Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
3242
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Toshiba 3D destekli yeni dizüstü bilgisayarı dynabook Satelite AXW/90MW'yi satışa sundu
F
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi




dynabook Satelite AXW/90MW


Önde gelen dizüstü bilgisayar üreticilerinden Toshiba, 3D destekli yeni dizüstü bilgisayarı dynabook Satelite AXW/90MW'yi Japonya'da satışa sundu. 120Hz destekli 15.6-inç ekrana, 3D gözlüklere ve uzaktan kumandaysa sahip olan dizüstü bilgisayar, Intel platformunu kullanıyor ve dört çekirdekli Core i7-740QM işlemcisinden güç alıyor.


Bellek kapasitesi 4GB olarak belirlenen ve depolama için 640GB'lık sabit disk kullanan dizüstü bilgisayarda optik sürücü olaraksa Blu-ray yazıcıya yer verildiğini görüyoruz. Oyuncular için hazırlanan dolayısıyla yüksek grafik performansıyla ön plana çıkması beklenen Satelite AXW/90MW'de ekran kartı olarak GeForce GTS 350M kullanılıyor.


Eğer "3D benim ilgi alanıma girmiyor" diyenlerdenseniz, Toshiba aynı zamanda dynabook RX3W modelini de lanse etti. 13.3-inç boyutundaki ultra-taşınabilir sistem de Intel platformunu kullanıyor ve Corei5-520M işlemcisinden güç alıyor. 128GB SSD ile donatılan ve 8GB bellek ile gelen sistem kablosuz iletişim için WiMAX donanımına da sahip.


Toshiba'nın yeni modelleri yurt dışında sırasıyla 1600$ ve 1500$ seviyesindeki etiket fiyatlarıyla kullanıma sunuluyorlar.





dynabook RX3W


 Haberi Portalda Gör

T
14 yıl
Çavuş

yavaş yavaş 3d yaygınlaşıyor toshibanında bu guruba katılması ne kadar güzell...



V
14 yıl
Binbaşı

gözlüksüz 3d nin bir anlamı varmı sizce??



V
14 yıl
Teğmen

Gözlük içinden çıkacak işte...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
14 yıl
Yüzbaşı

Türkiye'ye gelir mi? Gelirse ne zaman gelir? Fiyatı ne olur?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.