D

Yüzbaşı
20 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
3 yıl
Samsung A50 Bütün Bağlantılar Kapandı
Eski bir konu ama çözüldüğünü ekleyeyim. Garantisi devam ediyordu cihazın anakartı değişti düzeldi.


Bu nedir bilen var mı? Görselde pil yüzdesinin solunda işaret geldi ne Mobil Veri ne de Wifi açılabiliyor. Bunun derdi ne çocuk mu yaptı, bir mod mu seçti anlamadım. 112 bile aranmıyor. O kadar aradım aynı sorunu yaşayanı bulamadım yardım lütfen.
< Resime gitmek için tıklayın >
D
3 yıl
Sokağa çıkma yasağında havalimanından yolcu almak
Cumartesi akşam 7 de gelecek yolcuyu özel araçla gidip havalimanından alabilir miyim? Ceza yer miyim?
D
4 yıl
Trendyol 100/40 Kuponunda Bug Var
100 lira üstü alışverişte 40 lira indirim kuponu geldi, gelmez olaydı.

Kupondan sonra "Sepeti onayla" dediğimde görseldeki gibi kalıyor ödeme adımına geçmiyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Tarayıcıdan girince sepeti onaylayabiliyorum. Çünkü kupon görünmüyor. Ama uygulamadan girince kupon görünüyor bu sefer de kuponu kullanayım ya da kullanmayayım ödeme adımına geçmiyorum. Uygulamayı silip yükledim olmadı, kaç tane telefondan benim hesaba giriş yaptım olmadı. Donup kalıyor sepette. Başka hesapta sıkıntı yok. Trendyola hem müşteri hizmetlerine hem de canlı desteğe yazdım adam gibi çözüm bulamadılar. Farklı tarayıcıdan gir diyor. Ulan farklı tarayıcıdan girince kuponu kullanamıyorum uygulama şartı konulmuş.

O kadar yazdım aradım nafile. Çöktüler kupona.
D
4 yıl
Gümrükte El Konulan Telefon (Yolcuyla Gelen)
Yolcuyla birlikte gelen 3. telefona el koydular. Telefonu alma imkanımız var mı? Araştırdım fakat net bir şey bulamadım geri almak imkansız mı?
D
4 yıl
Corel Draw Çalıştırır mı?
Laptop bu arkadaşlar, Corel drawda sıkıntı yaşanır mı?;

Senin PC Toshiba Satallite
İ5 M 460 2.53 GHZ
3 GB RAM
AMD RADEON HD 5000 1GB
320 GB HDD
WİNDOWS 10 İŞLETİM SİSTEMİ
D
4 yıl
Vestel 40FA5050 40\" Ekran Mavileşti
Benzer sorunu yaşayan var mı? Beyaz renkler mavimsi görünüyor. LED arızasıymış galiba. Garanti süresi bittikten sonra oldu. Yani TV'nin ömrü 3 yıl sonra atalım mı?
D
4 yıl
Bu alınır mı?
D
4 yıl
Basınç 1.5 olduğu halde Basınç Hatası Veriyor (Çözüldü)
Merhabalar Baymak Lambert Lx 24 Fi kullanıyorum 6 aylık kombi daha. Sıcak su kullanıyorduk sıkıntı yoktu. Bugün petekleri açayım dedim önce bi çalıştı sonra basınç hatası verdi. Basınç 1deydi 1.5e yükselttim çalışmadı. Bir süre sonra tekrar denedim çalıştı bi 15-20 dk sonra yine gitti. Sıcak su da çalışmıyor. Basınç normal ama E10 hatası veriyor yine.

Servis en erken pazartesi gelir. Benzer sorunu yaşayıp da çözümünü bulabilen var mı?

Çözüm: Petekleri ilk defa çalıştırmıştım. Hepsinden tek tek hava aldım. Hava aldıkça kombi basıncı düştü tekrar hava bastım kombiye. Hava aldıkça çalışmaya başladı. En son havayı aldığımda kombi basıncını 1.5-2 gibi ayarladım şuan bütün petekler ısınıyor, kombi çalışıyor sıkıntı yok.
D
5 yıl
Vodafone faturalıya geçiş
TT gsmobileden Vodafone faturalıya geçiş yapmayı düşünüyorum min 6gb geçiş yaptığınız veya bildiğiniz uygun fiyatlı tarife var mı?

Turkcell de olabilir, faturalı olacak ama.
D
5 yıl
(ÇÖZÜLDÜ) Sadece Foxtv ve TV8 Çekiyor Yardım
Evi taşıdık, apartmandakiler ortak kullanıyor herkesin kanalları çekiyor. Ben manuel ve oto aramalar yaptım, frekans girdim ama sadece fox ve tv8 çekiyor ve şuan bunu yazarken onlar da gitti. Sebebi ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum.

Çözüm: Eski evde anten sadece bana aitti. Ortak kullanıma geçince Diseq1 seçili olarak tekrar kanal arama yapılacak. Ben böyle çözdüm.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.