Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
92
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tencent, Bohemia Interactive'den Azınlık Hissesi Satın Aldı
B
5 yıl (23084 mesaj)
Moderatör
Konu Sahibi

 
Tencent, Bohemia Interactive'den azınlık hissesi satın almak için anlaştıklarını duyurdu.

Bohemia Interactive 1999'da Prag'da kuruldu. Çekyalı geliştirici Arma 3, DayZ, Vigor ve Ylands ile tanınıyor.

Belirtilene göre bu yatırımın ardından Bohemia Interactive bağımsız olarak çalışmaya devam edecek ve mevcut yönetim ekibinin liderliğini sürdürecek.
 
Tencent ile Bohemia Interactive şu anda sandbox macera oyunu Ylands'i Çin'e getirmek için çalışıyor.
 
Tencent 2020'de 31 oyun şirketine yatırım yaptı ve 2021'de de şimdiden Dark Star, Klei Entertainment ve Dontnod Entertainment ve Bohemia Interactive'den azınlık hissesi aldılar.




H
5 yıl (6672 mesaj)
Yarbay

Tencent'in kanser gibi yayılması bir yana Bohemia'nın en başarılı işi sanırım Arma. İyi mi oldu ilerleyen yıllarda göreceğiz.



B
5 yıl (186729 mesaj)
Yarbay

yeter ulan



S
5 yıl (28479 mesaj)
Yarbay

Çinliler 10 yıl içinde video oyun sektöründe birçok şeyi değiştirecek ve burda bizde varız diyecekler..



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.