< Resime gitmek için tıklayın > Böyle saçma birşey olabilirmi benim bilgim dahilinde olmadan böyle birşey yapmışlar o tarihte bir şeyde yapmadım tek yaptığım wifi paylasmakti ? Şikayet vara yazdım ama birşey olacağını sanmıyorum daha ilk faturam bu keşke faturalı hat gecmeseydim...Ne yapmalıyım sizce ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bitmiyor işte. Mobil ödemenin kapalı olduğu hatta dahi oldu bu durum.
ücretli içerik servisi ile almışlar parayı. müşteri hizmetlerine mobil ödemenin kapalı oldugunu ısrarla söylememe rağmen onunla alakalı bi durum değil dedi. para iadesi falan da yapılmadı. hatta şuan lira olmadığı için 5 lira da borçlu olduk. yükleme yapılınca çekilecekmiş.
Böyle saçma birşey olabilirmi benim bilgim dahilinde olmadan böyle birşey yapmışlar o tarihte bir şeyde yapmadım tek yaptığım wifi paylasmakti ? Şikayet vara yazdım ama birşey olacağını sanmıyorum daha ilk faturam bu keşke faturalı hat gecmeseydim...Ne yapmalıyım sizce ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >