Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1201
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Turkcel Casper ViA M1
İ
10 yıl (1630 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Az önce Turkcell Genel Merkezi'nden arandım (532). Faturalarımı uzun zamandır zamanında ödediğim için bir cihaz kampanyasından faydalanabileceğimi söylediler. 49 lira olan faturamı 3 yıl boyunca 75 liraya sabitleyip Casper ViA M1 yollayacaklarını söylediler.

Aradaki fark 3 yıl için 936 liraya denk gelmekte. Ben de onay verdim babamın 2. hattını kullandığı telefonu çokça eski olduğu için. Sizce mantıklı bir harekette mi bulundum?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



İ
10 yıl (1630 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

güncel



Ö
10 yıl (9316 mesaj)
Yarbay

değmezdi



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

-
10 yıl (15526 mesaj)
Yarbay

Cihazın normal fiyatı o civarlarda zaten. Sadece taksit yapmışlar size.




Bu mesajda bahsedilenler: @imOKAY
K
10 yıl (34 mesaj)
Onbaşı

Bence 26TL fiyat farkına değer hemen hemen aynı fiyatta geliyor ama dışarıda taksit yaptırsan vade farksız bile bu fiyata alamazsın.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.