Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1233
Tıklama
0
Öne Çıkarma
The Secret World'de Grup Seçimi Kalıcı Olacak
Şehir : #İstanbul
L
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

[html]<center><img src='https://store.donanimhaber.com/7f/0b/26/7f0b262bc0373b099cf846cbcf823dbc.jpg' /></center><br/><div> </div><div>     Online oyun dünyasına gelecek <strong>Nisan ayında gelecek olan The Secret World</strong>, bize <strong>iblislerin istila ettiği modern dünyada Illuminati, Templars ve Dragons gibi üç ayrı faction (grup)'un</strong> hem kötülüğe hem de birbirlerine olan savaşını anlatacak. Bir süre önce <strong>ön-beta aşamasına </strong>da geçmek için kayıtlarını açan yapım hakkında mühim bilgiler gelmeye devam ediyor.</div><br />    Bu bilgilere göre, oyun Nisan ayında başladığında <strong>Illuminati, Templars ve Dragons arasından yapacağınız seçim sizin için kalıcı olacak</strong>. Görevler, skill'leriniz, oynayış tarzınız buna göre şekillenecek. <strong>Templars olarak başlayan biri ileride grubunu değiştiremeyecek</strong>. Bu sebepten yapımcılar oyuna başlamadan evel oyuncuların bu üç grubu iyi tanımaları gerektiğini ve ona göre bir seçim yaparak oyuna başlamalarını öneriyor.<br/>[Kunye=211-4][/html]



E
13 yıl
Yarbay

Templars ile Illuminati aynı şey demek.. Templars (Mason)
Hangi süper zekaysa bu grupları ayıran..



S
13 yıl
Yüzbaşı

Keşke bilmediğimiz konularda yorum yapmasak.



D
13 yıl
Çavuş

Erdo4 yalvarırım arkadaşım git wikiye bak bari birşey bilmeden yorum atma ! illuminati ile tapınakçıların hiçbir benzerlik yok !



E
13 yıl
Yarbay

İşiniz gücünüz wiki.. Bana diyeceğinize biraz araştırma yapın da Hristiyan Şovalyelerin kökenlerinin nereden geldiğini öğrenin!

http://www.bibliotecapleyades.net/bb/bluebook003.htm



S
13 yıl
Yarbay

başladınız yine ırkçılığa ve dinciliğe özelden tartışın bu mesajları



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.