Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
861
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: The Blood of Dawnwalker {PC ANA KONU} (2. sayfa)
T
2 ay
Yarbay

Çok uzun zaman olmuştu bir oyunun çıkması için heyecan duyalı. Soldakiler Witcher 3'ü yapan oyun geliştiriciler. Sağdakiler de adamları çıkarıp yerlerine sırf ırkları, cinsiyetleri ve cinsel tercihleri sebebiyle işe aldıkları zatlar. Film ve oyun dünyasında firmaların kimsenin izlemediği/oynamadığı dandik yapımlar sebebiyle batmasına rağmen bırakamadıkları bir diversity çılgınlığı var. Cirili Traileri gördükten sonra witcher 4den beklentim kalmadı.

< Resime gitmek için tıklayın >



D
2 ay
Yarbay

cd project den ayrılan diğer ekibin çıkardığı oyun ortada ve ne yazıkki beklentinin çok uzağında idi.Umarım bu sefer güzel bir yapımla karşılaşırız.



A
2 ay
Yarbay

bu yapım beni çok heyecanlandırdı sizi bilmem ama witcher 3 kokusu aldım resmen



T
geçen ay
Yarbay

M
geçen ay
Yarbay

Takip.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

H
3 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

The Blood of Dawnwalker açıklanan detaylara göre oyunculara 30 ila 40 saatlik bir ana hikaye deneyimini sunmayı hedefliyor. Bu oynanış süresi çoğu oyuncu tarafından iyi bir şekilde karşılanırken geçtiğimiz ay resmi olarak duyurulan proje için oynanış videolarının ise yaz aylarında sergileneceğini aktaralım.
 
Yaratıcı yönetmen Mateusz Tomaszkiewicz yakın zamanda oyunun kalitesi hakkında GamesRadar'a konuştu ve şunları aktardı: “Kalite açısından kesinlikle büyük çaplı (AAA) bir yapım olacağını belirtelim. Çünkü The Witcher 3'ün kalitesi de bu şekildeydi. Oyunumuz hem içerik anlamında hem de kalite anlamında belli bir seviyenin üstünde olacak. Bu bizim ilk projemiz. Bu yüzden kesinlikle en iyisini sunmak istiyoruz.”


https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Blood_of_Dawnwalkerin_Ana_Hikayesi_3040_Saat_Surecek-123537.htm



H
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

PCGamer Magazine'in son sayısında konuşan Tomaszkiewicz (GamesRadar aracılığıyla), The Blood of Dawnwalker'ın hikaye sunumundan bahsetti. Tomaszkiewicz “Oyun sizinle sürekli olarak etkileşime girecek ve birçok seçim sizin inisiyatifinize kalacak. Bu proje özelinde seçim özgürlüğünü oldukça ön plana çıkarmak ve aynı zamanda geçmişte oluşturduğumuz yüksek kaliteli hikaye anlatımını sizlere sunmak istiyoruz” dedi.
 
The Blood of Dawnwalker, oyuncuları hem ana görevlerle hem de yan etkinliklerle karşılayacak ve dinamik hissettiren bir dünyaya sahip olacak. Oyunda verdiğiniz karara göre ciddi anlamda sonuçlarla karşı karşıya kalabileceksiniz. Bunun dışında oyunda eyleme geçerseniz veya herhangi bir şekilde karışmamayı tercih ederseniz dünya dinamik olarak bu seçiminizden etkilenecek ve farklı gelişmeler sizleri bekleyecek.


https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Blood_of_Dawnwalkerda_Secimler_Gidisata_Yon_Verecek-123592.htm



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.