cayma bedeli ne olursa olsun o an iptal edicem, 8 aylık taahütüm var ama zerre umrumda değil.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
5 yıl
Yarbay

Öncelikle hayırlı olsun.Bende evimde turknet kullanıyorum.Ayriyetten superbox ta var.Turkneti bağlatirken sadece siteden gözükene aldanıp 50 lik başvurusu yaptıysan ,turknet seni superboxtan 10 kat daha fazla süründürebilir.Ben evime turknet 35 lik bağlattım hiçbir sıkıntı yok.10 gün sonra hız kesmedi 75 lik olana geçiş yaptım internet üzerinden ,hat kaldırmadığı halde beni 75 lik olana geçirmişler.Müsteri hizmetleri yok tam 2 aydır ,1 saat Aralık larla internet kopuyor ,hayatımda böyle birşey görmedim.Sadece uygulama üzerinden destek atabiliyor sun ,onlarla otomatik mesaj donüyorlar.Dalga geçiyorlar.2ay mesajlaştıktan sonra bir babayiğit ,aralarından çıkıverdide , hattaki sorunu cözdü.Turknet şans işi .En ufak birşeyde karşında kesinlikle muhattap bulamazsın.İnsallah sorun çıkmaz .



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Yasin.Safak
Y
5 yıl
Er

Zaman ayırıp bilgilendirme yaptığınız için teşekkür ederim. Tam 10 senedir aynı adreste ikamet ediyorum, Turknet, Ttnet, Superonline ve Superbox kullandım bu adreste. Hepsi arasından en sorunsuzu Turknet olmuştu zamanında, ki taahütüm bittikten sonra Turknet e devam etmediğim için pişman olmuşluğum da var. Tabii o zaman 8 mbps a kadar Adsl alıyordum ama hiç bir sorun yaşamıştım çok şükür. Umarım yeni dönemde aynı memnuniyeti yaşarım. Hocam madem Turknet kullanıyorsun Vdsl için modem seçimini neye göre yapmalıyım bilginiz varsa yardımcı olur musunuz? Modemi kendim alıcam o yüzden bakıyorum sabahtan beri ama sonuca ulaşamadım.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @AppleFoni
G
5 yıl
Yarbay

Keşke ,superbox a hiç bulasmasaydın ,turknette sorun yoksa hep öyle devam etseydin kardesim.Suan benim internetteki sorunu çözdüler sıkıntı çıkmazsa ki çıkmaz artık 10 gündür kopmuyor.Böyle gider.Sana tavsiyem bikere bağlattınmı ,üst pakete felan geçiş yapma düşürmüyorlar da.Öyle kal.Tahadut felan olamamasıda çok güzel.İstediğin zaman iptal ettirebilirsin.Sana davet kodu verebilirim.2.ay 2 mizde interneti 1 ay bedava kullanabiliriz.Bağlattıktan sonra kodu bağlatırken aradığın numaraya veriyorsun 2. ay bedava.Modem olarak kaç lık bağlatcaksın letgodan 2. El bir modem al ucuzdan ,gidip 0 alma 150 ,200 lira verip.Bende turtelekomdan kalma fiber modemi var direk ona , verdiler interneti.Tabi 57 mbps ye çektiler,75 lik olandayim ama 57 kullanabiliyorum. < Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Yasin.Safak
G
5 yıl
Yarbay

Yok , evde fiber de var.Telekomun tahadüt ü bitti , turknet e geçtim 2 aydır büyük sıkıntı yasattılar .Turknette superbox gibi ,şans işiymiş.Superbox ta traşa bağlamaya başladı ,tam tahadüt yenilettim evde kullanılmaz , 2 aydır superboxla idare ediyoruz , mutfakta tabletten TV açık , tvdende bişey açınca , telefonlardaki net yavaşlıyor ,turkneti yaptılar Allah'tan ,superbox başka yerlerde de bana lazım oluyor.Evde kullanıyor olsaydım ,direk kapattırırdım.Artık eski verimliliği kalmadı.Yakında bu kafayla devam ederlerse , Vodafone yi geçerler.İnsanlara ev interneti diye sattıkları şey artık evlerde internete girmiyor .Şikayet varda sayfa çökmüş superbox şikayetlerinden.Nerde eski herkesin memnun olduğu Türkcell .Çok ciddi düşüşler var ,İnternet hızlarında 1 sene daha böyle giderse ,Çok kişiyi kaybederler.Birde çok değişik sınırlamalar getiriyorlar , insanın gıcığına gidiyor bu kadar para verip , sınırlamalara mahkum bırakılmak .Adam Telekomda , abone alımına kapanmış tarifeye bile tahadüt ,yenileyip teklif alıyor.Turkcellde tahadutun bitince ne olacağın bile belli değil .Adam şimdi sınırsız ı kaldırıyoruz dese ,tahadutun bitince seni sormadan kotalıya atar.İlersi yok.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mgsgsg2010
G
5 yıl
Yarbay

Şuan sorunsuz kullanıyor san ,sıkıntı yok. Valla Pandemi , bize bu ülkenin kablolu , kablosuz bütün şirketlerin alt yapısının , berbat olduğunu gösterdi .Demekki herkesin sınırsız veri alışverişi yapabilmesi için uygun değilmiş altyapı.Ev internetle rinde bile , dalgalanma yaşandı.Hepsinin kendilerine çeki düzen vermeleri lazım .Adam yemeleride , bir yere kadar.Artık kimse yemez .



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @efem-35
G
5 yıl
Yarbay

Sen Superbox un en iyi dönemlerinde bile burada gelip , berbat berbat diye , sayfalarca yazı bırakıyordun kusura bakma.Simdi fiyatlar yükseldi , hızlar kötüleşti .Zamanında diyordum diyorsun.Ortaya laf bırakma eğer bana birşey yazacaksan beni etiketleye bilirsin.Korkma Şikayet etmem.
Burda gelip , başkaları gibi hiçbir zaman yardım arayışında da olmadın.Bir yıl öncesi bile ,gelip yazdığın şey.Çok kötü kelimesi.Ben senin kötü hizmet aldığına , halen daha inanmıyorum .Sözlerinde bile çelişki var zamanında diyorsun .Demekki şimdi mükemmel sorunların çözüldü .
Madem ortaya birsey , atıyorsun devamını getireyim ,burda birlik olup hizmeti kötülediğin kişilerden birtanesi , pttcell 'in sınırsız internetini kullanıyor.Superbox u yok,birtanesi VPN ile turktelekomun beleş internetini kullanıyor Superbox u yok, bir tanesi ,vodafone.Superbox ile alakası yok.Gecende ban yediğimde VPN ile telekomun internetini kullanan adamla birlik olup sınırsız yemesi lazım diyorsun.Şuan yaptığım gibi bak adam üstte bana teşekkür etmiş , ne zaman iyi birşey yapsam gelip buraya saçma şeyler yazıyorsun senin amacın burda belli .Kimse bu saatten sonra yemez1,5 yıldır bu konudasın tek yazdığın şey , çok kötü almayın , sakın bağlatmayın.Sen kötü hizmet aliyorsan , başkaşınında kötü olcak diye birsey yok.Sen yardım isteyip nasıl çözülür deseydin bikere , burda kimse sana birşey demezdi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 1 Haziran 2020; 2:23:48 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @onkuba
M
5 yıl
Binbaşı

Bölgemde altyapı berbat. Superbox alternatifsiz.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

P
5 yıl
Teğmen

Gs stadina 5dk uzaklikta olan biyerdeyim altyapi yok diye basvuruyu iptal etmisler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 yıl
Teğmen

Ne zaman bitiyor hocam modemi kargoyla mı göndericeksiniz bayiye mi vereceksiniz



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hk@n
A
5 yıl
Yüzbaşı

Belli frakansa kadar izin verilmelidir bence hocam
. mesela 3.5ghz n78 bandi ve altindaki bandlar kullanilmalidir. Zaten en uzun mesafeye ulaşan n78 bandiymis.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @efem-35
A
5 yıl
Yarbay

Taahhüt bitince modemi herhangi bir bayiye vermemiz yeterli mi ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
5 yıl
Yarbay

Yeterli Değil , hiçbir bayi almıyormuş modemi, fazla fatura çıkarmak için kimse aramıyormuş bile.Müşteri hizmetlerini bir ara , belki bilgileri vardır ,yönlendirirler.Bilgileri yoksa Bulunduğun bölgedeki Superonline , bayisine git.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Anthropomancy