Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 4 misafir, 4 mobil kullanıcı
18869
Cevap
772798
Tıklama
68
Öne Çıkarma
Cevap: Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (45. sayfa)
İ
9 yıl
Yüzbaşı

Banada 6 gune21 kusur fatura kesmısler. Sehır ıcı ve mobıl ıkı numara ıcın ucret yazmıslar. Oysa aynı numaralar 50 kez aranmıs onda ucret yok.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
İ
9 yıl
Çavuş

Vay be yapılan Uploadlar 150gb AKK 'den mi düşüyormuş bak bunu bilmiyordum. O zaman ne anlamı kaldı 150 gb kotanın. Şimdi soğudum bu Türknetten. Biraz bakayım süperonlineye geçerim olmazsa. Türk Telekoma asla bulaşmam bi daha. Bildigin dolandırıcı türk Telekom



M
9 yıl
Yarbay

Turknet mayısa kadar çerezlik kullanılır taahhüt yok yeni paketler çıkana kadar kullanırız.



B
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: -Nautilus-

Bir şey soracağım, bu ok sağdaki 3 MBit bölümünü de bitirip sona dayanınca ne oluyor?

< Resime gitmek için tıklayın >

Sözleşmede bununla ilgili bir şey yok yani birşey olmaz sadece hiz düşer. Bu tarz sorularin cevabı sözleşmede olur genelde :)



A
9 yıl
Yarbay

Senin k...dan haberin yok.

Download + Upload = 150 GB


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @MüdavimBey
İ
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: -Nautilus-

Bir şey soracağım, bu ok sağdaki 3 MBit bölümünü de bitirip sona dayanınca ne oluyor?

< Resime gitmek için tıklayın >

Slm.

3mb hız alanının bitmesi diye birşey yok.
Sağdaki ok bir aylık kullanımınızın sonunu temsil ediyor.

Siz 3 günde AKN'ye yakalansanız bile görselde yüksek hız alanı öyle uzun,
ayın geri kalanını temsil eden 3m alanı ise öyle kısa olur.
Sadece grafiksel olarak yapılmış birşey. Kafaya takmayın.



G
9 yıl
Yarbay

11 kasımda başladıysa 22 Ocak gibi son ödeme tarihli bir fatura çıkar aceleye gerek yok.




Bu mesajda bahsedilenler: @henryerdem
D
9 yıl
Yarbay

26 aralıktan beri bekliyorum, sakinim, sessizim, uğraşmam aramam.
cumaya kadar bağlanmazsa iptal için daha önceden türknetin bana gönderdiği iptal dileks**** tarih ve imza atıp ilgili mail adresine göndereceğim ve ek olarak dilekçenin fotokopisini ekleyerek btk şikayet sistemine ve şikayetvara eş zamanlı kayıt açarım ve ttnete devam ederim..
panik yok....
siz çok panik yapmışsınoz ve talihsizlik yaşamışsınız, geçmiş olsun...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 4 Ocak 2017; 9:37:28 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @enJr
A
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: MüdavimBey


quote:

Orijinalden alıntı: acbold

Senin k...dan haberin yok.

Download + Upload = 150 GB



Senin haberin olmadığını cümle alem biliyor ortaya sermişsin malı millet bakıp bakıp gülüp gülüp geçiyor yazdığın cümle mantık kurallarının dışında.Beynin dışında tüm organların seni inkar ediyor.Yazılan yorumları oku.Türkiye Cumhuriyetinde bu kadar antika adamlarla nereye gideceğimiz meçhul.

İlk sayfalara bak. Turk.net ara sor.

Zaten kotalar 40 dan 100 atlıyor. Evlerde iss modemleri kullandığınız için dünyadan haberiniz yok.

Sağlam cisco netgear router kurun bakın bakalım kaç gb kullanıyorsunuz.


Edit : Turk.net pişmanlıktır.

Bonus Edit : Zekan kadar konuşursan bir daha ki mesajlarına cevap vermeyi düşünebilirim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acbold -- 4 Ocak 2017; 16:45:7 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
9 yıl
Teğmen

Türknet müşteri hizmetleri önceki kayıtların hesabını sormaya başladığınızda veya sesinizi yükselttiğinizde yazdığınız gibi konuşurken birden "Sesinizi alamıyorum,sesimi alabiliyor musunuz,Sesinizi alamadığım için çağrınızı sonlandırıyorum." diyerek kaç kez telefonu yüzüme kapattı.Bu taktiği çalışanların çoğu kullanıyor ve bütün gün yaptığım telefon görüşmelerinde hiç bir sorun yaşamazken bunlarla yapılan görüşmelerde ne hikmetse birden sesim gitmiyor.Ben kurtuldum çok şükür darısı sizin başınıza.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @enJr
E
9 yıl
Teğmen

aynen hocam. 24 ay taahhüt verdim türk telekom a yarın gelip bağlayacaklar. peşin peşin düzülmek en mantıklısı böyle taksit taksit olmasındansa. size de çok geçmiş olsun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @neman
H
9 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: engink

hattım 13 mbps adsl destekliyor,onuda tam alıyorum. şu AKK da kalksa bu hız yeter.

hocam bende geçmek istiyorum benim de hattım adsl destekliyor da nasıl memnun musunuz? hızda yoğun saatlerde düşme oluyor deniyor çok fazla düşme var mı yada (+) (-) lerini yazar mısınız?



E
9 yıl
Teğmen

hocam bu faturanıza yansıyacak dsl sinyali gelmese dahi size şifre göndererek fazladan bikaç günü kitlemeye çalışıyorlar size. itiraz edin. çok başınız ağrıyacak bu muhabbete ama sabredecem diyosanız böylesi en mantıklısı. kolay gelsin.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @papift
D
9 yıl
Yarbay

bende de tam tersi adsl ışıkları yanıyor, şifre ve kullanıcı adı verdiler ama aktivasypn bekleniyor, internet yok anlamadım gitti.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

B
9 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield


quote:

Orijinalden alıntı: Bahadir39

Beyler ben bundan 2 ay önce iss yı değiştirmek istedim. Fixnet kullanıyordum, Allah var taahhüt yok her zaman yardmc oldular fakat şu ekstradan tek kelime etmememe rağmen ödenen telefon parası yokmu o beni dellendirdi bigün(23.50 Telefon + 55 TL internet 8mb 50 gb akn) turknet e başvurdum taahhüt yok doğru ama adamlar turktelekomdan yana bahtsızlar bu bi gerçek. başvurduğum gün iptl ettim Turkcell faturama ek 64 liraya Yalın Vdsl'e başvurdum. 2 gün içinde bağladılar. Turkcell biraz daha geçkinmiş bu konuda onu öğrendim. Ister inanın ister inanmayın ping 3 ms. Hız 50Mb. Kota 200Gb. ben geçen ay 400 gb. indirdim yavaşlamadı. Upload bile 4mb. Vdsl için sanırım santrale yaknlığnız önemli. benim şansıma biraz yakınım. Dezavantaj tabiki 24 ay taahhüt ama hem yaln hemde bu hz için verilir abi bu taahhüt. Kafanızı karıştırmak gibi olmasın ama zaman kaybetmeyin derim. Ayrıca Mayıs itibariyle akn sonrası 24 mbit olacakmış bu tarife yeni btk kararıyla buda ayrıca bi güzellik

Hayırlı olsun iyi yapmışsınız, Fixnet evet müşteri hizmetleri konusunda başarılar ben de memnun kalmıştım ancak fiyatları çok yüksek taahhüt olmadığı için muhtemelen ve telefon hattı zorunlu. Sol tarafında kampanya linki var mı? Dört Dörtlük olan tarife değil değil mi bu?

Dört dörtlük tarife ustam. Faturaya ilaveten 64 lira toplamda 103 lira ödüyorum faturalı hattmla beraber.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
9 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: enJr


quote:

Orijinalden alıntı: enJr


quote:

Orijinalden alıntı: enJr

Başıma geleni anlatacam arkadaşlar biraz uzun ama cidden değecek. Yok artık dedirtiyor. Ve Türk.net konusunda şüpheleriniz varsa kalmayacak. Bu kadarını garanti edebilirim.

05.12.2017 tarihinde online kanallar yoluyla Türk.net Özgür İletişim Tarifesine kayıt yaptırdım. Başvuruyu yaptıktan sonra sitede bakım çalışması olduğu için evraklarımı indiremedim. Bir daha başvuru yaptım. Daha sonra çağrı merkezini arayıp bu başvurulardan birinin sitenizin çalışmaması dolayısıyla yaptım, yapmamam gerekiyordu ama belki ikinciye yaparsam olur diye düşündüm dedim. Başvurumu iptal ettiler. Fakat o gün bu gündür her aradığımda sistemlerimize kayıtlı birden fazla aboneliğiniz bulunmaktadır uyarısını dinledim. Kaç kere dinledim bilmiyorum. Bununla alakalı da defalarca başvuruda bulundum.

Başvuru evraklarımın çıktısını alıp PTT Kargo ile Çorlu'ya gönderdim. 08.12.2016 tarihinde PTT kargo takipten evrakların ulaştığını gördüm, 09.12.2016 tarihinde evrakların ulaştığına dair bir mesaj aldım.

Yasal süre olan 6 iş günü sonrasında Çağrı merkezini arayıp şu ana kadar bağlanması gerektiğini belirttim. Sabredin dediler. Kayıt oluşturdular. Ertesi gün tekrar aradım, ilgili kaydın aciliyet seviyesini yükselttiler. Bir sonraki gün bir daha aradım, bir daha yükselttiler. Bir kaç gün böyle devam etti durum. Sonra bana şu bilgiyi verdiler: "Türk Telekom'dan kaynaklanabilecek bir yoğunluk nedeniyle numara tahsis edilmesi gecikmiş olabilir.". Ben de bana böyle muğlak bir cümle kurmayın, Türk Telekom sizin altyapı sağlayıcı firmanız, siz de onların müşterisisiniz, benim sizden hizmet almak nasıl hakkımsa, sizin de onlardan hizmet almak öyle hakkınız. Arayın, mail atın, sorun, öğrenin ve bana deyin ki "Türk Telekom'dan kaynaklı bir yoğunluk sebebiyle numara tahsisiniz gecikti ve en geç X gün içinde numara tahsisi işleminiz gerçekleşecek.". Buna istinaden böyle bir bilgiyi bana veremeyeceklerini, zaten kendilerinin de bu bilgiye sahip olmadıklarını söyledi çağrı merkezi görevlisi. Ben de "Ben de size öğrenin diyorum, en azından bana benim de bildiğim ihtimalleri, avutmak için ısıtıp ısıtıp vermeyin." dedim. Ses tonum hoşuna gitmemiş olacak ki arka arkaya Sesinizi alamıyorum, sesimi alabiliyor musunuz?" deyip "Sesinizi alamadığım için çağrınızı sonlandırıyorum." dedi ve kapattı yüzüme. Ertesi gün iyice sinirlendim, bir daha aradım, biraz da sert konuştum. Doğrudan yüzüme kapattı başka biri bu sefer. Daha sonra yine bir gün başka biri 10 dakika hatta bekledikten sonra "Sesinizi alamıyorum sesimi alabiliyor musunuz?" taktiğini uyguladı. Çok kıyak taktik vallaha, takdir ettim. Sonrasında başka bir gün gecikme nedenini sordum, sizi şu tarihte aradık meşgulmuşsunuz, yok şu tarihte aradık telefona bakmadınız dediler. Ben bu 31 günlük süre zarfı içinde hemen her gün aradım. Bazı günler saatlerce konuştum. Herkesle konuştuğumdan çok Türk.net ile konuştum. Her seferinde çağrı merkezi çalışanlarından özür diledim sistemi meşgul ediyorum diye. Her seferinde teşekkür ettim ayırdıkları vakit için, bana sadece 2 kere telefonlarını açamadıklarım için uzadığını söyledi utanmadan.

Tüm bunların üzerine 21.12.2016 tarihinde başvurumun iptali için başvurdum. Başvurumun tamamlanması için 2 gün içinde döneceklerini söylediler, dönmediler. İkinci gün mesai saatleri dışında ben aradım, geri çekiyorum iptali diye, parasızlık işte. Bir umut bağlanır internetim de mobil dataya dünyanın parasını vermem diye. Bu süre zarfında şarkı dinleyecek oldum, şarkı sözü arayıp kendim söyledim, öyle bir yokluk, çeken bilir ancak. 3. günde aradılar, başvurunuzu iptal ettirecekmişsiniz diye, Hasbinallah dedim içimden, dedim yok, ben o iptal talebini geri çektim sizi arayıp.

Bundan sonra baktım bunlar yapamayacaklar, ben uğraşayım dedim. Ttnet çağrı merkezini aradım, durumu anlattım, sordular kimden hizmet alıyorsunuz diye. Türk.net dedim. E o zaman onlarla konuşun dediler haklı olarak. Türk telekom il müdürlüğüne gittim. Onlar da beni muhatap almadılar. Sonra çağrı merkezini aradım bakın bunlar beni muhatap almıyor, ben yapabilsem yapardım. Siz yapın lütfen dedim. Tamam yapacaz söz dediler. Aradan bikaç gün geçti E-posta kullanıcı adımı şifremi gönderdiler sevindirik oldum, bikaç saat sonra adsl kullanıcı adımı şifremi gönderdiler. Eve gittim modemi ayarladım tık yok. DSL sinyali yok, internet zaten yok. Sonra aradım daha numara tahsis edilmemiş hala. Sordum "Neden o zaman bana şifre gönderdiniz?" diye. Dedi arkadaşlar çalışıyorlar size numara tahsis edecekler. Sordum peki bu adsl şifresinin önce gönderilmesi benim faturama yansıyacak mı? Dedi "Hayır efendim, ilk olarak kullanım yaptığınız andan itibaren başlar.".

Akşam saatlerinde bir mesaj daha geldi Türk.net ten, numara tahsisi işlemi gerçekleşmiştir falan yazıyodu, öyle çok detaylı okumadım. Keşke okusaymışım.

29.12.2016 tarihinde evde kaldım artık bu gün interneti bağlarlar diye. Beni Türk Telekom görevlisi aradı, interneti bağlamak için geldiklerini, fakat adresi bulamadıklarını söyledi. Neredeyseniz söyleyin ben size yardımcı olmaya çalışayım, hatta yakınsanız gelip alabilirim sizi dedim. Dedi "Biz lojmanlardayız şimdi.". Dedim "Abi ne lojmanı?". Askeri lojmanların nizamiyesinde olduğunu söyledi. Dedim "Abi ne diyon sen, nerdesiniz siz?". "Balıkesir'deyiz." yanıtını aldım. Bu arada ben Ankara'da ikamet ediyorum. Balıkesir'de hayatım boyunca bulunmadım, yol üstü bile geçmedim, o kadar diyeyim. Dedim tamam abi yapacak bişey yok ben Türk.net'i arıyorum. 266 alan kodlu numara tahsis etmişler bana. O kadar dolmuşum ki bir saat sürdü konuşmam. Bana gün verin dedim. Pazartesi numara tahsisiniz gerçekleşir, salı günü internetiniz bağlanır. Tahmin ettiğiniz üzere Pazartesi numara tahsisi işlemi gerçekleşmedi. Pazartesi tam 3 kere konuştum çağrı merkeziyle, kendi ses tonumdan, söylediklerimden kendim tiksindim. Kuyruğuna basılınca hiç iyi biri olmuyorum ne yazık ki. Salı günü sabah 6 da aradım. Olan biten her şeyi anlattım. Bu arada çok değişik yeni bir bilgi de öğrendim, bana tahsis edilen numara kurumsalmış. Yani ben şirketmişim. Vay be dedim. Dedim "Benim internetim bugün bağlanacak, yoksa olacaklardan sorumlu değilim. Her yerde paylaşacağım bu rezaleti. Viral olacak bu." Dediler tamam, kayıt açıyoruz. Dedim "Kayıt açma, zaten şu ana kadar onlarca kayıt açıldı. Yazık ya size, ben annemden çok sizle konuşuyorum, herkesle konuştuğumun toplamından çok sizle konuşuyorum. Ben sizi o kadar meşgul ediyorum ki... Cidden çok üzülüyorum, şu konuşma tarzımdan, ses tonumdan tiksiniyorum. Ama cidden olmaz ya böyle bir şey. Bi internet bağlamak bu kadar zor olmamalı. Asıl zor olan bu kadar saçmalığı üstüste yapmak. Neresinden tutsanız elinizde kalıyor ya..." falan bir sürü şey söyledim. Tamam dedi. Ben ilgili birimlere ileteceğim dedi. Teşekkür ettim, kapattım.

Sonra online işlem merkezine girdim. Baktım adıma fatura kesilmiş. Tepem attı. Dedim ben bunların sistemlerini çökertecem. 1346 tane kayıt açtım 7.15-8.02 arası. Zaten o kadar dandik bir sistemleri var ki... Denemedim ama hacker ım diye ortada gezen veletlerin dahi hackleyebileceğini düşünüyorum. Arada zaten çağrı merkezi sistemi de kafayı yiyo "Tahmini bekleme süreniz beş MİNUTE..." falan diyo yarı Türkçe yarı İngilizce. Sonra acıdım yine, benim bu yaptığımın sadece asgari ücretle çalışıp herkese kibar cevap verme zorunluluğu olan insanların iş yükünü artıracağını, bana Balıkesirde numara tahsisi için başvuran gerizekalıya ya da bana fatura kesen diğer gerizekalıya hiçbir şey olmayacağını düşünüp durdum. Sonra çağrı merkezini tekrar arayıp bu açtığım kayıtların hepsinin aciliyet seviyesinin en yükseğe çıkarılmasını istiyorum dedim. Peki efendim dedi. Daha önce söylediklerimi tekrarladım. Üzerine bir de fatura rezaletini ekledim. Bununla alakalı da kayıt açtılar. "Bugün internetim bağlanmazsa..." diye başlayan bir sürü tehdit savurdum. Görevliye çok yardımcı olduğunu söyledim, teşekkür ettim ve telefonu kapadım. Öğlen aradılar, bilgilendirmek için aradıklarını söylediler. Dedim "Ne yaptınız?". Çalıştıklarını söylediler. Tehditlerimi yineledim.

Akşam arayıp durumu sordum. Hiçbir gelişme olmadığını söylediler. Dedim "Allah belanızı versin.". "Böyle konuşursanız çağrınızı sonlandırmak zorunda kalacağım." cevabını aldım. Benim bireysel olarak hiçbir çağrı merkezi görevlisiyle sorunum olmadığını, şirket olarak toptan Allah'ın belalarını vermesi gerektiğini kendilerine naçizane ilettim. Kayda geçsin diye söylediğimi de ekledim. Başvurumun iptalini talep ettiğimi söyledim. İptal için kayıt başlattı, benden dilekçe bekliyorlar şu an.

İlk olarak buraya yazıyorum. Birazdan sosyal medyada paylaşacağım. sikayetvar.com a çok sayıda kayıt açmayı düşünüyorum. Zaten şu yazdıklarım 9000 karaktere yaklaştı şu haliyle, bikaç tane şikayet çıkar burdan en az. Çok malzeme var.

Sadede geleyim. Üç kuruş fazla verin kafanız rahat olsun. Her an arkanızı kollamak zorunda kalmayın. Bulaşmayın böyle bir şirkete. İşini iyi yapmayanlar para kazanamasınlar. İşini iyi yapana para kazandırın abi.

Herkese iyi forumlar dilerim.

güncelleme:
şaka gibi ya, iptal dilekçesini mail yoluyla musterihizmetleri@turk.net e yolladım. sonra çağrı merkezini aradım. dedim size ulaştı mı teyit etmek için arıyorum. dedi ulaştığı takdirde bir iş günü içinde sisteme yüklenir, bundan sonra iki iş günü içinde size dönüş yapılır. iyi de ben size bunu sormadım ki, ulaştı mı diye sordum dedim. maile bakamıyoruz dedi. dedim siz maile de bakamıyorsunuz yani, ne yapabiliyorsunuz ya siz? türk telekom mu sizin maillerinize bakıyor? dedi ki biz müşteri hizmetleriyiz işimiz bu. ben de zaten musterihizmetleri@turk.net adresine yolladım zaten. dedi mail birimimiz ayrı. şaapar mısın sabaha mı saklarsın bu nasıl bir mallıktır yaa...

güncelleme 2:
bugün beni dsl ışığım yanmadığı için aradılar, arıza kaydı oluşturmuşlar. ekipleri yönlendireceklermiş, randevu talebi için aramışlar benim dsl ışığım yanmadığı için. benim dsl ışığım arıza olduğu için yanmıyormuş, balıkesirden numara tahsis ettikleri için değil. neyin kafasını yaşıyo ya bu gerizekalılar?

güncelleme 3:
yeni numara tahsis etmişler ankaradan. bunun üzerine türk telekom başvurumu iptal etmiş hanenin başka bir şirketten telefon hattı var diye. türk.net aradı şimdi 48 saate bağlarız dedi. yeni abonelik başvurusu yapsam yine bekleyecem. olan benim datalara oluyor. her türlü türk telekom kazanıyor. tebrikler akp. çok güzel özelleştirdin telekomumuzu.



L
9 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67


quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR


quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67


quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

müşteri hizmetlerine soruyorum, sorun yok şu anda 50 mbit alıyorsunuz diyor,
kim alıyor bilmiyorum, bana gelen 12-13 mbit.
online işlem merkezine bakıyorum hala tarife 16 mbit adsl görünüyor.
saçma sapan bi firmanın saçma sapan işleriyle uğraşıyorum.

TurkNet e ABONE OLMAYIN !!!

Hocam abartıyorsunuz sabırlı olun düzelecektir elbet ısrarla söyleyin modemime gelen hız şudur çözülmezse kapattıracağım diye.

3 aydır söylüyorum ancak hala bi düzelme yok.
arıza kaydınızı oluşturduk deyip kapatıyolar telefonu, başka bi halt yaptıkları yok.
tek bildikleri arıza kaydı oluşturmak.

eğer hizmeti veremeyeceklerse açıkça söylesinler, onu da yapmıyolar.
orda burda reklam yapmayı biliyolar ama hizmet yok..

Hocam müşteri hizmetleri işin teknik kısmına bakmaz onlar kaydi oluşturur gerekli birime iletir o birimde gerekli yerlerle iletişime geçip arızayı çozer. TürkNet 20 yıllık bir firma 20 yilda bu işi ogrenemediyseler bizimde yapacak birşeyimiz yok.

hocam kusura bakma isterse 50 yıllık olsun hiç önemli değil.
eğer hizmet veremiyorlarsa bıraksınlar bu işi.



R
9 yıl
Yüzbaşı

Hocam yukarida bir cok arkadas yazmistir. 0 dan abonelik baslatma islemleri (ev telefonu olmayan kullanicilar yani) islemler uzun suruyor. Uzun surmesinin nedeni de TurkNET degil, TurkTelekom'dur. Yaklasik 1.5 aylik aboneligim var ve belki musteri hizmetleriyle 1.5 ay icinde en cok gorusen kisiyimdir o derece iddaaliyim, sagolsunlar ne istesem yaptilar. 77mbit VDSL verdiler, 61mbit aliyordum, %20 klasik kesintileriyle, 100mbit ve üstü hizi alabildigimi kanitladim, 100mbit'e tanimladilar paketimi ve 81mbit aliyorum suan. + kota olarak 150GB AKN 59.99 du, extra 10 TL karsiliginda 69.90'a 200GB AKN'ye geçiş yaptım. Sorunsuz olarak kullaniyorum internetimi. Ha bir de şanstan, yaptiklari hatadan dolayı 3 ay boyunca %50 tanimlandi faturada bize :)) Suan mesela Dsmart'da 100mbit VDSL, 200GB AKK 69 TL ye veriyor bana, geçmiyorum. 2 yıl taahhüt zor geliyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Snlthlk
R
9 yıl
Yüzbaşı

Emin ol Türk telekom ekibine gidiyor basvurular. Ama onlar sonlara atiyorlar. Cunku oncelik kendi musterileri. Sonra Dsmart, Sonra Superonline. Sonra da sanirim TurkNET. Türknet'i 3. planda tutuyorlar diye biliyorum.
Ben gayette aradigimda her konuda da muhattap buldum. Size önerim; Şikayetvar'a ve btk'ya yazın. En kisa sürede hem port işlemleriniz hem de baglantı işlemleriniz hallolur. Sizin sorununuz ne tam olarak? 0 dan mi abonelik açtırıyorsunuz, sabit hattınız yokmu?




Bu mesajda bahsedilenler: @deneme1
L
9 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: constantine05

Ali Hikmet Paşa mah. hocam.

ben plevnedeyim, port yok diye 2-3 aydır adsl kullanmak zorunda kaldım.
şimdi modem arayüzüne baktığımda vdsl2 görünüyor, hatta resmi de paylaştım, 51118 kbit bağlantı var görünüyor, fakat hız testinde hala 12-13 mbit çıkıyor.
sürekli bi sıkıntı çıkıyor turknet, sorunsuz bi aşama yok henüz..


Bu mesaja 1 cevap geldi.