Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
60
Cevap
2981
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu görevinden ayrıldı (2. sayfa)
K
5 yıl
Yarbay

İnternet paylaşımı sonunu hazırladı



D
5 yıl
Yarbay

gelen gidenden kötü diyenler, bu cell'den şikayet edenler. enseninzde tabanca mı var? şikayet edecepğinize silin hayatınızdan. herkes böyle yaparsa bakın nasıl hizaya gelir.




N
5 yıl
Yarbay

Çok dandik bir vatandaştı böylesi iyi oldu bence.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
5 yıl
Yarbay

süreyya ciliv çıtayı çok yükseltti



E
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ByLorem_54

Bu durumu Turkcell de çalışan birine sorduğumda fiyatları düşürmelerine btk nın izin vermediğini söylemişti. İzin vermeme nedeni Turkcell fiyat düşürürse diğer operatörlerin rekabet edemeyecek olmasıymış kulağa pek mantıklı gelmiyor ama olur mu olur.
Bu şehir hikayesini birileri uydurdu birileri yaydı. Bu forumda hukukcular da bu durumu bazı konularda anlattı. Turkcell'in fiyatlarını düşürmesinde hukuki hiç bir engel yok. Turkcell fiyat düşürmez. 35 TL'ye verdigi 5 GB interneti 30 TL'ye vermesinde hiç bir engel yok.
Paket ve tarifelerde 5GB interneti 25 TL'ye vermekte de engel yok.
Turkcelin yüksek fiyatlarına rağmen Turkcell ucuz vermek istiyor ama BTK izin vermiyor demek ne kadar mantıklı. Paketlerde kriter yok,paketler bittikten sonra dakika konuşma ücretlerinde kriter var. Yada paketsiz olarak dakika / kuruş bildiğimiz ücretdirmede sınır var ve şuan neredeyse hepsi aynı dakika/kuruş miktarından konuşturuyor vodafonenin bazı tarifeleri hariç.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
5 yıl
Yarbay

Müşteriyi keriz gibi sağmaya çalışıyorlar, yeni urun çıkaracağına elindeki müşteriyi kaybetmemeye çalış

Taahhutum bitmiş, kimse aramıyor, fiyat 2 kat olmuş, şuan 40 tl ye kullandığım tarife turkcellde 100 tl

Aylık 200 tl ödeme yapıyordum. Sanki zannediyorlar turkcele köleyiz. Bu kafayla çok müşteri kaybederler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
5 yıl
Yarbay

Kaan'ın yönetim döneminde Vodafone en fazla gelişen şirket olmuş :)





Bu mesajda bahsedilenler: @TITAN
N
5 yıl
Yüzbaşı

Keltoşun neden bıraktığı açıkça ortada.Net söylüyorum keşke batsan TURKCELL.

< Resime gitmek için tıklayın >



E
5 yıl
Yarbay

Turkcell fanlığı yapan bir kişi şurada BTK kararında Turkcell'in Telekom ile aynı fiyattan tarife sunmasını engelleyen kararın altını çizip gösterebilir mi?
Bu kadar yapmayın ya. Ya gerçekten Turkcell fanboy dedikleri doğruymuş. Hukukçular tarafından bu karar hem TV'lerde hem sitelerde açıklandı. Bahsi geçen BTK kararı Turkcell'in Telekom ile aynı fiyatlara tarife veya paket sunmasına engel değil. Turkcell kaliteli fiyat yüksek deyin bari mantıklı olsun.
Farklı düşünen insanlara da imalı şekilde deli demeyin.
Düşüncelerinizi imalı şekilde hakaret ederek,dalga geçerek, garip sesler çıkararak değil,ikna edici cümlelerle anlatın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
5 yıl
Yarbay

2 tane telefonum var biri işi biri özel. iş olan turkcell. çok fazla yer dolaşıyorum zemin katlarda yerlere iniyorum yada ücra yerlere gidiyorum. iki oparetörüde kullanmak zorunda kalınca fark ortaya çıkıyor. yani telekom 10 liraya sunuyorsa turkcelin 15 istemesi çok normal. deneyim yapmadan yorum yazmayın bence rezil olursunuz




A
5 yıl
Yarbay

Zaten BTK engeli değilde, rekabet kurulu denen başka birşey var bu ülkede.

Belki herhangi bir yerde açıkça Turkcell, Türk Telekom fiyatlarının altında bir fiyat belirleyemez şeklinde bir ifade yoktur ama kanunlar ortada. Böyle birşey yaparsa cezayı yer.


ALINTI:
"Anayasamız 167 nci maddesi ile, devlete "para, kredi, sermaye, mal ve hizmet piyasalarının sağlıklı ve düzenli işlemelerini sağlayıcı ve geliştirici tedbirleri" alma; "piyasalarda fiili veya anlaşma sonucu doğacak tekelleşme ve kartelleşmeyi" önleme görev ve sorumluluğunu yüklemiştir."

Yani, daha basit bir şekilde söylemek gerekirse, piyasadaki rekabeti kontrol eden kurumdur.

http://www.rekabet.gov.tr/

Bu kurum, rekabet politikasini uc ana mudahale alaninda yogunlastirmistir :

*rekabeti sinirlayan anlasmalarin ve hakim durumun kotuye kullanilmasinin engellenmesi,
*birlesme ve devralmalarin kontrolu, pazarda hakim durum yaratarak rekabeti olumsuz etkileyecek birlesme ve devralma girisimlerinin engellenmesi,
*devlet yardimlarinin izlenmesi, etkinlige ve rekabete aykiri devlet yardımlarinin yasaklanmasi,

Uzun lafin kisasi; sirtini anayasayadan aldigi guce dayayarak, tekellesme ve kartellesmeleri kirarak, ki agir para cezalari ile, serbest piyasa ekonomisini kontrol edip, rekabetin adaletli olarak esit sartlarda olusmasini sağlamaya çalışmaktadır.

Kaldı ki zamanında bu kurum türkTelekomun ADSL faaliyetlerini durdurmuş, Telsim ve Turkcell'i roaming anlasmasi yapmaya yanasmadiklari ve hakim durumlarini kotuye kullandiklari icin toplam 30 trilyon (eski para ile) para cezasina carptirmis bir kuruluştur.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Mobil Uzman
R
5 yıl
Teğmen

Turkcell bu adam geldiğinden beri benim servislerim var onlarıda zorunlu olarak kullanacaksın faturana yansıtacağım internet kotanı az vereceğim diyor. Ücretsiz denen servisler eskidende vardı ama isteğe bağlıydı tv fizy ...vs Benim bölgemde Turkcell 100 150mbit hız veriyor turktelekom 15 20 maximum ama 3-5 gb kota için neden Turkcell kullanayımki?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockndarkk -- 18 Mart 2019; 13:14:30 >


G
5 yıl
Yüzbaşı

Saçma sapan rezil paketlerden geçilmiyor, 2 yıl önce çok güzel sayılabilecek paketler dolu her taraf, ama 2 yıl öncede değiliz.
Fizy bile sınırsız değil kotalı sunuluyor, 50 gb paket demiş içeriğe bak 20 gb lifebox şaka gibi şeyler. Öbür taraf 10 tl fazlaya sınırsız spofity, YouTube, karnaval radyo, Instagram vs doldurmuş ortalığı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



Yaklaşık 4 yıldır ülkemizin en büyük operatörü Turkcell’in genel müdürlüğü görevini yürüten Kaan Terzioğlu dün akşam itibariyle görevinden ayrıldı. İlerleyen saatlerde firmanın resmî açıklama yapması bekleniyor.


 


Geçmişi başarılarla dolu


 


1968 doğumlu olan Kaan Terzioğlu kariyerine Arthur Andersen and Company'de denetçi ve finansal danışman olarak başladı. Burada Türkiye Operasyonları Başkan Yardımcısı pozisyonuna kadar yükseldi.


 


Ayrıca Bkz.86TL değerinde GRID 2 paketi ücretsiz

1999 yılında Cisco firmasına katılan Terzioğlu burada da EMEA ve Orta ve Doğu Avrupa Başkan Yardımcısı pozisyonuna kadar yükseldi. 2012 yılında ise Sabancı şirketlerinde yönetim kurulu üyeliğine seçilmişti.


 


Kaan Terzioğlu, Turkcell Genel Müdürlüğü görevine ise 1 Nisan 2015 tarihinde başlamıştı. Mobil operatör ağırlıklı olarak aldığı Turkcell’i dijital servis odağında geliştirme başarısı gösterdi. Yerli arama motoru Yaani ile Fizy ve BiP servislerinin daha da zenginleştirilmesi bunlar arasında. Terzioğlu yönetimi altında Turkcell rekor kırarak 2018 yılında 2 milyar TL gelir elde etmişti.


 

 Haberi Portalda Gör

D
5 yıl
Yarbay

Bir firmaya CEO olacağınız zaman sizden bazı beklentiler olur; kurul bu beklentilerin en mantıklı olanını değil en çok vaatte bulunanı seçer normalde. Mesala yeni Turkcel CEO'su için başvuruyorum (Önce bana ve yaşam tarzıma bakıyorlar, okuduğum okullara bakıyorlar) sonrasında görüşmede diyorum ki "ilk iki sene içerisinde %50 kar artışı sağlayacağım, aynı zamanda maliyetleri %25 azaltacağım" nasıl olacak bu sorusunu uzun cümlelerle geçiştiriyorum. Diğer taraftan %5 kar artışı sağlayabilecek olan şahıs, mantıklı bir şekilde nasıl %5 arttıracağını açıklasın dursun, neden %50 olamayacağını açıklasın dursun. :) Ben seçilirim.




R
5 yıl
Yüzbaşı

çok pasif biriydi bence yeni ceo nun hayırlı olması dileğiyle



O
5 yıl
Binbaşı

Murat Erkan yeni ceo



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: onemlibirisidegil

Murat Erkan yeni ceo
o kaandan daha kötu bence.



D
5 yıl
Yarbay

şirin, tombiş varlık




M
5 yıl
Binbaşı

İnternet paylaşımını ücretlendirmesinden ve yaptığı aptal açıklamalardan sonra ben ve birçok kişi direkt hattımızı taşımıştık.