Turknet kullanırken iptal ettirmeden telekoma geçtim. Telekom türknetin verdiği hızı veremedi vdsl alt yapı olmasına rağmen en fazla adsl verebiliriz dedi. 1mbit upload veriyorlat şaka gibi. Btk ve açık kapıya şikayet ediyorum sonuç alamıyorum müdürlüğe dilekçe yazsam sonuç elde eder miyim?
07.07.2025 Pazartesi günü kullanmakta olduğum Turknet internetimi taşınma dolayısıyla yeni adresime nakil ettirmek istedim fakat hala yapamadım. Geçen hafta altyapı sorgulaması yaptığımda 62 MBPS VDSL altyapı gösteriyordu ama şimdi boş port yok yazıyor. Turknet şu lanet nakil işini halletmediği için portsuz kaldım bakalım ne olacak. Tavsiyesi olan arkadaşlar var mı? Nasıl çözerim bu sorunu? Türk telekom'a mı iletsem durumu?
Telekom müdürlükten ön başvuru yapın sizi bekleme sırasına alıyorlar sıra gelince arayıp abonelik açıyorlar ya da ücret karşılığı yapan müdürlükler var port için ama tamamen saha dolabının uygunluğuna bakan bir durum. Ben T7 nin yanına T23 koydurmuştum masrafları karşılayarak.
Türk Telekom müdürlüğüne gittim söyledim port yok diye, adam bilgisayardan bir şeyler yaptı tamam dedi şimdi bağlatabilirsin. Bu sefer turknet yeni abonelik başvurusu yaptım, bu sefer de altyapı yok falan derlerse iyi sovecem. Teşekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @_Türkolog_
Bu mesajda bahsedilenler: @Patron12
Teşekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @_Türkolog_
Bu mesajda bahsedilenler: @Patron12