Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
19
Cevap
1934
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Telefonu arka cebine koyan kız modeli
R
11 yıl (1609 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar hepinizin malumudur öyle sanıyorum ki bu kızlar. Ben ortalama 2010'dan beri görmekteyim böyle tipleri.

Şimdi sebeplere gelelim;

Pantolonun ön cebinin küçük olması gibi bir sebepten veya sürekli telefonunu kullanan bir tip olduğundan, sinirleri rahatsız edici bir titreşime sahip olduğundan veya daha ütopik bir yaklaşımla arka cepte duran telefonun titrediğinde kalçayı inceltebileceği hurafesine inandıklarından gibi tonla ve mantıksız öneriler sunabilirim ama şunu ilk defa duydum.

Abi nasıl bir insan telefonu arka cebine ''video modu açık olarak'' koyar?

Sonra adımız abazaya çıkıyor. Arkadaş biz ne kadar abazaysak, bunu yapan kız da bir o kadar abazadır. Yanlış mıyım?

Sizin görüşleriniz nedir bu konu ile ilgili? Neden arka cebe telefon koyarlar? Video modu hakkında ne düşünüyorsunuz?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



J
11 yıl (121 mesaj)
Er

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.