Herkesin bayramını kutluyorum. Bu linkteki sistem alinir mi? Teknobiyotik'ten daha önce alisveris yapmadim yapan var mi? Bana çok ucuz geldi acaba kullanilmis sistem veya ekran karti midir? Ekran kartinin yaninda kutusuz ibaresi beliriyor neden? (siteye mail attigimda bana daha ucuza almak icin kutusuz aliyormus onlar da garantisi ayniymis galiba bu toptanci mantigi tek kutuya 5 tane birden almak) Son olarak bütçem max 3500TL yapilacak upgradelere açığım.
3 yıl (37 mesaj)
Bana çok ucuz geldi acaba kullanilmis sistem veya ekran karti midir?
Ekran kartinin yaninda kutusuz ibaresi beliriyor neden? (siteye mail attigimda bana daha ucuza almak icin kutusuz aliyormus onlar da garantisi ayniymis galiba bu toptanci mantigi tek kutuya 5 tane birden almak)
Son olarak bütçem max 3500TL yapilacak upgradelere açığım.
https://www.teknobiyotik.com/oyuncu-pc-gamer-pc/oyuncu-masaustu/amd-ryzen-3-2300x-3-5ghz-gtx1060-6gb-8gb-ram-240gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >