Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir, 2 mobil kullanıcı
25344
Cevap
1211056
Tıklama
43
Öne Çıkarma
Cevap: THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (260. sayfa)
A
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: AidenPearce01

Serinin son oyunu olacak deniliyor. Bunu destekleyen bir kaynak var mı?
Baktım ama öyle birşey ile karşılaşmadım hiç. Eğer ki öyle bir kaynak bulursam paylaşırım hocam. :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
6 yıl
Teğmen

Teşekkürler. Enis Kirazoğlu serinin son oyunu olacak demiş kendi youtube kanalına attığı videoda fakat araştırdım ben de böyle bir bilgi bulamadım.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Raising Kratos
A
6 yıl
Yarbay

Oyunda ki Detaylara devam edelim..

Yerdeki yansıma çok güzel fark ediliyor Ray Tracing özelliği gibi. Dışarıdan gelen ışıklandırmalarda öyle.

Yerde ki Şişeyi kavrayışı, bıçak hareketi gayet tok görünüyor.


< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 27 Eylül 2019; 1:27:10 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Dark Saga , @Sparda. , @Sic Parvis Magna , @Thejoker58906
A
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: AidenPearce01

Teşekkürler. Enis Kirazoğlu serinin son oyunu olacak demiş kendi youtube kanalına attığı videoda fakat araştırdım ben de böyle bir bilgi bulamadım.
Acaba farklı bir yerden bilgi felan almış olabilir mi bilmiyorum şuan için böyle şey görmedim ama yinede araştırmak gerek.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
6 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

Acaba farklı bir yerden bilgi felan almış olabilir mi bilmiyorum şuan için böyle şey görmedim ama yinede araştırmak gerek.

Alıntıları Göster
Hocam ben de nerede duydum ettim bilmiyorum ama, serinin son oyunu olması lazım, Neil Druckmann anlatmak istediği hikayeyi bu oyun ile sonlandırmak istiyor, uzun ve karmaşık bir hikayeye sahip olacak olması da bu sebeplerden kaynaklı zaten, Naughty Dog, yeni IP'lere odaklanacaktır artık, geçenlerde sızmıştı, Ps5 için yeni bir FPS oyunu yapıyorlar sanırım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
6 yıl
Yarbay

Umarım bu sefer birbirinden çok farklı düşman tipleri hazırlamışlardır. Acaba ilk oyunda kullanılmayan bunun gibilerini görebilir miyiz ?

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 27 Eylül 2019; 1:39:51 >

A
6 yıl
Teğmen

Hocam Multiplayer kanalındaki videoymuş.https://www.youtube.com/watch?v=sxo56_G0kxw&feature=youtu.be 6.15den itibaren izlerseniz görebilirsiniz. Yabancı kaynaklardan da araştırdım ama bulamadım bir türlü bu bilgiyi.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Raising Kratos
A
6 yıl
Yarbay

Bilgiler için Teşekkürler arkadaşlar resmi bir yerde bulursam hem paylaşmış olurum hemde bilgilenmiş oluruz. :)




Bu mesajda bahsedilenler: @AidenPearce01 , @Tsushima
T
6 yıl
Binbaşı

oyunun.multisi yokmu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
6 yıl
Yarbay

Biri de demiş ki “kaliteli grafik için PS5’te oyna o zaman”.

Yahu kardeşim ben geçen sezon 3 Uncharted oyunu bir TLOU oynadım kütür kütür downgrade’siz oyunlardı.

Bu sene Naugthy Dog’dan bi’ UNC4 gömebildik, yıllardır da yapsınlar diye bunu bekledik. Ve 450₺ bayılacağım ben bu oyuna, dur da tüketici olarak eleştiri hakkımızı kullanalım.

Açıkçası oyun TLOU Part I’in remasterı gibi duruyor, ben geçen sene baharda oynadığım God of War’u unutamıyorum, bilhassa PS4’ün gücünü de gözümle gördüm çok şükür. Lütfen PS5 ayağı çekmeyin. Bu oyun prömiyerini PS4’te yapıyor!?

Gerçekten Spiderman’in bile kaplamaları daha iyi duruyor, Neil Druckmann’ın işine güvenim tam ama şu basın demosundan sonra bildiğin modum düştü ya. Ben ön sipariş verecek olduğum neredeyse 500₺’lik bir oyunun neredeyse GoW kadar mükemmel olmasını istiyorum artık.

İnşallah şu beş ayda major fix atarlar da “downgrade” lafı boğazımızda kalır. Bize o E3 demosunu oynatacaksınız aga, ben anlamam.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
6 yıl
Yüzbaşı

Bu arada daha önce yazıldı mı takip edemedim ama oyunun türkçe dublajını kimler seslendirecek bununla alakalı en ufak bir bilgi var mı acaba ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
6 yıl
Yüzbaşı

Demoya giriş vidyosunda Recep Baltaşın ne işi var



Z
6 yıl
Yarbay

E3 de çıkan video ya sahte video idi yada ps5 e göz kırpıyordu.
şu son yayınlanan oyun içi oynanış olması bile şüpeli video ile alakası yok.
grafikler ve performans kısılmış gibi oyun içinde. buda büyük ihtimal açık dünya
oyun olma ihtimalini artırıyor. gow unc4 gibi görsel yok gibi oyunda bu oyunlar
nispeden daha dar haritalarda yüksek görselik sağlıyordu.son video da ise bu oyunların
grafik kalitesine yanaşmıyor oyun buda açık dünya yada daha geniş ilerlemeli harita olacak
gibi duruyor.önemli olan hep ps4 pro diyip duruyolar normal ps4 ve slim lerde nasıl görüneceğide
önemli çünkü rdr2 neler ile karşılaştığımız ortada.
mantıklı olan yeni nesil çıkacak konsoları beklemek ve oyunu ps5 de oynamak.
bazıları yazmış ps4 de ilk oyunu bitirdim çok iyidi filan diye. bu yazanlar
oyunu orjinal çıkışı olan ps3 de oynasa oyunda soğurlar :D aksiyon yerlerinde oyun
15-20fps civarlarına kadar düşüyordu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
6 yıl
Yüzbaşı

En fazla God of War gibi yarı açık dünya olur.Yapımcısı oyun açık dünya olmayacak dedi zaten



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @zartzurt456
P
6 yıl
Yarbay

Naughty Dog multiplayer konusunu güncelledi, multiplayer için işe adam alıyorlarmış. Şu ana kadar sadece single player a odaklanmışlar. Yani online oyuncuları unutmadık diyorlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
6 yıl
Yarbay

Grafiği bu kadar neden dert ediyorsunuz anlamıyorum. Oyunun çıkmasına daha var sizin gördüğünüz hataları onlar da görüyor kalan sürede çözeceklerdir. Oyun mükemmel olmuş şu cihazdan 20.000₺ lik PC performansı beklemeyin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Oyunu Haziran'dan önce oynayamayacağım zaten. O dönemde 250-300 bandına düşecekse o zaman alacağım. Düşmez derseniz Hindistan PSN'den oyun çıkmadan önce alırım. Ama ikiniz de düşer diyorsunuz yanılmıyorsam.

Alıntıları Göster
oyunun multisi de olmayacağı için 2. el piyasası da hızlı olup, erken fiyatı düşecektir. 430 tl verip pre order'a gerek yok, biraz beklemek lazım dikkat etmen gereken o süreçte spoiler yememek.



T
6 yıl
Yüzbaşı

Dodge sistemi'nin E3 2018'de ki gibi olacağından şüphem yok, Dodge L1'e atanmış ve duruma göre bir tepkime söz konusu, yine farkettim ki karakterimiz Ellie hızlı koşunca çok fazla nefes nefese kalıyor bu da yine fake değil, horozun başını çekmiyor fake diyorsunuz, yine videolarda 2 sahnede gördüğümüze göre bunu bile animasyonla çeşitlendirmişler, karakterimiz ok yediği zaman aynı E3 2018'de ki gibi hafif gürültülü bir sesle geriye doğru savruluyor, ok çıkartma R1 tuşuna atanmış, keza yine koşarken düşmanın kafasına şişeyi ya da tuğlayı geçirip ani bir haraketle onu esir alabiliyoruz, kısacası bok atıp durmaktan bıkmadınız mı? isteyen alır istemeyen almaz bu kadar basit, daha buraya gelip hala şöyle böyle diyenler konuşmasın lütfen, gerçekten komik duruma düşüyorsunuz, şunu unutmayın ve iyi bilin, bazılarının gelip burada laf attığı Naughty Dog bir şeyi başaramıyorsa başka hiçbir firma da bunu başaramaz, E3 2018'de ki bölüm açığa çıkana kadar da aptal saptal konuşmayı bırakın, hem boş yapıyorsunuz hem de konuyu baltalıyorsunuz, videolar çıksın, karşılaştırmalar yapılsın, oyun kötü çıkarsa eyvallah ama lütfen karşılaştırma yapmadan, o bölümü oynamadan, çıkışına daha 5 ay varken gelip burada yorum yapmayın



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
6 yıl
Yarbay

Her özel oyun konusunda olduğu gibi bu oyunda da downgrade muhabbetleri başlamış. Artık oyun çıkana kadar bu muhabbetleri duyarız, sonra klasik son. Grafiklerde downgrade falan yok, özellikle firmanın kendi paylaştığı videolara bakın. Geçen yıl gösterilen oynanıştaki ışıklandırmaya ve karanlık atmosfere sahip kısımlarda aynı görseli oyun yakalıyor. Bütün olay ışıklandırmada bitiyor. Bu oyunun Rdr 2'den eksik kalacağı tek yer at animasyonları olur ki Rdr 2 o at animasyonlarına sahip olacağına, keşke Tlou 2'nin karakter animasyonlarına ve aksiyon akıcılığına sahip olsaydı. Gta 4'den beri aynı kabız ve zevksiz aksiyon ile nereye kadar gidecekler merak ediyorum. Şu açık dünyaya ve detaya kasacaklarına keşke şu çekirdek oynanışa, karakterlere ve hikayeye yüklenseler. Bu arada Rdr 2 açık dünyası görsel açıdan gerçekten güzel ve bunu güzel ışık oyunları ile iyi yapıyorlar. Ancak karakterleri görsel olarak o kadar da iyi bulmuyorum. Mesela Gow karakterleri bence daha detaylıydı. Neyse oyun çıktığında herşey ortaya çıkacak zaten. Benim açımdan oyunun fiyatı dışında hiçbir problem veya hayal kırıklığı yok. Herşey istediğim gibi görünüyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodion Raskolnikov -- 27 Eylül 2019; 8:12:53 >

E
6 yıl
Binbaşı

Işıklandırmayla filan alakası yok olayın, böyle karanlık yerlere dünkü videolarda da bol bol giriyoruz hiçde trailer'larda ki grafik ışık animasyon detay vs yok, alakası bile yok. Kandırdı elemanlar sizi, aynı ubisoft gibi. Ubisoft'u yerin dibine sokuyorsam bunları da sokarım kimse kusura bakmasın. Veremiyceğin grafiği bir yıl öncesinde göstermiyceksin (Cyberpunk gibi.)

Yaş 37, ilk konsol Atari 2600 karakutu, PS4 pro sahibiyim, xbox um hiç olmadı, ergensin muhabbeti yapanın alnını karışlarım :)