Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
123
Cevap
3114
Tıklama
16
Öne Çıkarma
Tribunal (Cezalandırma) sisteminin gelmesini isteyenler içeri!!!
G
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

2. sezondan beri lol oynuyorum ve oyunda yaptığım en büyük hatalardan biri TR serverine geçmek oldu. Maden TR serverinden diğer serverlara geçişi ücretsiz yapmıyorsunuz ve ceza sistemi bu serverda yok bizde bunu protesto edelim!!!

Malum Riot Tr bizi pek önemsemiyor ancak Tribunal Türkiye sunucusu için şart.

Riot Tr nin verdiği konuşma cezalarını ve leave busteri yüzde yüz çalışıyor varsayarsak hala rakibe yardım eden, feedleyen, trolleyen, takımla iletişim kurmayan ve bunlar gibi online sportmenliğe yakışmayan davranışlara sahip oyuncuları cezalandıracak bir sistemimiz yok.

Ben artık yukarda saydığım sportmenlik dışı davarnıştaki arkadaşlardan bunaldım. Ceza alacakları bir sistem için elimden geleni yapmak istiyorum.

Bu başıboşluktan bıkan arkadaşların bu başlık altında toplanmasının ve şikayetlerini dile getirmesinin faydalı olacağını düşünüyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
9 yıl
Yarbay

Müjdeler olsun.

Tribunal Kesin Geliyor



M
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: GeoMatrix


quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Tribunal sistemi tüm sunucularda kapalı. 2014'ten beri.

E geri gelsin işte

Buradan seni duyan olmaz. Reddit'e veya NA panosuna yaz istersen. Fakat Lyte da Riot'tan ayrılmış. Tribunal'i geri getireceklerini sanmıyorum.

https://twitter.com/misterlyte/status/729770424653975552


Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.