Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir, 1 mobil kullanıcı
18869
Cevap
775287
Tıklama
68
Öne Çıkarma
Cevap: Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (862. sayfa)
T
8 yıl
Yarbay

turk.nette mutlu mesuduz şimdilik :) netspeed bekliyorum. gelirse ona geçeceğim



G
8 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

Ben sizi eleştirmiyorum zaten hocam. Aksine takdir ediyorum ve imreniyorum. Zira Türk.netten hizmet almayı başarıyorsunuz ve sorun yaşamıyorsunuz.

Devir işini de özellikle arayıp sordum. Buradan da bu işi düşünenler için yazıyorum. Başka bir oparatörden açtırıp Türk.nete devir yapabilirsiniz evet. Ancaaaak mevcut oparatörden (vodafone, superonline veya türk telekom) 150-200 lira arasında bağlantı ücreti, vergi vs. ücreti içeren bir faturayı ödersiniz. Türk.net bunu karşılamıyorum. Transfer durumunda karşıladığı tek ücret 120tlye kadar tahhahüt bozma ücreti. Onu da 6 ay boyunca faturanızdan 20 lira daha az alarak ödüyor.

Yani port yok diye türk.net dışından internet bağlatırım. sonra türk.nete taşırım derseniz peşin para cebinizden 150-200tl çıkacak. Türk.netten alıcak hizmet de sizin şansınıza kalmış orasına yorum yapamıyorum. Memnun olan çok memnun, olmayan da hemen iptal ettirmeye çalışıyor.

x bir firmadan türknete geçersem neden 150-200 tl bağlantı ücreti ödüyorum ki ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
8 yıl
Binbaşı

Hiç tavsiye etmem. Kesinlikle bulaşmayın. Hattını taşı dediler taşıdım Vodafone a çifte fatura ödüyorum. Çağrı merkezi diye bir şey yok. Önceki hattımı iptal etmek için mahkemeye gitmek zorundayım. 3 kuruş fazla ödeyin TTNET ile devam edin. En azından karşınızda muhatap oluyor.



G
8 yıl
Yarbay

bu mesaj silindi





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:26:53 >

L
8 yıl
Binbaşı

Tahahhutun varsa bozduğun için kampanya kapsamında ödenmediğin tüm bağlantı ücretlerini ödersin.

Tahhahütsüz bağlattı yan zaten ilk ay bağlantı ücreti vergi vs ödersin.



Tahahhutün süresi dolduysa ödeme yok. Zaten ben yeni internet baglatanlar için konuşuyorum. Senin evinde 2 senedir internet var ise süresi de dolduysa istediğin yere geçersin sıkıntı yok



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Gatetrans
Z
8 yıl
Teğmen

Donanımhaber Türknet Kullanıcıları Platformu Grubumuza Lütfen Katılınız;

https://www.facebook.com/groups/515406718794417/





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zattirik -- 22 Kasım 2017; 18:23:3 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
8 yıl
Yüzbaşı

Efsane devam ediyor.

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetsons -- 22 Kasım 2017; 22:41:54 >


Bu mesajda bahsedilenler: @jetsons
A
8 yıl
Yarbay

< Resime gitmek için tıklayın >

ates ediyoo



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
8 yıl
Er

İstanbul Anadolu yakasında TurkNet ADSL kullanan ve memnun olan var mı? Sorun yaşayan var mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
8 yıl
Yarbay

bati karadenizde kucuk bir ilce, 16mbit adsl icin internetten basvurdum ttnetin taahhudu bitince, evraklari cikti alip ptt ile yolladim. evraklar onlara ulastikdan 5-6gun sonra deviri yaptilar. 1.8Mbyte/sn ile indirme yapiyorum stabil sekilde. tt kullanirkende ayniydi. telefon icin 2 kez ariza kaydi acmam gerekti sitelerinden, cevir sesi yoktu ve telefon ariyor ama konusma sesi karsi tarafa gidip gelmiyordu. bunu da 4-5 gun icinde cozduler.



tt ye gore dezavantaji su bence, onceden tt video izleme sitelerini yavaslattiginda vpn acip full hizla kullanirdim. turknette ise vpn bu yavaslatmayi asamiyor. yalniz tt nin bariz yavaslattigi youtube surekli full performans calisiyor, sorun diger stream servislerde (ok.ru, openload vs. gibi)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Gatetrans
G
8 yıl
Binbaşı

Ben Maltepe'de kullanıyorum. 1 aydır 35 Mbit sorunsuz kullanıyorum. Türk Telekom ve Superonline hattınız 8 Mbitten fazla desteklemiyor derken, TurkNet 35 Mbit verdi. Daha fazlasını da verebilirdi ama yeni kullanıcılara 35'ten yukarı hızlar vermiyorlar.




Bu mesajda bahsedilenler: @vuralsahin
C
8 yıl
Yarbay

Turknet maceram devam ediyor.
Turknet mh hattımı kontrol etti önce 16 mbps adsl bağlatısı yapılacağı daha sonra hattımın 35 mbps hızı desteklediğini ve hızımın yükseltileceği söylendi.
Bunun üzerine 07.11.2017 tarihinde alo 250 ttnet fiber 24 mbps 75 akk paketin taahhütü bitince 08.11.2017 de turknete geçiş için turknetin mailime gönderdiği forumları doldurup telefon ve internet hizmetimin turknete geçişi için gönderdim.Siz telekomdan ttnet fiber hizmetinizle ilgili herhangi bir işlem yapmayın.Biz görüşeceğiz dediler.Forumlar turknete ulaştı.

Kullanıcı adı ve şifre gönderildi.11.11.2017 tarihinde internetim aktif oldu.Telefonda çevir sesi yoktu. Online hizmetlerden destek kaydı açtım.
Yaşadığım sorunlar
-Hızım 11 gündür 16 mbps söylendiği gibi 35 mbps ye artış yapılmadı.Destek kaydı da açtım.Dönüş yapılmadı.
-Nakil talebinde bulununca telekom telefonumu iptal etmiş.Ben iptal talebinde bulunmadım turknete nakil için turknetin gönderdiği forumları doldurup turknet adresine gönderdim.Turknet Mh leri telefonumu telekomla görüşüp telefonumu aktif ettirmemi söylediler.Telekoma gittim.Telefonumun ttenet internet paketi ile beraber olduğunu nakil talebinden sonra telefon hattımın iptal edilidiği yeni telefon almamı yeni telefon alınca telekomda 3 ay kalmam gerektiği aylık 26 tl telefona ödemem olacağı daha sonra turknete telefonu taşıyabileceğimi söylediler.
Turknetten istediğim;
-Hızımın yükseltilmesi
-Telefonsuz internet hizmetine devam etmek veya telefon şart ise turknet tarafından adıma yeni bir no ile hat tesis edilmesini istiyorum.



G
8 yıl
Yarbay

bu mesaj silindi





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:26:36 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Drahmizm
G
8 yıl
Yarbay

bu mesaj silindi





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:26:31 >

G
8 yıl
Binbaşı

Özetle demiş ki,

Sizi kandıranla gibi kandırmıyoruz amacımız istediğinizi size vermek. Bunun içinde yeniyiz ve biraz sorun yaşıyoruz ama sabrederseniz şurda Aralık en geç Ocak ayında herşey daha güzel olacak. Saha ekiplerimiz ve abonelik işlemlerimizde artık rahatlayacak demiş. Bence güzel yazmış. Ben zaten kardeşimle geçmeye karar verdim, isterse 10 gün 20 gün net kapalı kalsın, sorun değil. Yani sorun ama birşeylerin değişmesi içinde firmaya ekonomik destek vermek gerek, bunun için de biraz sabır şart bence. TT 21 yıldır fatura ödüyorum neyi değiştirmiş ki ödemeye devam edeyim. Bundan dolayı desteklemek gerek diye düşünüyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @matrix52
M
8 yıl
Yarbay

Hani diğerleri kendi saha ekiplerini kullanamazdı? Ne değişti bu süreçte.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
8 yıl
Yarbay

santraldeki her cihaza mudahale edemeseler bile en azindan oraya giderek isin savsaklanmasini onleyip, bina girisine birakilan kablolarin daireye giden hatla baglanmasini falan yapabilirler bence. zaten sorunlarin cogunlugu bunlardan kaynaklaniyor gibi gozukuyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Marty.McFLY
C
8 yıl
Yüzbaşı

Aman ha uzak durun bu firmadan. Ben çevremdekilere kulak asmadım sırf AKN yok diye Vodafone'dan geçtim, şimdi Vodafone'u mumla arar oldum. Adamlar portlar dolunca benim portumu söküp yeni müşterilere yer açıyor, beni de altyapı çalışması var diye oyalıyorlar. 3 gündür internet yok. Müşteri hizmetlerini arasan sadece robotla konuşuyorsun. Arıza kaydı oluştursan, 1 aya çözerlerse şanslısın. Sosyal medya destek hesaplarıyla iletişime geçsen göz boyamak için numaranı alıyor, ne dönüş var ne bir şey. Faturaya gelince günü gününe alıyorlar ama internet hizmeti ver desen 40 takla atarlar.



G
8 yıl
Yarbay

bu mesaj silindi





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:26:22 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Drahmizm
M
8 yıl
Yarbay

Nakil için açtığım destek kaydını çözümlendiye çevirmişler sonra kendiler başka destek kaydı açmış
Online işlemlere yeni adresimi girmişler ama ankastreye gelip etiket takan aha sizin hat bu diyen olmadı henüz.

1.5 aydır port açılsın kablo çekilsin nakil olsun diye bekliyoruz yetti valla bizimkiler 1980lerde telefonun açılması için aylarca beklemişler ona döndü bu iş. Al telekomu vur turknete hepsi işe yaramaz 30 yıl öncesine döndük.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 23 Kasım 2017; 15:5:28 >